första advent

tjabba idag är det ju som ni alla säkert redan har stenkoll på första advent. yey liksom.. denna speciella dag har firats med materiella ätbara tingsom kallas för pepparkakor,lussebullar glögg och kaffe. haft lite släkt på besök och nu är tanken att jag ska läsa i min engelskabok som förövrigt är sämst samt plugga spanska, vi får väl se hur det går med den saken.har försökt få någon slags kontakt med sara för att föreslå en sedvanlig söndagskvällssolning men jag får inte tag på henne så i dont really know how that will end liksommm.
va med sassa igårkväll som planerat och ja efter timmar av en massa om och men och beslutångest så hamnade vi på krök i solna, vilket va helt okej nice. något som var mindre nice var att jag fick gå hela vägen från älvsjö station hem till mig! haha sjukt långt!
ÅH juste kom på väääärsta grejen som jag har avslöjat med bildbevis och allt hahah men jag hinner inte skriva det nu, håll er uppdaterade så kommer ett inlägg om the big sensation snarast!

puss och kram julgran, (rimmade ju nästan)


29 november

goodmorning sunshines!
eller god eftermiddag kanske det heter. lite knostigt att man vaknar en dag samma tid som man slutade skolan dagen innan men skit samma, man ska passa på att sova när man kan liksom. Va på bio igårkväll och såg Twilight med lite folk, den var ganska bra men jävligt speciell måste jag säga. Inte riktigt min smak kanske men aa..... sen bör det då tiläggas att jag var helt döööd (trött)under hela kvällen vilket kan ha påverkat min uppfattning om filmens kvalitet.
gick som sagt upp late idag. funtar på att dra till globen och fixa lite smågrejer sen.. sen ikväll får vi helt enkelt se vad denna lördagskväll har att erbjuda!

so long flaggstång

maakus



foodtime

heeej!
just i detta nu står jag i mitt kök vid spisen och väntar på att mitt pastavatten ska koka upp.Min käre syster och mamma är nämligen och äter på resturang och andra halvan (pappa och lowis) äter också på annat håll så nu har jag alltså makten över min egen överlevnad i mina händer. Hade tänkt mig lite pastasallad med tonfisk och massa lök och solrosfrön och sånt mumsigt. heheheh jaaa nu vet ni det liksom. när jag ändå är i farten kan jag ju meddela att jag har tänt värsta fina ljusen, haha kom i värsta julmoodet sen jag lyssnade på "mer jul" på vägen hem från skolan idag! fick förresten hem skolkatalogen idag( något sent kanske), jävligt tunn är den så det går snabbt att kolla igenom menmen.
på tal om skolan så är det just nu ledarsapsvecka i skolan vilket innebär att treorna håller i och lägger uppvalla lektioner så alla vanliga lektioner uteblir vilket med andra ord är jäävligt chill!

nä nu är pastan klar, ha en myyyysig tisdagskväll! :)


lite garvmedel har väl aldrig skadat


ko mu

Tjosan alla glada!
Vaknade upp hos sassa runt 12 rycket och såg att det hade snöat fett rikligt under natten. vi låg och chillade ett tag tills det va time to go up liksom. Käkade lite frulle och lyssnade på musik sen  bar det av hemåt för min och saras del. Sen har jag i stort sätt bara kommit hem och varit social med min käre mor och mormor. Jag är förövrigt skit taggad på att lyssna på julmusik, känner att man kom i rätt stämning med all snö och sånt! Börjar ju närma sig första advent snart också (shit va tiden gåååår!)
Ikväll ska jag vara värsta ängeln och vara barnvakt åt min lillalillalillaa lillebrorrr! (ska bli SJUUUKT kuul! wohhoo kan inte tänka mig en bättre lördagskväll liksom!!!!) heheehhehe. Nämen det kan väl försig bli lite mysigt också. Bestämde nyss helt på egen  hand att vi ska skita i att hyra film och istället kolla på Sunes Jul. Ingen demokrati här inte! asså all min kärlek till den serien asså.. Fyfan mitt i prick min humor.. Fast det verkar hittills i stort sätt bara vara jag och catja som har förstått hur jävla rolig den verkligen är! haha

Idag är det den 22:a november vilket innebär att det är dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan!

hahahah kul att veta att man man har ett liv.
Puss hej!

