hos dig är jag underbar

va precis på bea och köpte ny hårfärg så snart är det toning på G här hemma. sitter och lyssnar på patrik isaksson just nu och tidigare idag peter jöback, lite smått geek varning på det kanske.. men vad tusan jag tycker faktiskt att vissa av deras låtar är riktigt fina, svensk musikindustri är underskattad, så det så!

tänkte visa er vilka bedårande saker jag fick från connie när hon var här, direkt importerat från london, det ni!

               

då så, nu var det sagt. kom på att jag inte uttryckt min oerhörda glädje över detta underbara höstlov så jag gör det helt enkelt här och nu! I LUUVV IT!

hare riktigt asnice i höstmörkret, good bye /firräN

sådär härligt random..

ikväll bjuder jag på denne;



peace!!

MONDAY

shu barn! LÄGET? är det bra elle? Här i stugan är allt coollugnt så att säga. helgen har varit lite händelserik kan man väl säga så efter att nu idag, måndag ha utnyttjat den lilla del av höstlovet som hunnit vara till max genom att självklart sova till typ 12 för att sedan placera sig lämpligt framför ex. tv:n/datan och bli kvar där i typ 2 timmar så känner jag mig fett pigg och stax ska jag göra kaffe då kommer jag bli äääännu piggare! kan bli farligt.......... klockan 4 ska jag iaf mova mitt as till medis för att käka middag med mamma och se mamma mia på bio. kan bli farligt. haha okej jag skoja.
amen det var väl bara en sån där härligt liten uppdatering som kan behövas ibland, ha en bra höstlovsmåndag trogna bloggläsare!


DAGENS BLOGG-TIPS!
om man inte riktigt vågar bjuda på sig själv i sin
blogg så kan man ju alltid bjuda på sara! varsegod:


hihi


kom igen om ett par år va!



haha vad säger ni? har hon åldern inne för detta framträdande? jag skulle nog svarar Naaaaj. :D

nä tillbaks till historiapluggandet nu, ha det bäst!

Singing this is the life

just nu diggar jag till denna underbart sköna höstlåt´, jättejätte fin tycker jag.



om en timme och 30 minuter är det avspark. Behöver jag säga mer än så? Nej.

puss och godkväll!

kaviartaxi!

tjennaaaa!
Jag skulle vilja inleda detta inlägg med att skryta lite om att jag faktist tränade igår, så därför gör jag det. Arobics i 55 minuter på friskis var både roligt, jobbigt,givande men framför allt SVÅRT att hänga med på. Jag har en liten teori om att min skitkassa kordination när det gäller rytm och att lära in steg i takt med musik och sånt har att göra med att jag helt enkelt är fotbollsskadad. Eftersom att jag i stort sätt endast hållt på med fotboll så kör jag lite mer på "raka rör" principen när det kommer till idrott om ni förstår mig? Catja skrattade typ ut mig första 15 minuterna eftersom att jag var så bortkommen i den stora dimman av steg, klappar,hopp och snurrar. Hjälp, naaj det blir nog mer gymträning för min del sen när träningskort ska inköpas.

Idag gick jag förövrigt upp råtidigt med tanke på att det är lördag. typ halv 11. drog därefter in till stan med sara och shoppade örhängen och kolla på skor samt gjorde hemliga ärenden. hehe
Vid halv 2 åkte vi därifrån och så gick jag hem till min kära farmor på födelsedagsfika. åt as mycket tårta och sockerkaka..sen när mami,papi och lowi hade dragit så hade jag och sandra (aka tengil) värsta snacket med farmor, mer sånt alltså! det är faktiskt skit intressant att prata med äldre människor för dom är så kolka och visa på nått märkligt sätt :) nu snart ska jag göra lite japanska, sen hade pappa hyrt massa bra filmer så det kanske blir lite filmtittande och så. chill helt enkelt, sen vid 10 skulle jag och sara hitta på nått, får se vad det blir..
nu över till vesentligheterna: OM TYP 15 TIMMAR KOMMER CONNIE! shit vad kul det ska bli att träffa henne igen, syre asså!

