Die Perfekte Welle

Hej!!
Oj vad hände nu? Klockan slog 00.00 och jag bara kände att det var meningen att jag skulle göra ett blogginlägg, klockan hintade lite på nåt sätt (eller)..
Om 12 dagar tar vi studenten. Om 13 dagar har vi tagit studenten och kommer aldrig mer göra det. Rätt logiskt men ändå så ofattbart.....
Den här veckan har varit riktigt schysst! Bio med mamma i måndags, drack öl och snackade skit med ellen i tisdags, gick värsta satsprommenaden med Laggren i onsdags och idag har det varit barnvaktande av en riktig sömntuta! Inklusive chilliga skoldagar. Aa,skön vecka.. Imorgon blir blir det söderstadion med sara, som på den gamla goda tiden :)
























amen satteee så härsåg det ut när jag åt jordgubbar tidigare idag.....

Nu ska jag göra klart min dumma religionfilmanalys som inte har ett skit med religion att göra :) går nog bra osv

God kväll!


tio. skoldagar. kvar

Hänvisar till rubriken. Annan text känns överflödig.


I could not forsee this thing happening to you

Ännu en helg har passerat och jag har varit sjuk. Trots detta har jag typ mest jobbat och sovit, tänker fan inte slösa tid på att vara hemma och sjuk nu när det återstår ett par föga veckor kvar i skolan. Det är inte så vi jobbar.

Igår var det förövrigt melodifestivalen och sverige ba låg etta aslänge! Sjukt. Satt i bilen med stina som skulle hämta sophie och lyssnade på omröstningarna på radion och jag va skitnervös, konstigt med tanke på att jag avskyr melodifestivalen med hela mitt hjärta i vanliga fall. Får väl ta och skylla på att jag var sjuk.. eller ålderdom... Hjälp

Puss och kram


"Hurra, vi har fått en Säl!"




Du har inte rätta knycken farbror Melker!!!!!

Kvällens kärlek går till Tjorven!
Kvällens hat går till den idiot som flummade loss och gjorde filosofi till ett ÄMNE. FlummmmmIGT osv






Vart tog den där elden vägen?

jahaaaa, då vare väl dags att uppdatera bloggfan lite också. Har gått över en vecka sedan sist, fyy. Det är stört hur fort tiden går nu. Mindre än tjugo fjuttiga skoldagar kvar till The Big Day. SINNES.
Ja men det har varit en himla massa händelserika dagar, mösspåtagning, valborg(som firades på stampen med ett glas rött och bra live-musik, lite mer softistikerat än fest i uppsala så att säga, det får bli nästa år) och våran underbara skiva! Värt osv.

Ikväll ska jag vara hemma plugga lite glo lite på tv kanske och sen ska jag sova och vara världens piggaste och alertaste imorgon på jobbet. 
puss och hej!!!

RSS 2.0