sweet

gjorde ett videoinlägg när jag käka frulle imorse, ganska effektivt sådär


oh it's healing bang bang bang

yo. idag har det varit allmänt göttigt. utvilad, glad och så lite klockrent vårväder på det! härligt liksom. imorgon är det väl nya friska tag som gäller antar jag, ska försöka slutföra och knyta ihop min extremt sopiga idrottsuppsatts som är skrattretande försenad. Hur kan det egentligen bli så? Jag vet att det är easy as a piece of cake att få ihop en hygglig uppsatts om ätstörningar och hälsa. Jag vet att min för nuvarande suger och att jag kan göra den tusen gånger bättre. Vart någonstans där inne i min hjärna slår det slint? I wonder.. Om någon sköning där ute har ett bra svar så bring it on bah'.
Puss på nowseN


sweet dude



"ful baddräkt förresten, passar ju dig perfekt"

hittade det här klippet nyss. vad vore eva och adam utan tobbe egentligen? så himla skööööön



hejdå :)

hejhå

kände att jag bara ville berätta om en händelse som gjorde mig aningen upprörd igår. det var nämligen så att jag hade åkt tunnelbana hem från skolan, helg framför sig och ett stort prov precis avklarad så jag var lite extra artig sådär som man kan vara ni vet. iallafall så ser jag att det står typ en pappa och en dotter som delar ut flygblad om någonting. intresserad och ARTIG som jag var så gick jag inte bara förbi och stirrade åt ett annat håll, utan jag räckte till och med fram min hand för få den jävla lappen. får jag nån lapp? svar nej. hon bara vägrar ge mig lappen. Då hajar jag till och börjar sakta men säkert se ett samband mellan the-lucky-bastards som till och med får lappen ofrivilligt. både tjejen framför och bakom mig har svart hår och ser utlänska ut. jag lyckas även snappa upp att det är nåt som ser ut som nån moske på den där lappen. Då fattar jag grejen, men om dom nu har så pass lite moskebesökare att dom måste ställa sig utnför tuben i svedmyra för att ragga folk kan dom väl fan ge sin fula lapp till alla. asså ursäkta mohammed och alla profeter och allah men jag tycker att religion är så jävla konstigt och onödigt och liksom vem fan bryr sig egentligen? inte jag iallafall, men tänk OM jag var det.
Hur som haver. Igårkväll vart det grillning i rålis och sen nåt slags chill på djurgården. och ganska mycket öl på det så nu är man hyffsat hängig sådär. Men jag har börjat hämta mig nu känner jag och ska åka och ta en jättemysig fika med min andra hälft rosenknopp. förresten, hur stora är oddsen på att båda två helt randomly har gått och tagit närbilder på samtliga påsksaker i sitt hem med syfte att lägga upp på bloggen samtidigt?  det är fan inte okej det där med våran telepati. freak var ordet.


Nej, plikten kallar. hejdå! PUSS          
                    


041509

har inte så himla mycket vettigt i huvet idag, inte i fingrarna heller för den delen. men uppdata bör man annars dör man (, uppdatera gör man, ändå dör man). 
Jag såg iallafall en dokumentär om John Lennon här om dan, den va redigt bra och känsloladdad måste jag säga. En riktig legend och icon är vad han är enligt min oppinion iallafall, och det är liksom viktigt att sådana inte glöms bort och bytts ut av massa paris hilton och gyllenetider, ni vet. Så därför, ska jag nu i denna stund slå ett slag för John i all sin storhet, för att inte glömma andra sköningar som symboliserar det nytänkande och revolutionerade 60-talet.

