21:51

image102image104image106image107


image103image108image109


Fick ett litet ryck och laddade totally slumpvis upp diverse knasiga bilder från typ det senaste halvåret. Tanken var ju dock att jag skulle ladda upp ganska många men det blev inte så värst många. Men ändå, varsegod hörrni :)

1:a bilden: moi på starbucks på istanbuls flygplats.
2. en tjockis på tv som jag av ngn anledning tog kort på..
3. en sara som ej ville vara med på bild
4. en hårnål.............
5. ett stycke fiffi i thailand
6. en prima bild från winnerbäck konserten i höstas :)
7. en uppäten muffins samt en gaffel

okej ganska tråkigt men jaja så kan det bli när man slumpar, det är ju själva tjusningen med det hela enligt mig!
Nu ska jag se på "hairspray", hare bra.

heeej

image101Nu medans jag väntar på att vi ska sticka till mormsen(?) så kan jag ju passa på att säga att denna lilla plutt på bilden till vänster åkte på alderles egen hand till england igår, närmare bestämt liverpool, tufft va? :)
aja hoppas hon får en bra vecka i yorkshire iallafall



Nu ska jag sticka. puss på rumpan :]<3

låååååååååångfredag

hej alla barn,idag vaknade jag i sällskap med connie sjukligt tidigt! gjorde oss iordning och åt lite frulle och så vipps va vi klara! tog en lagom liten promenix till stan (mer specefikt typ gallerian) och vill ni veta nått helspaysat!? vi var där INNAN dom öppnade butikerna! snacka om att hänga på låset assåow! :P hur som helst så hittade jag ett par leggings och inget mer. klockan halv 12 ungefär så bar det vidare på egen hand hem till min lilla förort som heter stureby-  där jag bor för alla som inte  redan visste det.
Nu ska jag snart iväg till mormor på påskmat. sen imorn så ska jag tillsammans med min härliga familj till sälen för en veckas skidåkning. ska bli nice! och jag ska ta med mig min laptop så om ni har tur kanske jag uppdaterar mig lite granna på plats. så återigen: keep beeing update people.

Näe nu ska jag sätta på mig nått vettigt, hörs sen mina små pussgurkor =)


"in sweden we call it best friends"

image100

Igår beslöt jag mig för att lägga upp min första dagens outfit genom tiderna (typ). Men självklart så funkade det inte att ladda upp bilder här på bloggen så det fick helt enkelt vänta till en annan dag. och eftersom att idag är en annan dag så passar det ju bra att ladda upp den idag istället, you get that people?
men här har ni den iaf. Mycket nöje. <3

cknd

Idag var en ganska pigg och chillerill dag. Pigg för att jag fick sova stört länge inatt (<3), chillerillig för att det inte var särskillt ansträngnde studiemässigt i skolan så att säga. Gick i skolan till 3, därefter hämtade/passade jag oliver & filippa till 6. sen har jag bara varit hemma och gjort ditten och datten. ska strax sova tror jag, man blir så fruktansvärt pigg och allärt (haha) av att sova längre jö! snart lov också, gaah va härligt.
förlåt för ett tråkigt inlägg, good night

daggmask

Vissa dagar är man helt enkelt mer produktiv än andra. idag är inte en sån dag, men vem vet rätt va det är så kanske det ploppar upp en sådan, så keep beeing update people! idag har jag varit vansinnigt trött, trött trött hela dagen lång. ungefär som en mask har jag kännt mig. liten vändpunkt infann sig dock när jag fick i mig koffein och såg på jackass 2 när jag kom hem. ytterligare adrenalin uppstod iochmed samtal på televinken. men sen begick jag tyvärr det enoorma misstaget att plocka fram datan. vipps var man trött igen och klockan var för-sent-för-allt. sen kom jag på att jag ville bada, så då skrev jag självfallet ett blogginlägg om det för att göra er glada. men sen såklart så försvann det spårlöst, är fortfarande lost så jag funtar lite på att skicka spaningshelikoptrar och dylikt på det försvunna inlägget, det finns ju så mycket hemskheter där ute nowdays! (men om någon sett ett litet spralligt inlägg hoppa omkring på gatorna, så ring. inlägget hade blåa byxor och sidenskjorta vid försvinnandet och är omkring 15 cm lång) 
Niet de där va fett tråkigt. men sån e jag. idag. trött som ett svin är jag också, nu ska jag tame fan sova och så ska jag vara riktigt jävla pigg imorgon också. DEAL? .. bra'