Puss & kram/



ett gott skratt förlänger munnen

HAHAHA kolla vad jag hittade! dagens fynd fan. Härligt att hon inleder videobloggen med att helt dödsseriöst säga: Hej jag MÅSTE bara få berätta en sak att idag...........har jag........................................inte gjort så särkilt mycket..






härligt med sånna bimbosar för dom får liksom än själv att framså som värsta smarthead och sånt tackar man ju inte nej till liksom.. nä serri vem/vad i helvette har uppfostrat denna utomjording?

det var allt, klart slut.

tjockis kortis lång&blond

hej alla barn!
så sitter man här igen, lyssnar på ett gäng härliga toner från radion. Just nu är det nirvana på rock klassiker. Ibland kan det hända att jag lyssnar på lugna favoriter, det händer att jag sätter på nrj eller mix megapol. Det beror helt på humör, sammanhang, ibland veckodag och dylikt.  Nu vet ni det också! Jag har en bred smak när det kommer till musik. sen är det klart att endel musik som är trallvänlig och halvbra för tillfället kommer och går medans BRA musik består. ha-ha där fick jag till det, rimm och allt! Jädrans
Idag så hade jag japanska, matematik och historia. efter skolan så fikade jag med Catja på Noco vilket var ytterst trevligt! Jag var förövrigt i extas eftersom att jag fick igenom min vilja att få ett litet undantag på mitt och sandras (som jag så fint kallar för Tengill) vad att inte käka onyttigheter i veckorna, det trodde jag absolut inte skulle funkish men på något höger fick jag mn vilja igenom, yey. all makt åt Tengill, vår befriare liksom!
Nu är det plugg som gäller
Snart är det solning som gäller
Sen är det läggdags som gäller
Imorgon är det skola som gäller as usual, ska till eriksdalsbadet och köra lite livräddning på gympan, najs najs.

Nu känner jag att mitt sätt att skriva börjar bli lite väl formellt så nu sätter vi PUNKT för dagens sändning. På återseende.

tisdag idag

tja snyggingar!
allt bra med er? här hemma är det toppen, är barnvakt åt min lilla lilla lillebror. Plutten. Fast, egentligen kanske man knappt kan kalla det för barnpassning iochmed att skitungen börjar närma sig 9 år. Shit alltså det säger väll bara tjoff snart och innan man vet ordet är han tonåring. amagaad asså! Men men, det betyder givetvis inte att jag kommer sluta med att kalla honom "bebisen" hehe kommer nog bli lite komiskt när han börjar närma sig 40. men det är väl smällar man får ta liksom!
Vad mer?.. Idag hade jag världens mest oturligaste morgon, usch vill inte trötta ut er med detaljer men gud var inte med mig i morse helt enkelt. Hade resurseftermiddag och kollade på världens segaste actionfilm om amerikanska soldater som skulle hitta en kille som hette Ryan. Sittandes på hårda stolar. I 2 timmar och 45 minuter. nä fyfabian.

Ja men nu ska jag titta på äntligen hemma (kvällens höjdpunkt numero uno) med lillbebisen innan han slocknar.

puss och kram jan-banan!

saturday night fever

Tjo folks! andra inlägget för dagen, det börjar arta sig alltså. Vad tycker ni om nya headern då? Lite småfräck va? Eller kanske är den bara sådär lagom smakfull. Någonting som faktiskt har lyckats fånga mitt intresse är det faktum att sverige är ett av de enda två länderna i hela världen som har ett ord för just "lagom". Hm.. jag tycker det är tur att vi har det ordet, för det är en väldigt bra samanfattning av vårat avlånga land. Men  det måste faktiskt inte ha en negativ betydelse. Jag menar ibland kan det ju vara bra att inte vara för mycket/för lite i olika sorters cases...... Och DÄR tog min glöd slut. det är det som är problematiken i mitt bloggskrivande, jag börjar skirva om någonting som jag tycker är intressant och har mycket åsikter om. Men sen med tiden, när jag måste bearbeta texten, formulera mig och välja ord, då tappar jag allt jag ville få fram liksom. Det är ju lite halvjobbigt sådär, speciellt för er som tvingas läsa halvfärdiga resonomang. Jag beklagar sorgen mates men, what would jesus do liksom?

