well...

allt är så nedrans jättejättejättebra just nu!
det var väl allt, något kortfattat.

image165
spanien förra sommarn!

varför

Idag fick vi sluta halv två istället för tre. Jag skulle varit barnvakt men lite saker kom emellan så jag slapp. Vi hade vårat sista no prov och nu har jag typ ingenting viktigt kvar. inga prov eller nått sånt enbart läsa ett öga rött och svara på lite frågor men det räkanas ju inte.
SCHöönt med andra ord. nu ska jag tillbaks ut till solen och fortsätta med min stekning. ciao

image163image164

lägger upp en bild på när jag och knorring sammarbetar som bara vi kan :):)

da

Idag var jag inklusvie min klass på klassresa om man kan kalla det så. vi var typ på väääärsta landet, skit svårt att förklara men allt va liksom kossor, grön åker, enstaka röda gamla villor, inga människor och tyst sjö. om ni förstår? upplands väsby hette det förrästen. men vi gjorde massa sammarbetsövningar, de va väl helt okej som man säger. eller nej, aktivitetsdag får fyra av fem tosters. kanonkul.
hihiih

ska på värsta fina snobbmiddagen sen också med klassen ikväll. hamburgare i sickla, blir inte mycket flottare än så, eller vad säger ni?

image162

Gjorde btw denna råsnygga grej igår när jag inte hade ett liv för 5 öre. pusss

du ser ut som en gre`veost och ditt huve lukar häst!

sitter och påpluggar regionalgeografiskan analys om ni undrar vart jag tatt vägen!
hinner inte förmedla särskillt mycket mer nu förutom att det är mors dag idag och grattis alla mammor/morsor/mödrar/morar(?) som läser detta. ni är bäst!

<3

Lykke Li



Lägger in en Snygg låt i birst på skrivlust

vilken idioti-ti-ti att sälja av ett parti-ti-ti

idag när jag skulle gå ner för trappan så  snublade jag och ramlade pladask på golvet! Fick offra en smäll på fotknölen för att skydda min älskade laptop. det kallar jag kärlek det :)
Men nu har jag iallafall nedrans ont i fotknölen (som jag så fint kallar den eftersom att jag inte vet vad den annars skulle kunna heta) känns som att jag har stukat den typ. asså inte foten, bara knölen. lite svårt att förklara men ont gör det iallafall!


Ungefär lika ont som detta bör ha gjort utan bedövning. hihi hade varit hos tandläkaren för nått år sen och fått bedövning så det kändes inte ett pilliota när jag spontanpiercade hakan :)

image161


TREVLIG HELG PÅ ER/ MRS F.

när? nu!

hihi
lowe kom nyss in och berättade att det var en fågel som hade dött på våran tomt för att det var några skator som hade hackat på honom. höhö är det bara jag som tycker att det var ett litet småroligt uttryck sådär?

förövrigt sådär rå så har större delen kvällen ängnats åt att försöka gissa mig till hur många sekunder det kan ta att simma 25 meter bröstsim som nybörjare samt efter att ha tränat regelbundet i 6 veckor.  lite små klurigt sådär.. men vad gör man inte för lilla-bebis-idrottis-uppsattspussenutten liksom?? :) <3 höhö skönt att den lämna mitt huvud imorgon då den ska vara inlämnad iaf, så får jag iallafall en sak mindre att grubbla över.

image160
(Här har ni en bild från öland i somras på självaste rosenknoppen!)

tjenixen sixten

Dagen har gått rätt segt på både gott och ont. Det onda var när jag kom hem och liksom bara kände att Nej jeans, skit tjocktröja och skinjacka var ingen höjdare denna varma vårdag. tror ni inte att den satans extranyckeln hade sprungit och gömt sig. (Som kloka blondinbella en gång sa: Det var förseningar i kollektivtrafiken idag eftersom att någon hade hoppat framför tåget, var han/hon tvungen att göra det just idag!?) lite så kände jag då idag när nyckeln vägrade finnas där den skulle. aja detta ledde till att jag var utelåst och fick sitta och deprimera mig i min ensamhet tills räddning kom och opened the door. Nu är jag inne och jag mår bra. var inte oroliga jag är tålig!

image158 (bild från last summer)


ja men det var väl det! ta hand om er nu för guds skull ungdomar
pöss pöss!