a som sagt nu ska jag sova. och juste jag vill bara klaga lite på bilddagboken också. * klagerliklag *, så, nu känns det bättre.

sov gott

björne


Den som vill lära sig hur man lätt kan spara tid med enkla medel bör checka detta! (warning: logik på hög nivå people!!!!)



Visst är han smart, björnen björne? :) riktig tänkare det där ..

Nä, nu ska jag se på de 3 nya andra avenyn avsnitten, och så en kiwi på det förstås (min drog alltså).
Puss puss skitungar önskar felicia

städa

image92



Idag har jag beslutat mig för att städa mitt rum, nu fan ska det bli rent vettni! haha. Har föresej bara börjat men jag blev stoppad av att damsugaren var upptagen, shit också tänkte jag och tog istället upp laptopen för att skiva ett spontaninlägg. Hoppas att jag inte fastnar här nu bara, blir ju lätt så.. Nä men jag har precis börjat lyssna på bandit rock och grejjer så nu liksom kan inget stoppa mig, har rätt bra med energi känner jag! Och vet ni? det gör mig typ inget att det är ångest-söndag för denna vecka kommer ändå bli chill iochmed att man bara bara går mån, tis, ons typ. sen så är det as nice väder idag också, vår känslor alltså! 
Helgen är också en grej som varit nice, men ojj va fort den gick, swiish liksom så va den förbi. Men, om ni ursäktar nu så ska jag återgå till min välbehövda storstädning!

debatt

Klockan 22:00 ikväll går det en som tyligen till viss del kommer att handla om shopping. Det rycktas om att en viss ebba von sydow och en annan viss blondinbella skall medverka. Det ska jag kolla på, hoppas på att dom blir grillade av nån vanlig dödlig människa med lite mer vett i skallen. En sak som jag haft lite svårt att fatta är varför dom promt ska ha både ebba von sydow och blondinbella. Men det kan ju antingen vara som en slags säkerhetsåtgärd, om exempelvis ebba skulle få läppstift på tanden och måste rusa till närmsta spegel så är det ju praktiskt att ha blondinbella till hands (hon verkar ju gilla att prata också -minst sagt, hon babblar ju som en jävla pappegojja). Eller så ville dom helt enkelt ha både en blåst överklassbrud med blont hår och skyhög panna och en annan blåst överklassbrud med blont hår och en acnepanna.
Jaja, ska bli kul att höra vad dom (och alla andra) kan ha att säga iaf. Jag har faktiskt börjat kolla på debatterna som går på svt på vardagskväller lite titt som tätt sådär, de är faktiskt mycket samhällsallmänbildande och intresseväckande enligt mig. det var väl moget och vuxet av lilla mig va?

Kram från fiffi!

nft

Tjabba people. Uppdatation nu då: Jag börjar bli frisk woohooo! nice va? Hoppas ni mår bra
Nä nu ska jag återgå till min utsökta grek(sallad). Puss på er så länge

image88
Min visningsbild i större format för den som undrar hur det kan se ut, göllig vaa?

RAJ RAJ

sitter och kollar igenom massa gamla raj raj-klipp på youtube, haha! fy tusan va roligt det är alltså. Lite som sveriges svar på dolda kameran fast roligare såklart! Laddar upp ett par klipp här så att ni också ska få se!