Haha det var allt för mig, ha en störtskön lördagskväll! CIAO

       

not there

tjenahoppsan! jag sitter och kollar på den nya tv4 satsningen "stjärnor på is" eller aa, lyssnar snarare än tittar för tillfället men anyways. om ni har sett programet så vet ni vad jag vill säga...-vad är det för jävla skit!? vilken jubelidiot är det egentligen som har kommit upp med programidén till denna tänkta nya lördagkvälls underhållning? och HUR i hela världen kunde han få med sig folk, stora folkmassor på tv4 kontoret på den där riktigt dumma idén? alltså rätta mig om jag har fel men för mig så är detta hitlerpower så att det bara skriker om det! det är ju fan läskligt, att psykfall kan få så mycket makt och respekt i samhället. Nä, låt honom/henne sitta och skaka galler i kumla istället. Där hör sånna typer hemma. Gaah, var bara tvungen att avreagera mig alltså. Men nu så, nu är jag back on track igen, villig att visa er en mindre uppjagad bild av mig själv.
Vet ni vad jag gjorde i Torsdags kväll förresten? Jo, jag var i sällskap med mina samhällskunskaps gruppsmedlemmar linnea och madde och intervjuade en f.d polischef. Alltså abo vad intressant det var vill jag bara meddela. Orkar inte gå in på detaljer men som sagt kul var det.
Igår efter skolan mötte jag upp sara vid rådmansgatan typ och vi drog hem till henne och fikade och snacka skit as usual! sen fick vi en kick och gick på prommis till svedmyra men jag tror nog att vi freaka ut lite grann där på slutet för vi gick i säkert en kvart och bara snackade om andra avenyn och dess intriger. dödsseriöst också, höhö. på kvällen träffade vi sophie, sassa och stina. mys mys. sen precis innan vi gitta dök även lite gamla ansikten upp, trevligt trevligt..
Idag ska jag banne mig plugga japanska så det bara dånar om det! sen ska jag nog göra nånting, snäppet roligare också.
(kollar på idol repris från igår nu också och FYfan va töntligt att dom har börjat med bakgrundsdansare asså! ser ju bara skit skumt ut. Har tv4:as underhållningschef blivit sjuk eller nåt?)

hare gött iaf


whenever

hej hej hallååå!¨
har gjort den fruktansvärda upptäckten (eller snarare konstanerandet) att jag tycks använda min blogg som en ursäkt för att slippa/skjuta upp diverse tråkigheter i livet så som plugg, städning och begravning (det sistnämnda har iochförsig inte hänt i praktiken än men jag tyckte liksom att det passade in rätt bra där så varför inte vara lite "wild-and-crazy" ?som mamma säkert hade sagt)
Hur som helst, jag tror alltså inte att det är helt och hållet en ren slump att jag nu sitter här och bloggar om allt och ingenting när jag har en stor fet te-kopp som bara blir kallare och kallare för varje sekund jag skiter i den samt ett japanska prov imorgonbitti som knackar på dörren. Vad i hela världen är det som gör att jag straffar mig själv genom att göra massa nonsens istället för att slå upp boken som ligger här brevid mig på med texten "An intergrated course in elementary japanese" som faktiskt är 100 gånger viktigare än allt annat just nu? ..Jo, det ska jag fan tala om för er! Jag har helt enkelt kommit fram till att mina känslobestämmande närver är domenanta i min hjärna. Jag följer alltså hellre mitt hjärta än min hjärna i de flesta fall. Vilket ibland kan vara riktigt bra och härligt men detta kan givetvis även ställa till med besvär i vardags situationer. Exempelvis den här situationen just nu. Men men, jag har helt enkelt lärt mig att leva med denna sjukdom och nu ska jag tamigfan nypa mig själv i örat och öppna den jävla ching-chong boken! där med basta. Men först mina damer och herrar vill jag bara meddela att imorgon har jag ett otroligt viktigt lunchmöte med självaste Zara von Rosengriph på otroligt hippa cafét som jag inte minns namnet på för tillfället men WHAT WOULD JESUS DO liksom?