"YES WE CAN!"

hej alla korta, tjocka, långa, smala, snygga, mindre snygga, snillen, dyslektiker and so on..

dagen har hittills varit rätt så hyffsad. försov mig från retoriken men i övrigt va det bra. efter skolan följde jag med catja och jessika till och fikade en liten snabbis tills sophie kom och vi begav oss mot t-centralen för att möta upp Ylva. sagt och gjort och så poff va nåran forna trio från 8an och 9an återförendad för första gången på en evighet. Vi gick och fikade (fast jag fikade ju då inte eftersom att jag på något vänster lyckades glömma min feta plånbok hemma imorse) och snackade om dittan och dattan, sen drog jag hem och var seriöst helt jävla djupfryst när jag kom hem. som en fiskpinne eller nåt. att gå klädd i enbart skinjacka, tygskor med sånna där öppna strumpor eller vad man ska kalla dom i typ 5 minus kanske inte var mitt livs smartaste drag om vi säger så. nä, shit fram med vinterjackan nästa gång!

sen så ville jag bara visa er denna otroligt söta bolibompagrej som vi 90-talister
minns. guud va fint allt va när man va liten. nu är det bara KRASH BOOM, svärord
och skumma verklighetsbilder som visas på barnprogrammen..
Usch stackars dagens kidz :(





haha och ett fett roligt bloopersklipp. haha vem skulle inte garva åt den där skrikande
ungen liksom? :D


Men ha en skön fredagskväll everybody för det ska jag ha, hejdå! :)

hejhejhej hemskt mycket hej

ska snarast ta tag i min historia. våran grupp lämnade nämnligen in vårat arbete om israel/palestina idag men tydligen var det alderles för lite text för fröken fräken. Men men, det är väl bara att göra om och göra rätt tills på fredag i guess. Nån som har nåt tips på hur man skulle kunna lösa israel/palestina konflikten? ..Inte? Nehe.. nämen det är liksom en ganska omöjlig uppgift att komma åp hur man kan lösa någonting som ingen jävel i hela världen lyckats med.. Och jag som knappt är insatt för fem öre liksom, ajjaj.
However. Hade mitt livs första spanskalektion idag, gick ganska bra och det känns rimligt att jag skulle kunna ta igen de som jag missat, nice va ordet. Sen när jag gick hem så snööööade det, lite mysigt lite uschigt på samma gång sådär. Men mest mysigt. Sen för nån timme sen så fick jag reda på att min kära syster tagit körkort! Bara sådär liksom! Hon, mamma och pappa hade tydligen haft en liten intern pakt vilket gjorde att det var hemligt för alla andra. Så kan man ju också göra liksom :) Kul för henne iaf, congrats! I guess att det är näste man på rakning som gäller nu då. Vilket innebär att jag ska börja övningsköra snart. Hjeeeeep asso. Men det är ett senare problem

Känner att det här inlägget handlade till stor del om skolan och lektioner hit&dit men sånt e livet. Nästa inlägg får handla om nåt mer flumigt och otydligt , så som det brukar vara med andra ord.



uno two tre

hej bloggen. till och börja med vill jag här med meddela att min kära kollega Catja (mer känd som cat deluxe) äntligen fått tummen ur arschlet och skaffat sig en alderles egen blogg, härligt kämpat tjejen och hjärtligt välkommen till blogg.se..Eller "WELCOME TO HELL, BIATCH" som jag så fint skrev som hennes absolut första kommentar. hehe

Men nu till något myyyycket coolare! Biljetterna till London är närsomhelst/redan bokade! Den 10:e december drar jag och sara till London för att träffa våran trasiga länk var jag påväg att skriva, men jag menar snarare våran något förflyttade länk. Jag snackar givetvis om världens bästa Connie, för er tröga boys and girls där ute som har problem med att hajja.
Nice var ordet iaf, ska bli skitkul verkligen! :)

Nu ska jag se på morgonsoffan på webtv sen ska jag sova men först vill jag bara ta tillfället i akt och citera ett par varma rader från saras blogg: "Börjar nästan låta som fiffi, bäst att sluta innan det spårar" heheheh. härligt det där med vänskap asså

godnatt alla barn, sov nu så är det en ny dag imorgon!





oturen förföljer mig

fyfaaaaaaaan asså jag blir så sjukt jävla irriterad vette fan vad jag ska ta mig till..

