ge mig arsenik



ciao bella

love is my drug it's my heroin


så stööört snygg låt, fett värd att publiceras på feliciafeliciaa.blogg.se typ minst en gång om dan men det skulle kanske bli liite väl utförsejbart och långtråkigt. så jag skippar nog den biten, men enbart för att vara hövlig mot er, okej? Kapish?




erkänn att detta klipp (som förövrigt är ett framträdande från p3galan från förra veckan) förgyllde eran dysta-februari-vardags-missär. erkänn bara

pusss&adjö

dirtbag

fan va anoying, jag hade krivit ett ganska hyggligt bra och långt inlägg gårdagen till ära men nu ser jag att det varken laddats upp eller blivit sparat som utkast. Helt puts veck liksom.. Det handlade iaf om p3guldgalan och var cirka 2 decimeter långt så om ni ser ett litet mystiskt inlägg på vift så call me. Jäjä. Hinner inte skriva så förbaskat mycket just nu eftersom att jag är mitt uppe i två olika uppsattser, lite förvirrande men ganska effektivt. När man kör fast på gentekniksuppsattsen om kloning av stamceller så verkar plötsligt  den halvflummiga idrottsuppsattsen om hälsa i största allmänhelt inte lika svår. och tvärtom..


hittade precis världens pudding på mitt kära youtube, varsegoda:



drive carefully nurå så hears vi!

men med en k-pist är det svårt att diskutera

ikväll är det denna låt på högsta volym som gäller. något vänstervridet kanske, lite. men so what liksom? den är ju bara så bra.



OVER AND OUT xoxo

vem fan kan få en riktig vän i stockholm?

fyndade lite skönsång på youtube, här har ni era sluts:




ha en fortsatt trevlig fredagskväll <3

hyffsat logiskt ..

Idag är det logiskt sätt den 7:e januari vilket ganska logiskt innebär att det är den 8:e januari imorgon, och då drar skolan igång i logiken. Logiskt va?

hyvästi toveri.

Inget är heligt

kom på att jag helt glömt bort att skryta om en lite speciell julklapp jag fick av mina kära pearZ (=päron=föräldrar). Jag och min syster fick nämligen en varsinn biljett till Magnus Betners show "tal till nationen" den 4 februari. Mycket intressant tycker jag att det ska bli eftersom att han är en utav mina absoluta favoritkomiker.. Eller egentligen tycker jag kanske att det finns roliga komiker om man bara ska se till själva skämten, liksom ur ett humoristiskt perspektiv. Det Magnus Betner gör, enligt mig, är att förmedla budskap och liksom lite djupare kritik mot saker och ting genom att vända på saker på ett komikst sätt, vilket är sjuukt smart eftersom att man som åhörare lyssnar och tar till sig det som sägs mycket lättare om det framförs på ett roligt och lite överdrivet sätt tillskillnad från att försöka lyssna på en trött gammal gubbe med rynkor i pannan som pladdrar på om samma saker fast med akademiskare språk och mer faktaenligt. Jag tycker iallafall att han verkar vara ruggit smart och framförallt talangfull och det är coolt hur han lyckas vända och vrida på i stort sätt allt till någonting negativt, hehe.
Jaajaaa tänker ni nu, vi hajjar fiffi.. BRA! det var väl bara det jag ville meddela, endel tankar är ganska viktiga att skriva tycker jag, dom som det finns nån liten glimt av intelligens i.. Sen finns det ju även andra sorters inlägg med bara massa blajj, för er som vill skåda ett sådant så hänvisar jag till mina tidigare typ 13 måndars blogginlägg, enjoy.

Bjuder er på lite matchande youtubeklipp trettondagsftonen till ära.  UNCUT!







ADIOS

latexdräkt i greddelin

haha, vad är grejen med att just jag alltid hittar de mest underliga klippen på youtube?


första inlägget för året, reschpekt

tjohej
igår var det ju som de flesta redan känner till nyårsafton. Den blev inte riktgt som planerat om man säger så, festligheterna på munchen bryggeriet hade redan spårat innan vi hann dit men trots lite missöden så blev det ändå en hyffsat lyckad kväll. Vid 12 slaget stod vi på nåt berg som jag inte kommer ihåg namnet på men fin var utsikten och trevligt var det OCH KALLT SOM IN I HELVETTE!!
Jag och sara kom hem nån gång runt 3. Denna dag har väl varit lite sisådär men det är väl smällar man får ta, vaknade sent, chillade stenhårt, stina kom, snackade med connie och sånt där ni vet. Men man kan liksom få unna sig att inte göra ett skit tycker jag med tanke på att skolan rullar igång om exakt en vecka. UHH bara tanken av att mitt gigantiska och oändliga spanskaprov ligger runt hörnet leder mig in på helgalna tankar(drömmar) om att ba drop out of school, flytta till ett varmt land med härliga människor och billig öl och bara leva livet.. men nu så går det ju tyvärr pga såväl ekonomiska som moraliska skäl. lite synd sådär men nu ska vi vara posetiva här, 2009! nytt år, nya möjligheter som man brukar säga. wohoo
hoppas detta år blir ett händelserikt år, pallar inte skriva en såndär dunder utverdering/resumé av det gångna året som så många andra bloggerskor redan gjort, cred på dom asså! själv skulle jag aldrig slutföra en sådan sak, det är en typisk sak som man påbörjar och sen har man inte tid och så bilr den inte klar förns i typ slutet av mars, om man har tur.
Näpp nu har ni iaf fått ett hyggligt långt inlägg och lite olika reflektioner, tankar och annan fakta från min del. Ha en mysig kväll för det ska jag ha, har laddat upp med rökelser och hoppas med en lugn och fridfull kväll.


asså all min kärlek till den här låten! så himla kul att man faktiskt kommer ihåg nyår 1999/2000. Fattar ni att man bara var 8 ynka bast då eller? haha, denna låt är sjukt nostalgisk för min del


Peace

RSS 2.0