"älgarna ska ha fett med spö"

min lillebror har gått runt hela dan och sagt "älgarna ska ha FETT med spö asså!" och "AAMEN duuRåååå!?" och jag har bara stått som ett frågetecken i förundran och liksom undrat vart han fick det ifrån. Sen hittade jag detta youtube klipp från ett avsnitt ur parlamentet och så fall alla bitar på plats liksom.



asså egentligen, fatta vad torrt och tråkigt allt skulle vara om det inte fanns humor, skämt och rent allmänt sköna människor. något bland det bästa som finns är ju när man har ett as stort brottarproblem att tas med och så ba stöter man på nån helskön person som fäller nån härlig kommentar som "det löser sig","äh whatever man lever bara en gång" eller "vad gör det om tusen år?". Även om man också kan bli väldigt trött på folk som tar allt och inget lite för oseriöst ibland så är det nog även just denna kategori av människor som vi har att tacka för att världen är så pass cool som den är idag (no offence Gud but thats it!)
Mer uppskattning åt de posetiva, livsflexibla och axelryckande varelser som tar dagen med en klackspark alltså.

där fick ni dagens visdomsord.  puss


hahahahahahahahahahha


skinka vs kyckling, mat vs cigg- det är Frågan.
asså nu går jag och lägger mig, godnatt!

hehe


hola

  • kom precis på att jag inte har avslöjat min brilianta upptäckt här i bloggen än som jag en gång lovat att visa er så  nu ska ni äntligen få ta del av dom här intärnabilderna som jag hittade HELT random av nån okänd människas facebook. sorry björn, what goes around comes around helt enkelt!
    (ni som går eller gått i sturebyskolan fattar)

          


    Nä nu är det följande som gäller:
  • Dricka upp det sista kaffedropparna
  • Plocka ihop nödvändigheter i form av cash och sl-kort
  • Schasa iväg lillebror till grannen
  • Bege mig i riktning mot tullarna för att hettsinhandla de sista julklapparna

xoxo/Mörkrets Konung


...OCH SÅ LEVDE DOM LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR!





hahahahahahaha var bara tvungen liksom!!

nu är det jul igen

okej here is the shit: Jag sitter och lyssnar på absolut christmas, dricker te, käkar hemmagjorda lussebullar har tända ljus och som om inte det vore nog så är duken på bordet som jag sitter vid röd och asjulig. Behöver jag ens nämna att det är 6 dagar kvar till julafton eller? Nej det behöver jag inte för det vet alla redan och dom som inte vet det är det synd om på ett eller annat vis och precis när jag skrev det där om synd så sjöng dom "tänd ett ljus......för jordens barn" , fetaste tajmingen ju.
Ska snart påbörja min idrottsfördjupning uppgift om anorexia och idealbilder som ska vara typ 4 sidor samt inlämnat imorgon. hehehehe. aja men inte tänker jag hänga läpp för det inte. det är ju julavslutning och därefter lov imorgon. hade även matteprov idag vilket var HELT sjukt spaysat eftersom att jag alltid måste plugga skallen av mig för att ens vara i närheten av ett litet G men idag hade jag inte pluggat någonting, asså inte ens kollat i boken och så gick det skiiiiiiiitbra iaf! härligt
nope uppsattsen väntar,  god fucking jul allihoppa :)







reklamdaxxxxx

Hehe tänkte ta och härma sara, som härmade sassa som i sin tur härmade julia and so on med att länka till denna helsköna hemsida: www.fargadelinser.com Om jag förstått det hela korrekt så ska man genom att enbart länka till den här hemsidan få hem ett par helt sprillans färglinser helt gratis! coolt på alla sätt och vis inte minst såhär veckan före jul samt dagarna efter england när plånboken börjar kännas lite väl tunn. Så jag tänkte whatta hell ill go for it liksom, hoppas dom är snygga! lite knivigt bara att bestämma om man vill ha bruna eller blåa.. HMMM!

so long OJ va klockan va mycket såg jag nu! fy fiffi..

london calling

hello guys!
sitter för tillfället och kollar på "john trucker must die" med mina älsklingshomies. jag röstade egentligen för love actually eller the holliday men det blev dock nedröstat. hur vi kom fram till denna lodarrulle vettefan. men allt är chill som fan iaf, va och shoppade lite i närheten idag (PRIMARK!!) och sen har vi bara gjort massa blablablabla palla blogga egentliugen nu ska man ta vara på tiden, verkligen suga ut varje liten molekyl av varenda liten sekund man har här i england med mina honeys :)
Imorgon iaf ska vi in till London, chilla runt där och sånt och sen på kvällen ska vi pyssla med lite hederlig utnyttjing av connies rika stalker som tydligen ska ha en hemmabio till förfogande, men vi får la se whats up likssssoooommmm.

amen nu ska jag sluta waista min time och fortsätta med det jag gör!
juste nämnde jag att detta område är vääärldens pittorestiska ställa på jorden för att inte tala om det typiska engelska radhuset med massa små svenska detaljer, härligt härligt

over and out / fiffi

amigos adios!

