vakna nu anneli

hejhej mina damer och herrar.
så var det då söndag igen, vilket det vanligtvis brukar bli när en vecka går mot sitt slut. helg har det alltså varit. har varit en riktigt lugn sådan eftersom att det har jobbats både lördag och söndag. fan va skönt det känns att inte slänga pengar och energi på alkohol och andra onödigheter alltså, vem hade trott det?
i veckan blir det firning av bogis som fyller 19 barre stoooora tjejen! och nu ska jag häva i mig lite pizza.


tjejgruppen är här med slut men kult vare

hej hej


manboy

varför är låtar som manboy, cara mia, popular, miss america, baby goodbye osv. så jävla bra för????? ..... there,i said it. eller okej, bra är ett starkt ord men trallvänliga som tusan iaf.
Förövrigt så fyller stina 19 bast idag! detta ska givetvis firas med en tårtbit eller två. snart är det min tur att ta ännu ett steg närmare systemet hihi. herregud va gammal man börjar bli alltså, snart får det räcka tycker jag!

 <-gosiga


touch the ground!!!


fickkniv....

Tjoho!
Två veckor praktik lönade sig och idag var första dagen @work, känns riktigt fränt! Nu tänkte jag invänta kvällen med hjälp av gårdagens bigbrother avsnitt och så måste jag tyvärr städa mitt råttbo till rum. Men sen blire ut och leva rövare med fina filurer. Måste egentligen plugga akutmkt eftersom att det är back to school som gäller på måndag meeeeen det har man ju ignorerat så himla bra i två veckor nu så varför inte fortsätta med det tills imorgon då man får söndags-hets-plugga liksom?
Hm.Känns som att jag borde nämna nåt om katastroferna världen över här i min blogg och inte bara mala på med överflödig info om min dag. Vet dock inte vad jag ska säga om det, men stackars människorna i japan och libyen iaf.



(här skulle det ha varit en asskön video som inte gick att lägga in men använd gärna fantasin)



son of a preacher man

hej hej. igår var jag med på kissies blogg. standard liksom.. utöver det vart det en liten barrunda med ellen och förtärde lite alkohol, för det måste man ju, hur ska man annars veta att det är helg..??


ekonomiskt bortskämd, filosofiskt missnöjd

pallante. men- budapest va FEST, uppsala och håkan hellström va fest, praktiken är fest, ingen skola är fest. Kalasbra!


RSS 2.0