Mondagish

Som många av er förmodligen redan märkt/fattat/fruktat/förstått/uppfattat så har mitt internett varit ur funktion under ett par dagar, det va tydligen någonting med nån raut(er) (eller hur det stavas). Därav inga blogginlägg på ett par dar. Men nu så är deniaf  fixad och allt är bra och alla mår bra och så. :)

Påtal om nada så vill jag bara uppmärksamma att jag börjar bli typ lite skidzo här i hösthelvettet! :|
 exempel: När jag ska skriva någonting på tangentbord så skriver jag heeelt fel ord, som nyss, tidigare i detta inlägg när jag skulle skriva "bra" så fick mina fingrar för sig att skriva "död" istället! lite halvlebbigt sådär men men det är väll smällar man får ta om man heter (fel)icia .. eller nått xd

Ha en bra kväll, du borstar dina tänder väll? (de rimmade!!!!!)
pous


Sommar

Åh gud, är det inte heelt sjukt egentligen hur mycket man kan sakna en liten fjuttig årstid egentligen!? Alltid när det är sommar så tänker tänker man på hur överskattad svensksommar ändå är! Typ regn 99% av sommardagarna. Men sen när man nu ser tillbaks på sommaren så typ filtreras dom där dåliga dagarna bort från ens minne och det ända man kommer ihåg är dom 1% av dagarna som faktiskt va rätt nice! och så sitter man här i kylan och ångrar att man inte tog vara på dom dagarna & så sitter man och väntar på sommaren hela resten av året och när den tillslut kommer så tänker man att den är överskattad igen och så fortsätter det så i all oändlighet. :/ känner att jag börjar bli rätt djup nu, men det jag ville komma fram till va liksom typ shiit ba asså men guuud ..
 fiffi wants summer!

 en typisk sommarbild tagen av moi i sommras på öland!
flickan på stenen/klippan/berget heter ett namn som börjar på s och slutar på ara :)


PUSS OCH KRAM SKUMBANAN! <3

torsdaag

image4
hahahahahaha

onsdag

image3
ÄR HOS CONNIE OCH LEVER RÖVARE MED SARA!!! hare niceeeeeeeeeee biatches!

Tisdag

HEJ!
idag har jag varit i skolan, ganska slapp dag! faktum med att jag inte har några prov/läxförhör denhär veckan vilket förgyller denna kalla höstvecka :) 
efter skolan så åkte jag & min family för att överraska min lilla farmor (som fyller 80 bast idag!) med tårta och blommor, hon blev himla glad och det smittade av sig på mig så nu sitter jag här och är minst lika glad som henne, veeery niiice!
jaja, nu ska jag ta och öva på att spela "lady stardust" på piano inför uppsjungningen på musiken imorn.. (räknas det som ett prov?? isånnafall ljög jag er rätt upp i ansiktet om att jag inte hade nåra prov denna vecka, förlåtish!)

ha en bra kväll gottfolk :]  


mitt syfte med bloggen!

sitter här vid datan och känner mig hyfsat nöjd med mig själv efter att precis ha tagit mitt sunda förnuft till fånga och gjort en blogg!  den största faktorn till mitt bloggskapande är nog att jag kollar runt på andras bloggar dagligen och desto fler man har att kika på, desto roligare! jag tänkte med andra ord bara vara lite trevlig mot alla barn därute som lider av bloggbris, helspaysat va!? :D

omg magisk tid ffs!


jag själv!

image2 
Me, myself & I

Första inlägget ever!

HEJ!
nu är den äntligen här, det ni alla har suttit och väntat på sedan urminnes tider! FIFFIS BLOGG!


RSS 2.0