having a good time

vill bara säga: Satan i gatan, av två anledningar:
Anledning nr 1: Har haft världens mest hektiska 24 timmar, har gått och blivit a real dealer, massa vändor på banken, uttag, matematik etc. ALLT för flakhelvettet. Men vad gör man inte? Nu är det iaf klart! Hade ju känts snäppet bättre om man inte hade varit tvungen att pröjsa artontusen KONTANT på mangobar. Vem fan ber om artontusen kontant egentligen... Sen så har jag hunnit med att vara lite kräkig hos catja igårkväll, utformat och haft en lyckad projkektarbetsredovisning, kollat lite på tänkbara skiv-outfits, uträttat massa ärenden etc. Förövrigt är skivan är om 6 dagar, faaaan va stört och kul!!!
Anledning nr 2: Titel på ett jävligt soft album. Av Veronica Maggio som förövrigt stod å sjöng lite fint på Åhlens idag!

Nu ska jag ta igen mina missade BB-avsnitt! Saknar Peterpånken redan </33


du är bäst nu men du var bättre förr

Hej mina vänner!
Mullig tisdag har det varit idag. Flaket är snart kirrat, bortglömda lönen är på väg, har köpt hem massa bra filmer och nästan fått ett litet extrakneg i sommar, på älskade söder dessutom! Ikväll ska jag bli klar med ledarskapsarbetet som jag är segast på jorden att skriva, käka hamburgare, ta en promenad med stina and so
on.

Porrigt...

please exuse me i dont mean to be rude......

Sådärja då var påsklovet överstökat. Lovet har bestått av en herrans massa utgångar med tillhörande oklarheter, roligheter, tråkigheter efterfester etc. I torsdags bodde jag hos catze och fredag styrde hon awsome middag. Sen har det varit SJUKT somrigt, men det visste väl alla redan. Igår var det världens bästa bakissöndagsdag med sara och sophie, vi gick på loppis och köpte glass i flippflopp, grillade och hade bb-maraton på kvällen <3. Har födelsedagsfirats av släkten och fått minst sagt välbehövliga pangar och en jävla massa mindre välbehövliga strumpor. Summa sumarum: Ett förjäkla bra sista påsklov!

Imorgon är det skola sen är det mösspåtagning och valborg i uppsala som gäller nästa helg. Blir festligt!


klockan är fyra och det är dags å gå hem

heeeeeeej! Nu är det lov va. Påsklov va. Sista påsklovet ever va. Sista lovet ever va. Stört va. Vad ska jag säga, har stekt som en smörklick i en stekpanna (typ) senaste dagarna i det uuuuunderbara vädret. Igår var jag på finfin spelning på stampen och BYTHEWAY har Annie lämnat bigbrother, rätt soft försej, ingen större förlust så att säga. Idag var jag i stan och ca en halvtimme efter att jag sa "SLUTA PRATA OM STUDENTKLÄDER, JAG BLIR STRESSAD OCH DET DÄR KAN MAN FAN BÖRJA TÄNKA PÅ OM EN MÅNAD TYP" så sprang jag rakt in i min kärlek och nu är den min. Vem hade trott det? Seeen så kom sandra hem idag så nu kommer man ha sovsällskap ett par dagar framåt vilket uppskattas! Ikväll blir det ölhävning på söder med catja och filippa, myyys!
Puss och kram


kommer hem helt desperat har jobbat som fan

fyfan va kult det var att fylla år! hade en riktigt värd kväll med mina finisar! spårade på spybar tills nattbussen slutade gå och kom hem när mamma gick upp. Död som ett lik imorse men framåt två ordnade det upp sig och jag gick tappert på skoldagens sista lektion. Nu är jag iaf åter i gamla banor och tänkte slagga lite så man är pigg som fina fisken imorgon på jobbet! Därefter blir det påååsklov med massa roligheter: SOLA, hänga med sandris, släktfirande,bio, spelning, gudstjänst, tjejmiddag. Det blir nog mulligt osv osv







nancy sainy

Så var man 19 barre då. Känns fint! Slappt nog var det tydligen inga lektioner på eftermiddagen heller så skolbänken byttes ut mot stek i solen och en bärs, var ju helt enkelt tvungen att kolla hur ölen smakar när man är 19. Nu blir det födelsedagsmiddag, ska passa på och checka vad vinet smakar när man är 19.. och sedan bär det av till söder för att se hur drinkarna smakar när man är 19. Plikten kallar, satteeee tjabba!

basshunter ba haffar




stackars Martin :'(

come on Jhonny

Morsning! Här sitter jag och häller i mig en latte! vem hade trott det?! Hade tänkt börja med the major lerdarskapsarbetet nu. Har inte så mycket mer att tillägga än att himlen är grå.





Gjorde läpparna idag BTW. Vad tycker ni? BRA ELLER ANUS?


fiffi fiffi lura

Insåg precis att den här låten måste vara tillägnad mig, så mycket som jag fiffilurar så att säga!














skjorta, kavaj och röda byxor

"skjorta kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor, skjorta kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor, när jag säger sture säger ni plan, STUREPLAN STUREPLAN, när jag säger sture säger ni plan STUREPLAN STUREPLAN"

Den är låten är så IQbefriad att man blir tårögd men som alla andra askassa låtar så har även denna satt sig på min hjärna för att förmodligen stanna där och irritera i minst en vecka. Kult osv.


listen baby

fick en jäkla lust att se "en kärlekshistoria" idag. så om du har den i filmhyllan är du hjärtligt välkommen att låna ut den till mig! förövrigt sitter jag just nu hemma med en sjuk lillebror brevid mig och skrapade precis fjorton trisslotter utan en endaste vinst :( kanske får ha tur i kärlek istället som pappa sa...... jaja ingen ide att deppa, det är vår och på torsdag fyller jag år och då blir det kalas i vanlig ordning.


man måste dö några gånger innan man kan leva







Aaron

Hallå
Idag har jag jobbat och fått en metalldörr typ på stortån, skönt osv.... sen åkte jag och käkade lunch i solen innan jag slutligen bänkade mig i sängen där jag fortfarande är. funderar på om det är värt att hitta på något ikväll eller om man ska köra en riktig chillarhelg. det återstår att se...
igår var det förövrigt födelsedagsmiddag hos stina och i torsdags vare soffys skiva.


astrid lindgren ska pryda nya 200-lappen och jag älskart


home

hej hej! skiva igår, skiva imorgon och skolk på det. onajst som tusan men vad gör man? man krigar!




heh


undan för pundarn

tudeloo! precis nyss när jag tog fram min allmanacka för att lura mig själv att jag är strukturerad så slog det mig hur fucking mycket jag har fått gjort den här veckan. jesus amalia. det absolut skönaste var min och cattis studiepsykos som ägde rum i onsdags mellan 12.40-17.30 för att var exakt, i matsalen för att vara ännu mer exakt. Vi köttade projektarbete för att vara ännu ännu exaktare. soft vare. det näst skönaste var i fredags då det var skiva vilket var AProligt. tyvärr försvann min fina lilla idé om att gå hem i bra tid eftersom att jag skulle jobba hela helgen någonstans i vin/tequila/bärs/jäger-dimman vilket resulterade i att man verkligen fick känna att man levde sista timmen på jobbet så att säga...... meeen det var det värt! nästa vecka väntar fler skivor och jag är astaggad! dessutom har det firats två födelsedagar denna vecka, GALET att ens omgivning inklusive en själv närmar sig 20 asså.

förövrigt:hej då tråkvanessa som åkte ur big brother nyss!


RSS 2.0