(inte ofta jag skriver sånna här oviktiga och interna inlägg men jag var tvungen att sätta ord på min vrede, ciao)

here we go again

Tänkte att jag skulle slå på stort och uppdatera lite här, skrev ett jätte lyckat inlägg om alfons åberg för typ ett par dar sen som dock ej sparades och som jag inte orkade skriva om eftersom att de endå inte skulle bli lika bra andra gången.. I fredags fick vi iaf sluta en hel timme tidigare vilket i mitt fall är ytterst ovanligt.  Fikade i en före detta porrbutik med ellen och sara, sen vare lite partajjjj på kvällen som på det hela taget vart helt okej, varken ris eller ros liksom.. hehe! passade på att utnyttja lilla sara som var ensam hemma i helgen och sov där. sen igår så gjorde jag typ ingenting på dan, tog det riktigt chill. fick gäster på kvällen och var tvungen att käka hemma och missade själva middan på saras tjejmiddag, lite synd sådär men kom dit vid halv 9 i alla fall. det var mysigt och trevligt, kom väl hem runt halv 1 nån gång men trots det var jag ceepee trött hela dan idag. Det bara är så på söndagar liksom, det spelar verkligen ingen som helst roll vad jag gjort på lördagen jag är ändå i samma sinnestillstånd som en sengångare på söndagar.
Men förhoppningsvis så är man väl pigg och utvilad imorgon i skolan då istället, kan ju behövas lite power när man är barnvakt åt tre galna [läs:underbara] ungar varje måndag.
Nu ska jag återgå till mitt  musikdiggande. Har precis klurat ut hur man laddar ner musik från chilirec så nu ska det bli lite uppfräschning av min mobilmusik tänkte jag, fyfan va man tröttnar snabbt på låtar när man alltid lyssnar på samma varje morgon asså.. Om någon har nåt bra tips på nån halvdold musiktalanng så skriv mer än gärna bland komentarerna (inte för att jag tror att någon kommer göra det men jag skulle bli mega glad om någon bröt inte-komentera-på-feliciafeliciaa-bloggen-trenden)

ta hand om er, kraaam!

friday never hesitate

hej hallå hejsan tja tjoho
Behövde ta ett litet avbrott i mitt intensiva pluggande kännde jag. Har hetsskrivit en bokrecension som ska bli 700 ord lång exlusive citat i drygt två timmar  nu. Skriver om boken "Svinalängorna" som jag förövrigt kan rekomendera, den är väldigt hemsk, en gnutta seg kanske men sätter igång en hel del verksamhet där uppe i det annars dammiga och oansträngda hjärnkontoret. Kan behövas en sån för vissa lite då och då liksom.

När jag ändå är i farten bör jag kanske även nämna att jag har beslutat mig för att lägga ner allt vad japanska heter. shit asså det är tråkigt på alla sett och vis men jag har helt enkelt inte tillräkligt mycket inlärningsskills för en sådan utmaning. (kommer jag på efter typ 3 månader, menmen what would jesus do???) Jag är med andra ord inte tillräckligt smart för ett sådant kulturelt språk. men inte hänger jag läpp för det. Nejdå inte jag... Buhuu

nu till det viktigaste av de viktiga viktigheterna: imorgon är det FREDAG! guud va skönt med helg säger jag bara, själv har man ju längtat sen i måndags.


Här har ni nåt att drömma om i det ytterst tråkiga höstmörkret:



adios

f to the licia har talat

woho jag är uppe och klockan är innan 11 en söndag! vad hände liksom? jag menar igår gick jag upp halv 2 trots att jag inte gått och lagt mig så våldsamt sent kvällen innan. men, detta kanske är ett tecken på att man börjar bli gammal, eller snarare vuxen. eller så var det bara en slumpmässig tillfällighet. However så får jag nu ett par timmar extra idag vilket jag behöver. Hade tänkt mig en liten repa in mot stan nån stans för att köpa lite grejor som tidigare inte hunnits med. Sen är det ju farsdag och allt som hör till det. Plus att jag måste plugga som en jag-vet-inte-vad för att ens få G på samhällsprovet imorgon. Jag antar att detta betyder att jag måste sätta igång med mina to-do saker nu med det samma.

var hälsad!

refrängen

jag har hittat ett nytt tidsfördriv, på gott och ont.. och nu ska jag sova, asså ha en skeeta god natt nu då alla kolingar där framför dataskärmarna!