 






hahahaha visst är det kuuul?
/<3

adjöken fröken

image86


asså.. ni vet låten "Här är här där man alltid är, där är där där man aldrig är"
Egentligen -kan ni förstå vad läskigt det egentligen är att man aldrig i hela sitt liv kommer vara "där", samma sak fast tvärtom att man alltid i hela sitt liv vad man än gör kommer vara "här". Ganska creepy när man tänker efter tycker jak :|
(Kanske inte ni  tycker, det var bara en liten spontantanke. Inget som jag tänker på dagarna i ända om ni nu fick för er det!)

HEJ DÅ!  *Nyp i kinden*

Oh nO

Så här ser det alltså ut nudå.


- Hela denna tisdag har jag bokstavligen levt på hoppet att bli friskt snarast och jag har intalat mig själv att det värsta är över & att jag är på bättringsvägen.

- Jag var relativt posetiv ända tills pappa kom och fråga hur jag mådde! (vafaan e de för onödig fråga nudå!?) detta ledde till att jag faktsikt kände efter på riktigt och till min stora fasa så upptäckte jag att jag kallsvettades som en säl och torr-hostade (som pappa så fint kallade det). Jag gick bums ner för att ta tempen & förstod snart att jag hade nån satans feber! och jag som intalat mig själv att jag var så gott som frisk och kry som en nötkärna hela dagen!

- Och som grädde på moset dåra så kommer pappa, som nyss blivit av med sin cplånga influensa,  och säger att jag säkert har blivit smittad och alltså också åkt på nån djävulsk fucking influensa!

MAN BA VA! ser det ut som att jag har tid för nån himla influensa nu va!? jag som hade räknat iskallt med att vara frisk igen åtminstone till helgen! fy fabian säger jag bara :(
aja nu ska jag be till gud att jag blir frisk illa kvickt. sen ska jag gå ner och äta nått nyttigt piller och ta en hostmedicin-shot. därefter ska jag gå upp igen och kolla på i huvudet på gynning och sitta och sura för mig själv tills jag somnar. så det så!


så ta nu vara på & riktigt njut av livet, ni friska ungdomar där ute.


wtf

image84

Mee Asså HALLÅÅÅÅ vadååh ska man changsa då elleeerh?




Hey Jude



Alltså ursäkta men jag kan verkligen inte sluta älska denna lilla baby!
Är hon/han/det inte den mest behåvade lilla skitunge ni skådat? Men sen verkar han/hon/det ju vara japansk eller kinesisk också vilket gör att  man knappt blir förvånad längre! Jag menar dom har ju typ skapat allt på denna jord  så varför inte 2-åringar-som-sjunger-hey-jude också liksom?  :)

Puss och kram


just easy as a, b, c

Hej bloggen och alla eventuella läsare. Hur mår ni idag? Jag mår inge vidare, fast idag har jag fantastiskt nog lite mer ork än tidigare. Igår tex.
Asså jag ber så hemskt ödmjukt om ursäkt om detta ämne nämnts tidigare men jag kan ej rå för det! Jag bara vill ha sommar so fucking deeply! Och liksom då skare va svensk hederlig gamal sommar, ni vet den allra finaste och varmaste veckan under hela sommarn och så kör man den liksom hela sommarn istället för massa regn och moln. Låter nice va?  och vad som lockar ännu mer just denna sommarn som kommer är att man förhoppningsvis har en gnutta mer frihet än tidigare. Jag menar fy tusan va kul att liksom få åka på semester med sina kompisar och liksom bara göra vad fan man vill. Vill man åka till Närke och titta på grodor och lära sig tälja så gör man det! Eller så kan man bara sticka till nån semesterort och bara leva livet och sen om det faller än i smaken så liksom stannar man tills man vill hem! punkt slut.  Kan ni förstå vilken härlig känsla att bara göra vad i helvette man råkar känna för?
Nu är det ju dessvärre såhär att jag åtminstonde måste vänta typ 4 år för att kunna göra en längre utflykt. Men fy satan vad jag längtar till sabbatsåret :D

aja man får väl helt enkelt bita i det sura äpplet sa pojken och stoppade glassen i fickan.

