skam på torra land

skandal vafan! det har gått mer än en månad sedan min senaste uppdatering! vad är det för jäkla style fiffi?? tänker ni. No idea tänker jag. Det KAN försej bero på att jag befunnit mig i en annan världsdel vid namn asien under ca 3 av dessa ickebloggande veckor.. Men man vet aldrig med mig. Men nu iaf ligger jag här i min sådär lagom comfortabla säng samtidigt som jag lyssnar på stockholmslåten och diggar faktumet att jag inte har ett skit att plugga. eller iallafall inget akut.
Okej för att lyfta fram något mer intressant så kan jag ju meddela att det asiatiska land jag besökt för 5 gången gillt inte är varken Azerbajdzjan, Förenade arabemiraten, Burma eller Brunei. Landet jag befunnit mig i är: ............THAILAND!!!!
Chockerande, i know. Kan ju iaf meddela att min hudfärg tycktes byta färg ganska blixtsnabbt, dock tycks den vara på G att försvinna lika snabbt som den kom. Buhu. Men nu ska vi inte gråta över spild mjölk här inte! Och på tal om just mjölk, ni har väl inte missat den nya svarta arla mjölken? Äntligen har Arla slagit ett slag för jämnlikheten. - eyy varfär ska mjölken vara vit foor?? kanske muhammed, 11 utbrast. Och så skrev han kanske satte sig ner och skrev ett brev till arla som kanske gjorde en kompromiss med muhammed genom att göra förpackningen svart somtidigt som mjölken behöll sin vita färg. (För att byta färg på mjölken hade ju inte funkat. Då skulle Gunn,57 med stor säkerhet få en stroke till följd av den extrema chockartade situationen) Den förklaringen är väl iaf ungefär lika logisk som att de skulle bero på en så kallad "earth hour"... Nä nu skenar jag iväg igen. Varför ens spekulera i en sådan totallt meningslös sak? fyyy fiffi. Nä, nu har ni erat inlägg iallafall. nu ska jag kolla på mia och klara! ciao bella

RSS 2.0