Hej och hå

tjosan! Idag vare skola från 08.00-15.00, gick rätt snabbt och smärtfritt faktiskt :) träffade sara vid odenplan typ för att överlämna leggins till hennes maskeradutklädnad kvällen till ära och gjorde sällskap hem sen. Kom hem för typ 40 minuter sen, ska dra om typ en kvart hade jag tänkt, ska möta jessika, michaela och cat för middag på hard rock, mys pys liksom :) men först tänkte jag hoppa av på söder nånstans och nödshoppa lite. vart har alla nöjesshoppings turer tagit vägen egentligen? Dom har liksom blivit färre och färre sedan man började gymnasiet.. kan försig bero på allt jävla hemplugg vi har nowadays! helt galet mycket asså, men men vill man bli smart får man lida pin! :)
Hur som helst, efter maten kanske det blir umgänge i form av Sophie, får se om/vad vi kan tänkas hitta på för sköjj!

Aa men nu vet ni det, totalt ointressant sådär som det ska vara i bloggvärlden!


För att höja viktighetskvoten i detta inlägg kan jag ju berätta att jag hade redovisning på engelskan igår om självaste Coldplay, och deras låt "the Scientist". Här har ni den!


Puss och Kram Jao

segertåget

shänna.
idag var det skola och jag hade skit ont i ryggen asså nu snackar vi smärta på hög nivå här! jag har en liten teori om att det beror på att jag helt enkelt sitter still för mycket i skolan. skadligt mycket. ouff vad skönt det ska bli att ta studenten när den tiden är kommen alltså, can't wait! (eller jo of couse i can wait cos i HAVE to men jag menar att jag ser fram emot det liksom)
hade inte så himla mycket på hjärtat idag.. men på hjärnan har jag fått denna låt, den har liksom satt sig fast och vägrar släppa taget. lite synd men lite bra samtidigt eftersom att den är lite små skön.


nu ska jag vara en duktig flicka och läsa min svenskabok "svinalängorna" till en kopp té. det blir höstigt och härligt, ha det så bra mina vänner!

hallelåja?

idag är det lördagskväll vilket rimligen borde betyda att det är söndag imorgon. och jag har ju redan uttryckt klart och tydligt vad jag tycker om söndagar, och snäppet värre än vanliga söndagar måste ju fan vara söndagen innan skolan börjar efter ett lov. Det är då man ba ska stanna upp och få SKIT dåligt samvete för att man lyckats åstakomma och hinna med typ 15% av allt man hade tänkt att göra på lovet. att det är lördag idag betyder även att man ska ha ångest idag för allt man borde göra eftersom att man faktiskt  fortfarande är ledig. Men istället för att ta hänsyn till det så skiter jag helt enkelt i den biten(det är givetvis plugg jag pratar om). Idag fyller min älskade mamma år och det ända jag har käkat idag är fika (kaffe&bulle)X2. så just nu är jag fetish hungrish.. Drog med sara med eller mot hennes vilja till skanstull och götgatan för att jag helt enkelt ville förena nytta med nöje. nödvändighetsshoppade och lämna tillbaks hyrfilmer samtidigt som vi pratade igenom gårdagens bravader. var ju nämnligen hallowenfest i en 11:a på karlaplan med massa roligt folk, därbland självaste samuel som spelar tzatsiki i tzatsiki filmerna! hur coolt är inte det på en skala liksom?
juste jag måste bara få understryka hur trött jag är på det här jävla höstmörkret, så himla tråkigt och kalltojävligt är  det också, uschhhhhhhhh. man kan liksom tycka att det är mysigt i nån vecka eller möjligvis två på sin höjd men fan inte 3-4 månader! take me to en annan breddgrad liksom! lever seriöst på faktumet att det blir thailand 3 veckor i vår!
nä nu ska jag slå in mammas present jätte fint sen ska jag träffa sara och bara ta det lugnt ikväll tror jag (eventuellt plugga lite granna om det går att klämma in)

Kör försiktigt allihopa så kan ni läsa min blogg imrogon också. och dan efter det och dan efter den och dan efter den- a ni fattar :) puss!


RSS 2.0