image81
Bilden är från segelturen på våran klassresa i höstas. Tycker att ansiktsuttrycket förklarar rätt bra att det var svinkallt.


sjuk i huvet

Hade nyss skrivit fetaste texten om hur sjuk jag är samt massa skitonödig fakta omkring detta. Orkar inte skriva om allt men det viktigaste var väl typ: Jag är sjuk, det är jobbigt, jag vill gå till skolan, ålderskris.

Resten får ni fantisera ut själva gott folk för nu ska jag snyta mig! :D

Miss Li

fy vad jag gillar den här låten
ännu en enegrigivande faktor för er som känner för lite sådan!




oj

Är det någon som har lust att tala om hur de ramlade in på min blogg? Helt PANG-BOOOM så bara vipps ökade min besökaningsstatestik med typ dubbelt så mycket än jag någonsin haft, vad är haken guys? berätta gärna nu för tant fiffi how did you find me?
 
(eniro punkt se såklart! -vi vet reklamen)




En lista angående bloggar som jag lite halvspaysat nog snott från Elinor


1. Hur länge har du bloggat?
15 Oktober 2007 om man skall anförtro sig åt mitt register på bloggen.
2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?
Ja den såg inte ut så värst mycket över huvudtaget eftersom att jag inte riktigt fått upp ögonen för denna enorma bloggvärld, jag var ung och oerfaren med andra ord!
3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Alltså jag skulle nog ljuga om jag svarade att jag har förälskat mig i en blogg för liksom all heder åt bloggar men nån måtta får det väl förfaaan vara!
4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Lite torra kanske, men uppriktigt sagt så är det väl inte så asstor skillad från hur dom ser ut i dagsläget.
5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?
typ 10, men endel läses mer än andra
6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Hm tror att de flästa är dagboksbloggar isånnafall..
7. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kissies blogg tycker jag är så jäävla rolig att läsa! :D genom att accosiera till den så känner man liksom FYFAN VAD JAG ÄR BRA!
8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Asså lik och lik.. Men jag får väl säga ellens blogg då eftersom att den är lite mer rak på sak istället för massa trams som man lätt hittar i många andra bloggar, en helskön blogg med andra wordz.
9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Dom tycker väl att det är lajbans antar jag
10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Asså aaaaa tror det. Vi har väl inte riktigt kommit in på just den frågan på djupet
11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Ja jag försöker att inte skriva om skittråkiga saker och liksom man skriver ju så privat man själv vill så varför göra massa gränser åt sig själv? det kan man ju börja med om man skapar en kollektiv blogg eller liknande, men ngt sådant är väl inte direkt på g för min del för tillfället
12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Hästar har jag nog aldrig bloggat om.. kan bero på att jag inte är nån hästtjej kanske but i really don't know maan..
13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
35 cm utsträckning (hahaha, låter den stå kvar för att visa heder!)
14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Både ja och nej. asså man kan ju "lära känna" en person så att man vet lika mycket om den som en bekant. men det är ju oftast bara ytligt så nej inte lära känna på riktigt
15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
I sådana fall: Var de som du trodde att de skulle vara, eller blev du förvånad?
Nej
16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Nja, många mår nog snarare bra av att få skiriva av sig och typ sysselsätta sig, det ser jag som en övergripande fördel
17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer
eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Nej. bara när sandra skulle vara rolig och utgav sig för att va en annan, blev lite men- hallååh känslor tills jag fick reda på ansiktet bakom kommentaren liks
18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Nej, isånnafall bara för att de varit så flummigt så jag fattat i efterhand att bara jag kan ha fattat det
19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
När jag vill skriva men inte har ett jävla ord i hela tankeballongen
20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Kanske, kanske inte. Förändringar isånnafall är nog att jag skirver as lite/inte alls/ piss mycket
21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur,
eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Inte kulturen men möjligtvis så är detta ett nytt sätt att bli sedd och hörd(läst) på, & d nice jö!
22. Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Inte så väst mycket, tidsfördriv vid trisstess möjligtvis
23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Se svar #22 + lite hederlig uppdatering och en gnutta nöje måste jag erkänna
24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten:
tror ändå ingen av dem ser detta so waste of time att klura ut några tkr jag, men om nån känner sig redo och liksom FIT-FOR-FIGHT så säger jag bara KÖR HÅRT BRUDEN! haha