Jag smälter

"Men ibland så är jag fast.
Kan Du känna likadant?
Att allt man gör är bara plast
och faktiskt föga intressant.

Och ibland är allting kaos,
och jag blir mörkrädd mitt på dan.
Ibland behöver jag en paus
och är Du hyfsat likadan
kan vi gå vilse genom stan."

Plockade fram alla gamla winnerbäck skivor. det var nog det bästa jag gjort idag.


Hakuna

Dagens citat: "Lämna ditt bakomfluta före dig"

youtube



shit va besviken man blev. och lägg gärna märke till att flickebarnet petar i näsan samtidigt so hon sjunger. sexigt

morning

vet ni vad det är som jag lever för? Jo, jag lever för sånna där bra oväntade saker som poppar upp lite då och då när man minst anar det. som idag tillexempel, trodde att jag skulle var tvungen att flrsova mig till 20 över sju och sen få stressa sönder mig för att hinna till skolan. men sen igårkväll så poppade det upp en sån där helslkön grej i mitt huvud- jag kom på att jag ju skulle till min käre vän tandläkaren klockan 10:00 idag och eftersom att det är mer eller mindre onödiga lektioner fram tills dess så bestämde jag mig  för att helt enkelt hoppa över dom. så nu sitter man här, utvilad och med fetaste tidsmagrinalen och bara gör allt i slow-motion. väldigt lyxigt för mig som i vanliga fall inte fått en endaste liten skitsovmorgon!

nu vet ni det!
image156




tjoff

Jag beklagar bloggtorkan people! Har haft kinda fullt upp, rätt mycket i skolan såhär de sista veckorna och sen lite annat ditt o datt som bidragit till bloggtorkan dåra. Men ni överlever ju.

Jag tänkte bara dela med mig av en liten fundering så här i plugg pausen!
Alltså, jag ångrar så satans mytcket att man inte tog vara på tiden då man gick i typ 6:an-7:an. Jag menar, vad gjorde man? I mitt fall så var typ hela ens liv jätte chill och allt man gjorde var typ frivilligt. Ville man vara duktig i skolan så var man  det, även fast man inte fick ut så värst mycket av det i slutändan (förutom att man kanske blev en gnutta mer clever då). Jag menar, tänk vad mycket fritid man hade! Jätte lite måsten som satte stopp ju.
Ja, det var tider det.

Näpp nu ska jag återgå till gungstolen och mitt kluriga korsord. (nej, inte riktigt men jag kände mig plötsligt så gammal)

Juste dagens citat kom från stinas mun angående en dum lärare:" - hon har ju redan sin framtid bakom sig!"


Good night so long =)

it's 1969 forever

hohoho shit vad  jag är uttråkad för tillfället, verkligen sällskapssjuk alltså! har varit hemma i snart ett helt dygn i steck. och jag som brukar älska att vara hemma själv, icke idag. liksom vilken satans otur att jag fick lite hemfrid just denna dag när jag liksom ville umgås för en gångs skull. jaja, sol var det gott om idag iallfall, shiit +25 i början av maj, det är inte illa pinkat hörrni! Antar att det var fler än jag som pressa fram en liten linje denna lördag!
Mm. men asså jag ville hur som helst förmedla att jag är rätt bored och sådär och det tycker jag väl att jag fått fram på ett rätt bra sätt här ovan så ja uppdrag slutfört liksom.


morsning

klockan är sådär strax före 12 och jhag har redan hunnit med en hel del idag. först två timmars bild på morgonen, vi hade våra performance så det var rätt chillerill! sen var man hemma redan 20 över 11 eftersom att det är egen träning på gympan! har gjort en aaas god sallad och paj som snarast ska in i ugnen. göött lix. sen när resten av befolkningen slutar runt två så ska jag hitt på nått. hare !

image151

playing with fire

Jag kanske inte riktigt är den första som tycker så här men jag måste bara få medge att brolle och hans låtar är rätt bra grejjer.. och sen skadar det ju inte direkt faktumet att han är jääkligt snygg också! hhoho




bra text och superfin musik tycker jak.