nu ska jag sluta upp med min ordspya och återgå till normaliteten. Hej då!


snackade med connie idag också.
saknar hjärtat jättejätte mycket men hon
kommer hem till sverige och hälsar på
 om drygt en vecka! längtar

cheep monday

detta inlägg might be very bad but what would jesus do if he was as tired as me? :O
tänkte uppdatera trots att jag är trött som en jag-vet-inte-vad.
idag börja man ju 08.00 men japanska (ingen sovmorgon här inte!) haha vaknade klockan 07.00 och va tvungen att gitta 20 minuter senare. något stressad. hade även det fruktade naturkunskapsprovet idag vilket inte gick så himla bra men men. Fick tre nya chicks i klassen idag. Drog till globen och köpte hörlurar efter skolan. Åkte till stureby och hämta filippa som bara ville gömma sig. Vi gick till vivstavarvsparken och gungade alla gungor man kan gunga typ  20 000 ggr.  Gick hem och gjorde mat åt oss. Diskade. Lekte. Gick hem. Chilla galet och blev stört trött nu. Prata nyss med sara och  vi bestämde oss för att sticka ut från mängden och göra nått helt random (även fast att jag tror att vi bestämde så bara för att båda va för trötta och fantasilösa för att komma på  nått bättre) så jag ska i sällskap med en 50-lapp och mitt kära sl-kort bege mig till sarut nu så får vi se vad denna måndagskväll har att bjuda på.. Hahhahaha orka vara oss egentligen! men men alla är vi unika eller nått xd

nu ska jag moova mitt feta ass och förflytta mig till halstanäsvägen 8. (sorry sara att jag offentliggör dig men vad gör man inte för att väcka debatt och lite uppmärksamhet här i bloggen va?)

Ha det bra bebisar.
Puss!


tjappsen

kom på mig själv med att sitta och mer eller mindre digga till diverse skitmusik som fronda och Byz. hahahah det är fan illa! och pinigt xd nu ska jag göra nått vettigare av den här förövrigt helsköna lördags chillkväll.
 
PUSS PÅ ER GOINGAR!

kbd

hej!
idag kära läsare är ingen vanlig dag. vet ni varför?........VA?! VET NI INTE ATT DET ÄR KANELBULLENS DAG IDAG ERA SYNDARE? det är det iallafall, och som den svennen jag är så ska jag äta kanelbulle idag bara för att liksom. Förutom att äta bulle ska jag plugga naturkunskap. usch mår dåligt av själva tanken på allt jag måste trycka in i min odugliga hjärna tills måndagens prov. blääe asså.
efter bull&No grejen är avslutad så ska jag bara va hemma chilla gärnet ikväll har jag bestämt mig för. vad ska man annars ha för nytta av den här årstiden? sen får man väl liksom passa på att ta det lugnt nu när sara är på g till dalarna för att play some handball. hihi Spårvägen vs. Tågrälsen eller vad dom hette, lite komiskt sådär. hoppas att det går bra för dom där uppe i  typ norrland iaf. :) Sov hos sara igår hur som helst efter en kväll som efter många om och men slutade på café60 med frans och pierre. Lite halvtrevligt sådär
 Funtar på att dra med mig Lowe och hyra nån bra film sen, är så himla taggad på att se nån skräckfilm!
Nä, nu måste jag fan börja med min Naturkunskap B. 
Ha det gött kidz.





yeah yeah wow wow

sorry om min blogg böjar bli lite barnslig men asså aa that's me! Like it or leave it BIIATCHES








Godnatt sugars :)

morsning korsning




Igår var det säsongsstart för DH och jag missade det. ganska tjockt synd ju.

Hittade denna gamla bild btw, nån mer än jag som får lite
bree van de camp feelings av illustrationen nedanför? höhö

Hade inte så himla mycket mer på hjärtat asså! Men hare gött så länge mina små vindruvor (eller whateverrr)

RSS 2.0