Här är mina två favoriter (kan försej bero på att det är de mest välkända menmen w.w.j.d??)






sen så fyllde jag år igår också, konstigt det där med att man är en vuxen myndighetsperson (vet att man inte kan säga så men de lät liksom klingande) som får göra massa vuxengrejer om less than a year. Lite skrattretande faktisk :)
nu ska jag återgå till medeltiden (läs;pluggandet) PUSS O KRAM

Påsk

Morsning Korsning!
Skärtorsdag idag om jag förstått det hela rätt, är inte så våldsamt insatt ya knöw. Känns någontans som att det kanske möjligtvis finns viktigare saker här i livet än att fira nån slags mini-jul mitt i våren (enda anledningen till att vi ens firar påsk måste fan bero på att nått snille med stort inflytande gillade korv och sill och den där konstiga "stämningen" extra mycket och helt enkelt inte kunde hålla sig  ett helt år tills nästa julbord eller vad man ska kallat). Själv förstår jag inte riktigt prylen, vad är grejen, whats the point? Julen, som förövrigt redan varit fick man liksom nog av. Och då menar jag Verkligen nog av. Man börjar tänka ljusa och posetiva tankar i takt med att solen börjar visa sig mer och mer, sommaren närmar sig OCH SÅ VIPPS hör man folk börja babbla om nån gammal sillburk, kalla ägg, senap och must. Låter detta lockande? Svar nej. Under denna årstid passar sig saker som fräscha sallader och glass alldeles ypperligt. Man kan ju alltid hoppas på att kommande generationer inser detta och bojkottar Påsken, och kanske till och med skapar en NY tradition! Det skulle fan va på tiden i så fall, här går vi och firar nån snubbe som dog för drygt 2 000 år sen liksom och alla verkar tycka att det är helt naturligt... Yäyä, jag är nog inte den första som fubblar på detta men det är fasiken en bra frågeställning.
Usch va alla mina inlägg är fulla med negativitet och pessimism men det kan nog bero på alla till synes bekymmerlösa
bloggar nu för tiden, det bara vimmlar av dom. 
 

Kul att somliga har kul iallafall!
xoxo

Hör upp folket


..det gick precis upp för mig att jag har en blogg som bör uppdateras! så vad ska man nu skriva om en hyffsat händelsefattig dag som denna? Jo. dagen började med att jag vaknade upp hos sara där även ellen befann sig. Segade där ett tag innan jag drooog hem till mitt underbara hus (som var helt jävla tomt på folk! så himla skönt och ovanligt) kirrade en fett fräsch pastasallad, åt samtidigt som jag solade. sen ett nån timme senare åkte jag helt på egen hand(!!) till självaste stan och gick på bio med mamma. Ytterst trevligt må jag säga. Vi såg "män som hatar kvinnor" och den gav mig en glimt av hopp och tro vad det gäller svensk films tidigare ostadiga framtid. Ett stort fett minus till SF:s (obefintliga)toalettsystem dock. Vad är grejen med att man måste irra runt bland laburinter av läskiga och ödsliga dörrar och heltäckningsmattor för att sedan inse att enda sättet att få uträtta sina behov är att gå ut ur hela grejen och gå in från huvudingången igen och krångelekrångla tills man äntligen är tillbaka på sin biostol. Och när man väl är tillbaka så har man ändå missat typ 20 minuter av fimlen så då kan man ju lika gärna gå hem liksom.  men jaa ä inte bitter.

Men nu, från något ointressant och oviktigt till att självaste älsklings-connie kommer hem på besök till sverige imorgon! yeyeyey säger jag bara!



godnatt & goodbye på er

technology

De va tydligen nån random brud som hette nåt på S typ som ville ha uppdatering. Och om hon vill ha uppdatering ska hon väl få det också. Eh.This day och yesterday har bjudit på rikligt med vårsol vill jag påstå. De är nåt gulligt över hela grejen att typ samtliga 18 miljoner mungipor som befinner sig i vårat avlånga svearike hoppar upp nån centimeter så fort solen kikar fram. Alla blir så glada liksom.Inklusive mig.

har inte så förbaskat mycket mer på hjärtat idag. men fred i världen vill man ju alltid ha och lite chocklad kanske.. Och lite värdig musik möjligtvis. Praktexemplar har ni här:



snygg cover om ni frågar mig. Hej då

RSS 2.0