första advent

varför VARFÖR är jag så jävla dum i huvudet att jag ignorerar faktumet att det är religionsprov på måndag ända tills dagen innan då man inser att "jaha nähä.. här sitter jag utan bok, det var ju tråkigt", och lite smått bakis på det= underbart, det är just den känslan som talar om för en att det är söndag. så ja, idag är det söndag å sådäråååhh

tja

ps. ikväll är det SISTA AVSNITTET AV ENSAM MAMMA SÖKER. dags att börja tagga helt enkelt!

det är bögarnas fel

hej och hjärtligt välkommna.
veckan som gått har präglats av ledarkspasveckan, vilken var bäst men nu är det över och det firades givetvis igår på kära hellströms. var riktigt kult å sådära och nu har jag även sovit i 14 timmar vilket var sjukt jävöa värt. nuuu ska jag äta lussebullar och sen får vi se vad som händer. funderar på att dra med mig någon frivillig och åka pulka! finns det snö så är det ju bara att göra det bästa av situationen. 
imorgon kommer förövrigt mina saknade chicks hem från sina utomlandspraktiker, det är fan på tiden asså.



grotesco!!!!! <3333

we were much too young <3

.

världens sötaste sak


final countdown

söndagen börjar gå mot sitt slut nu och jag säger hejdå till helgen som varit. nu blickar vi frammåt:  ledarskapsveckaaaaaan! tags att tagga till nu, är hos catze i danderyyyyd nu och vi har testat rockkläder, kommer bli snyggt som faen. eehhhh.... får se om jag vågar ha på  mig cowboyboots imorgon eller ej.
tjafan

Lisa är på G!!!!!


jag är realist


Bäst med stort B


vad tycker ni om min nya look då?


det blir en sommar i sverige med dig


kollar på mitt favoritprogram ensam mamma <3 och måste bara få ställa en jävligt bra fråga: "vad vore programmet utan den underbara berättarrösten???" det skulle nog vara som en vas utan blommor..,.ungefär


den hårda sanningen

hej jag heter felicia och jag lyssnar på westlife. VADÅRA?

oh my


brutalt

fick reda på att jag idag har ätit ceasardressing som gick ut för lite drygt 8 månader sedan. mysigt och sådära :)


i don't wanna die without any scars. so come on; hit me before I lose my nerve

OK.
nu har vi alltså laddat upp med värmeljus, lugna favoriter och vinterstorm utanför fönstret. vad mer kan man göra för att skapa ett bra pluggmode? typ inget. med andra ord: Nu köööööööör vi psykologiboken!!! hit me as hard as you can. bra.

förövrigt har denhär dagen varit riktigt värdelös. värdelöst väder, värdelöst trött, värdelöst klädd, värdelöst minne, värdelöst deppigt - aaa, värdelöst helt enkelt.





"då ska jag vända upp och ner på hela norra europa"




produktiv dag

idag har jag verkligen levt ut slackern inom mig, minst sagt. har inte ens gått utanför dörren på hela dagen och nu insåg jag precis att kvällens höjdpunkt var när jag kom på att jag kunde se bonde söker fru på webben. SAD BUT TRUE

 

IMORGON BLIR DET ANDRA BULLAR :)

bla-ack

hej å hå
sedan senaste bloggandet har det hunnit bli höstlov vilket känns chill och sådär. höstlovet invigdes givetvis med öldrickande och sedan har det ungefär fortsatt i den stilen och jag klagar inte! Måste bara få berätta om en fin grej, igår när jag umgicks med mina kära syskon på söder så sprang jag rätt in i självaste lars winnerbäck!!!!!! kändes STORT. och coolt. 


RSS 2.0