<3 purre

äääh?

image78


Man ba va?

Hatar när saker som liksom inte kan hända bara happends, irritation

idag har

Idag har:
- connie kommit hem från thailand! (HEEEJ!)
- jag varit skit hostig och jätte snurrig
- jag gjort en frän skattkarta med tillhörande ledtrådslapp (är det ett ord?)
- jag (som den underbara människa jag faktiskt är) hjälpt till på lowes 8-års kalas (konstigt att dom fortfarande tycker att ordet kalas är okej, när jag var 8 skulle de heta party, punkt slut liksom..)
- jag blivit om möjligt ännu snurrigare i skallen av ovanstående
- jag smitigt iväg hem till connie där även stinut och sarre satt och luffade
- jag i sällskap med negern åkt och solat
- ätit på palmyra i årsta med sara stina och connie, kul att möta en annan kultur ibland också HAHA
- jag blivit hes som en nedkyld knarkare
- vi åkt hem till stina för att se nån jävla melodifestival och pratat med osossar
- jag återvändit hem till säkerheten och lungnet och så. så nu mår jag bra och allt slutade lyckligt i alla sina dagar.

ha det bra, zebra

du är det roliga i hasch

Hej min lilla blogg!
Jag ställde nyss mig själv frågan vad som krävs för att en blogg ska bli omtyckt och välläst. Kom iallafall fram till att bloggar som är rätt ordinary om vi säger så egentligen nog är dom tråkigaste (enligt mejj dåraah), eftersom att dom liksom aldrig tycks "överraska" med något oväntat. Ni vet det gamla vanliga tjatet om att idag har jag inte gjort så mycket, träffade den och den, trevligt, shoppade en mössa 149,50 kr på h&m samt ett hårspänne för 9,90, riktigt kap för mig som måste få bort håret så här i vårtider, måste även köpa ett nytt kolegieblock och ringa tjorven innan söndag. Ja men kul för dig, men uppriktigt sagt så är det ju rätt långrandigt att läsa, eftersom att alla människor ju gör nått varje dag, så länge dom inte dött typ men då kan dom ju ändå inte blogga så det fattar man ju..
Hur som haver, jag vill inte direkt påstå att min blogg är den ultimata men man strävar väl trots allt litegranna för att skriva något hyffsat unordinary om man säger så.
Sen vill jag också tillägga att det är en jädrans skillnad på att läsa om en liten vvv-tråkmåns vardag och att läsa om en relativt känt figur som exempelvis nån schulare, dom är ju rätt skoj också rätt mycket tack vare deras intresseveckande och halvhumoristiska sätt tt skirva. cred på sånt alltså!

haha ja alltså nu känns det som att jag kritiserar min egen blogg men de va ju inte tanken. aja tur att det finns yttrande/tryckfrihet i detta land så man kan få slänga ur sig sån här nonsens lite då och då när man känner sig löjlig nog! :)

Ha en bra resterande tid som är kvar av 5:e Mars, dudesons!

image76

en illustration av felicia von söderlöfh en sommarnatt i augusti 1907 (+100)