Nej, nu ska jag läsa min nya bok som vi ska läsa i svenskan, ett öga rött.  Tror den är bra och det är ju gött.
(JAG RIMMADE!!)



sick n tired

tydligt tecken på trötthet är när fingrarna råkar skriva www.fejsbock.se när själva syftet var att skriva www.facebook.com

.. go natt nu

BAJEN BÄST I STAN

image150

ljuva 90-tal it's the grej!

Jag må vara en geek men jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att dessa minst sagt gamla låtar stundtals är rätt så bra. Tror nog att alla kommer känna igen dom mer eller mindre eftersom att dom spelades söder nån gång för ett x- antal år sen. hihi gud vad dom får mig att tänka tillbaks på lågstadietiden alltså :D













Haha, visst får man flashback's!?  Nee nu ska jag laga mat. see you <3

decision

jiiisses vad jag är stressad över gymnasievalen för tillfället! Man blir helt utstängd från verkligheten efter en ynka halvtimmes gymnasiesurfning ju! Men halleluja att det snart är bekräftningsdax, så kan man liksom bara lägga hela gymnasievärlden åt sidan i ett par månader och bara hoppas på det bästa liksom. Är det förrästen bara jag som blir råstissig av bara tanken att man skulle råka söka fel! Liksom att man på nått skumt sätt inte märker att man valt nått helt jätte konstigt program som typ.. Innebandyprofil eller dyseleksiprogrammet.. scary säger jag bara. Får titta extra noga med förstoringsglas innan man bekräftar, höhö


men ha det gött nu allesammans, tjaa då.


image149






höhö

, vare by the way nån mer än jag som la märket till vilken låt håkon nynnade på i nått av de senaste avsnitten i A.A?  (a) asså jag ba dog.
ville bara säga det :)

<3

question

image145

HAHAHA- kanske ni tänker nu, ,men alltså, låt mig säga såhär:
Om de här jeansen hade komit ut på marknaden typ tio år tidigare så tror jag lätt dom hade kunnat sälja som smör. för det är i grund och botten bara en modefråga, modet förändras hela tiden och vi ändrar undermedvetet smak när det gäller kläder och mode (de flesta av oss iallafall). Kanske är det jeans som dessa som är det most wanted år 2018? Och isånnafall så är ju dom här jeansen bara extremt före i modevärlden.

Bara en liten fundering sådär.
 Hare!

balklänning

igår var en stor dag. jag köpte nämligen min blivande balklänning igår! den är typ axelbandslös, ballongig och rosa. måste även sys in eftersom att den är liiite stor. känns lite halv vågat med en riktigt rosa klänning eftersom att det vanligaste är att ha en mer neutral färg så att säga. aja, ingen har väl dött av att sticka ut en aning liksom? :) (eller?)


image144  (här har ni en liten smygkikning av min klänning dåra, tycker ni färgen är fin??)


PEACE MAN <3



sho

steg upp runt 11 idag i sällskap av connie. vi chilla gärnet- käka långsam frulle, sola, snacka skit o grejjer. sen när mitt sällskap stack dåra så var jag tvungad (nytt ord!! korsning mellan tvungen och tvingad) att rengöra Torstens bostad. Torsten var minst sagt nere idag i och med att hans fruga Tyra gick bort igår, tragisk historia det där.. Men hur som helst, efter städningen så verkade Torsten må mycket bättre, verka återhämta sig rätt snabbt. (skall kanske tilläggas att Torsten är min fisk)
Sen har jag även gjort en insats här på mitt rum idag! Hade aldrig klarat det utan dig damsugaren (<3) hihi.
Men fyfabian nu snackar jag bara om mig själv igen! :|


Här under har vi iallafall en skitbra grejj på alla sätt och vis!Jag älskar när folk som har möjligheten liksom engagerar sig i dåliga saker i världen och inspererar andra till att också bry sig, om ni förstår vad jag menar.
Och självklart är Moneybrother en av dem. Hejja Hejja! :D
image143


RSS 2.0