Nu är så gott som allt kirrat, fixat, i sin ordning eller klart om man så vill. Sara är på g hem från skolan och vi ska mötas vid tunnelbanan om typ 20 minuter. T-centralen, arlanda express och sen går planet fem i sju, håll tummarna för att inget drar ut på tiden så de blir stressigt, själv har man ju tidigare i världshisorien missat ett och annat plan så det vill man ju nte uppleva igen.
Nä nu ska jag dra, ha det! :)


lika ostämd som min gitarr

nämen tjenare, tänkte bara uppdatera lite.. Idag har det varit en helt vanlig onsdag men skola så som alltid, imorgon är likaså, onsdag lika så.............fast bara fram tills klockan är 13.40, för då är det adjöss skolan - Hej england (& min älskade CONNIEHONEY!) allt jag kan säga är att de ska bli fätt mä gött att bara få komma iväg leva the goodlife för ett par dagar. :D
Men nu tillbaks till verkligeten för ett ögonblick eller två, börjar kvart i 10 imorgon, första lektionen är det redovisning om folkpartiet som gäller. sen lunch, svenska och slutligen mördar´lektionen den galet långa coachdubbeltimmen. fy fan för fläsk liksom men vad gör man?
sen är det bara att jallajalla hem för att packa, plugga, träffa sophie innan hon drar till usa, snacka ihop mig med sara och connie, städa rummet lite snabbt och sola. allt detta mellan 16.00-23.00. hehehh ofta, låt mig vara realistisk och säga att jag typ kommer hinna 2, max 3 av dessa.
jajaja, nu ere lite mer plugg och sen bängen som gäller.
ciao bella!


det finns inga soldater mer det finns inga gevär och ingen känner längre till det ordet millitär

hej och hjärtligt välkommna ska ni vara allesammans..äsch vi skippar skitsnacket va.

dagen har sett ut på detta vis

  • informationstal på retoriken
  • fotboll i lilljeholmen på gympan (skämde ut mig brutalt mycket då jag va inne på planen max 1 minut innan jag skulle styla genom att nicka, märkte att mina fotbollsskills dött ut någon hundradels sekund för sent så de blev fett med näsblod vilket ledde till att de knappt blidde någon gymnastik för mig)
  • Lunch på cafe 60
  • Engelska, kollade på världens hemskaste dokumentär om skolmassakerna i USA. usch och fy för vapen och sån skit asså
  • Historia
  • Såg den svensk/franska filmen "de vuxna" eller "les grandes personnes" om man så vill på bio med catja. vart väl liiiiiiiiiiiiiite besviken kanske över Björn Gustavssons lilla fjutt roll.. men vad gör det? trevliigt var det ju ändå! hihi
  • hem, duscha, nudlar hahahah
  • gick slutligen hem till sophie och kollade på love actually och snacka lite skit. sen kom alex och sen bar det av hem med sarut.
  • Nu är jag hemma i säkerheten



anledningen till att jag gör mig desväret att skriva ett inlägg var för att jag börja smågarva lite för mig själv när jag skulle kolla alternativa julklappar i form av parfymer på nätet, det är ju as svårt att beskriva en doft eller lukt men vafan!

"En frisk och saftig doft av det amerikanska äpplet"- Nån som vet hur ett amerikanskt äpple doftar kanske?
"En kombination av livfullhet och friskhet från äpple och citron" - Kopplar inte riktigt livfullhet med citron om vi säger så..
"Doften ger en varm och kryddig känsla med noter av saffran och bulgarisk ros."- hahhahah identifiera BULGARISK ros någon?
"doft som skapats ur den harmoniska blandningen av tobak och träiga noter" - Men skoja inte mannen
______________________________________________________________________________________________

GAAAH här hade jag då skrivit as mkt mer saker men sen så försvann det i samband med uppladningen så ni får väl helt enkelt nöja er med detta så länge era giriga jävlar!
Nu ska jag fucking sova jag är inte bara trött utan även arg så watch out.

...inte godnatt


första december it is

själv har man lagt det allt vad idol heter på hyllan efter ex antal år av samma tjat varje fredag i måndader, men självklart har man ju respekt för dom som tar det hela på ett mer seriöst plan.. Eller det gjorde jag iaf tills jag såg dessa youtube klipp! hahahahaha helt spaysat, verkligen humor.. Fattar inte om det är ett skämt eller om det faktiskt finns varelser korkade som denna tjej på riktigt, hade i och för sig varit roligare om det va fullt seriöst!




"Johan betyder mer än min familj!"  .. stackars tjej, hon har det säkert riktigt illa hemma för att kunna slänga ur sig en sån sak.



haha, dagens!

RSS 2.0