Ginas ansikte utåt

Jag tror att de flästa vet vem Pernille Holmboe är, eller åtminstode känner igen henne till utseendet på grund av att hon är en av Gina Tricots största modeller. Fick här om dgen reda på att hon är hela 34 år gamal! Jag blev ganska förvånad med tanke på att hon ser ut att vara absolut max 30 enligt mig.
Men sen idag så viskade en liten fågel i mitt öra (hahahah) att hon varit modell för Gina ett par år tillbaka för att sedan försvinna i ca 1,5 år, då en annan tjej fick ta över de största modellandet för Gina. Sen återvände Pernille tillbaks till Gina Tricot, denna gång med ett nytt utseende. Mycket tråkig historia om ni rågar mig! Blir ganska ledsen på att folk känner sig tvugna att genomgå diverse plastikoperationer för att känna att dom duger och kunna hålla sig kvar i modellbranchen i ett par år.
Sen står hon väl antagligen där om 10 år med värk i hela fejjan samtidigt som hela fasaden börjar rasa samman och ångrar att hon en gång låtit någon sticka kniven i henne bara för att få hänga kvar på GinaTricots skyltfönster i ett par år.

Haha känner att detta blev väldigt djupt nu, det var inte riktigt tanken men ja, så ligger det till iaf! Har med hjälp av min interligens och två händer snickrat ihop denna fagra för-och efterbild på Pernille, så att ni också ska få se! Snällt va? :) precis som när man va liten och inte nådde upp för att se vad som försegick bakom kassan när mamma stod och betalade, då hade man mer än gärna velat att någon liksom bar upp en så att man fick känna sig delaktig, men icke sa nicke. Men det är inget jag är bitter för i dagsläget, tog bara ett slumpvis utvalt exempel!
Hur som helst gjorde jag det för att ni också skulle få se :) här har vi det lilla konstverket:

image74
Slöseri med möda, hon som va så söt innan!


cos we all just wanna be big rockstarts!

Åh, jag bar älskar denna låt! Man blir liksom glad och sprallig när man hör den! Don't ya think? :D




tack för mig. <3


Björne

Björn Gustavsson (ni vet han som ALLA ska gifta sig med)

Okej, jag har fattat att alla bara ÄäLSzKarrR honom. Men jag måste bara få anspråka att denna video är skööön!




Godnatt. Imorn är jag vanlig dödlig igen, skola.

rent

image73

Såg påtal om ingenting musikalen "rent" igår. Den va väldigt bra faktiskt, älskar energin som finns i alla musikaler, energin smittar på nått konstigt sätt av sig! haha. Hur som helst, den var ju rolig och energigivande, men samtidigt väldigt sorglig på slutet. Men bra, det var den iaf! Ångrar att jag aldrig såg den när den gick som musikal här i stockholm, vi hade köpt biljetter men gick inte eftersom att vi hört att den va dålig. tråk

puss och kram, guldig ram!

always look on the bright side!

Idag är en allmänt deprimerad dag. Söndag innan skolan börjar, det säger väl allt? Man får helt enkelt aldrig nått vettigt gjort på söndagar, förutom typ solning men det är ju i grund och botten en hälsofara så det räknas ej. Inte blir det bättre av att man mår skit redan när man vaknar (3 timmar försent på köpet!). Så då va ju den dan förstörd på en gång. Nej usch va neggo jag låter nu, kommer säkert end up like a gaggig gamal tant om detta tjat inte upphör snarast, SKÄRPNING FIFFI! En bra grej är iaf att jag fått lite pluggat idag plus att jag bidragit till minskning av växthuseffekten genom att inte åkt bil eller nått, och inte mycket el har man ju förbrukat heller (förutom lampa & data :/)
haha, aja det är väl helt enkelt bara att ta nya friska tag och möta den nya veckan med ett leende, typ.

image72
Bilden föreställer en pannkaka hemma hos rosenknopp!

RSS 2.0