Monkey Business?

image71
Haha, omg erkänn att denna bild påminner liiite om en apa? XD
ut med språket nu, jag blir inte arg, tar det som en man liksom (A):D

Ett annat gulligt djur är hundar. Jag tycker att dom är superfina! För er som inte vet vad en hund är så kan jag göra ett försök att förklara; En hund är, stor/liten, mjuk/sträv, snäll/dum, gullig/ful, gammal/bebis.. okej de va rätt svårt för alla hundar är så olika men skit samma. Summan av kardmumman är att jag skulle bli väldigt glad om jag fick en och jag skulle ge den som jag fick jycken av värsta spaysade tacktalet. Fast jag tror inte jag kommer få nån men om jag inte har nån när jag går i panssion så SKA JAG HA EN! det har varit bestämmt sen waay back så det går inte att överklaga, tyvärr.

- en liten hund kan kosta ett pund -   
(DE RIMMADE!!!!!!)

Häy



Hej alla glada!
Om ni undrar vad jag gjort detta lov så kan jag väll säga att jag tillbringat ca 60% av min lediga tid med sara (om man bortser från när man sover för då tycker inte jag att man tillbringar nått för då är man ju iksom ej vid medvetandet!) , man kan väl inte direkt påstå att det har hänt ngt speciellt, vi har bara haft trevligt och roligt på vårat eget lilla sätt liksom.Väldigt rofyllt lov om jag ska vara honest with u guuys!
Jag känner mig förövrigt rätt så kass eftersom att jag veerkligen inte varit i närheten av att utföra någon slags sport denna sportlovsvecka. Endå rätt generöst av lärarna som införde ett sportlov och allt. Men nu är det såhär att jag har rätt dåligt samvete över att inte ha rört en muskel på hela lovet så min slutsats av detta är att jag i sällskap med lite musik ska ta en promenad, haha alltid nått ju! Härligt initiativ va?


image70
Bild på rara sara givetvis.

en stud me sten

Alltså ibland vill man bara att tiden ska gå snabbare, typ spola fram den! Fast bara en liten bit för sen när man spolat fram till det man liksom har framför sig så vill man bara trycka på pause och njuta av att ha det hela framför sig extra länge. Sen när man väl gör det man sett fram emot så vill man spela upp det i seeegaste slowmotionen eever, liksom så det varar nästan foevva. Fattar ni? Aa, detta synesätt kan lempas på flera olika tillfällen och tidpunkter, men känslan av att spola, pausa och slowmotiona är ju altid den samma! aja ciaaao på er

"Lyfte på kjolen och gissa vad jag såg? Fy fan jag åker hellre pendeltåg!"



Haha! Hittade denna gamla gooding ;) Finns nog inte många i sverige som inte kan den där ååå-ååka pendeltåg dansen alltså! :D

Godnatt!

Hittade en bra gamal låt av 3 doors down. Mycket bra tycker jag att den är, hemsk musikvideo till på köpet :'/
(Och var inte förfomsfulla nu och tänk inte: Nej det är ju bara hårdrock, inget för mig! för det är liksom så mycket mer än så ;) )



Nu ska jag göra det som enligt mig är höjdpunkten på veckodagarna -SOVA! så blir man skit pigg imorn ocskå, shit vad jag är smart idag!!

Natti natti <3

she's crazy like a fool. what about dady cooool!???

image61


Hade nyss skrivit värsta uppsattsen typ om att jag av någon konstig anledning börjat dricka mer te än latte, samt hypoteser kring hur detta växt fram, kan bekämpas och beror på. Sen kom jag på att ingen vill läsa om sån skit eftersom att det är heeeeeeeelt ointressant i grund och botten. so i took it away lix. snällt va? så ni slapp läsa liksom.
Skulle egentligen vilja skriva om något väsentligt och viktigt nu, typ om krig, sjukdomar, den globala uppvärmingen, hemska livsöden, nått hett skvaller, nån JUSTE-HAR-NI-HÖRT-ATT-grejj eller liknande men tyvärr så har jag inget sånt för tillfället. 
Kan ju berätta om hur min vecka ser ut i runda svängar. Ikväll blir det nog plugg samt andra avenyn, imorn ska jag då vara barnvakt efter skolan, sen skulle jag verkligen behöva plugga imorn med efersom att vi har ett ganska övergripande engelskaprov på torsdag. Onsdag va med connie/skriva svenska artikel med sophie/plugga (blir väl nån slags mix antar jag) På torsdag är det klassmiddag vilket betyder att jag går till skolan 07:45 och kommer hem typ 22:30 eller nått. fuuun

men nu måste jag skriva mitt so arbete om hur jag ska förändra världen, lätt som en plätt liksom! not

Mååånga kramar / felicia

niet


 

image59
Bild på sara på öland i somras.





 


Lejonkungen



Det finns ett litet barn i oss alla! (A)

Lördag!

image56



God Eftermiddag(?)


Idag är det exakt 41 dagar sen jag kom hem från thailand, vilket är helt sjukt samt ofattbart. Det känns som igår, som man brukar säga! Men det gör verkligen det. Det är alltid lika irritashion så här i efterhand att man i ångrar att man inte tog vara på tiden mer och, ja, njöt av tillvaron (HAHA jag börjar bli tant) aja, det jag ville säga är att jag saknar det hela och att man inte skulle bangat på att dra dit om sisådär en vecka. (som somliga andra skall)
Men men, man får väll liksom hoppas på att det blir en extremt varm & solig svensk sommar i år! Eller vad säger ni?






Hare.



Veckans Babe!

image55
saaaraa :D

(Dessa bilder was taken typ jätte länge sen!)

Är förövrigt fortfarande sjuk men på bättringsvägen iallafall. Ha en bra fredagskväll, Peace <3

alla hjärtans dag idag

Hallå där, köp blåbär!image53

Jaha
, idag är det då alltså alla hjärtans dag. Säkert kul och mysigt för de flästa men icke för mig dåra som spenderat denna kärlekens dag hemma med me myself and I i sängen och rullat tummarna p.g.a en djävulsk släng av förkylning, vidrig träningsvärk i vaderna efter skidåkningen i kungsberget i tisdags (som förövrigt var en bra och rolig dag på alla sätt!), samt konstant yrsel/huvudvärk. bästa ala <3nsdag jag svääääär bree. ´Nje saiken dåra.
Hur somhelst så blev det ju ändå en helt okej kväll med familjen och massa fina presenter. (favoriten hittills är ett hemmagjort hjärta som lilla dojje (lowe) gjort själv i skolan! faktiskt väldigt gulligt tycker jaaaaaaaag.)
Aja, nog om mig! Jag hoppasoch tror iaf att de flästa andra där ute har haft en bra dag.



Juste! Jag måste få tipsa om en film jag såg idag också! Himla gripande och bra film! Den heter ZoZo och är gjord av ni vet Josef Fares som ligger bakom filmerna "Jalla! Jalla!" och "Kopps".
Den här fimlen är minst lika bra som dom är men denna är betydligt mer allvarligare och sorgligare.
Rekomendation på den iallafall!




Puss på rumpan! från fiffilotta-lingonsoppa! :)


efterrätt

image51

aha, ett ägg, och? tänker ni. Men det är i själva verket så oändligt mycket mer. Mina damer och herrar, detta är FANTA! :o


hihi nu va jag sådär klurigt kul som bara jag kan va igen.

:O leeskiigh



abo vilken läbbig tant! :|

jag hade tråkigt

image48

mohaha, får man chansa på att han blockade mig?
Puss och kram /felicia

RSS 2.0