even the stars refuses to shine

denna tisdag den 30e september 2008 har inte varit allt för pjåkig. Inte för att nått va speciellt bra eller så men den har inte heller varit master of disaster, vilket kan anses som posetivt. öhm. fett mycket plugg dock. den här och kommande veckor är fullproppade med diverse prov och läxor av alla dess slag så det blir väl till att sätta sig med engelskaboken framför näsan sen/snart/strax.

Har taskig fantasi för tillfället vilket drar ner min kreativaförmåga så jag tror jag sätter stopp för ett ännu mer meningslöst inlägg här och nu.

Lovar att skriva nått kul när tiden är kommen folk's! :)


so long


hej

hej på er. vet inte riktigt vad jag ska skriva om för tillfället men uppdatera borde man ju liksom göra med jämna mellanrum även om man inte har nått intressant att tala om. såg nyss att jag hade hela 210 uppdaterade inlägg  här på bloggen allt som allt. Det är inte illa, jag har ju apa häst och villa! höhö
Just i detta nuet sitter jag här och diggar lite bob dylan musik, varvat med lite cardigans dårå. en rätt så halvnajs mix om jag får säga det själv.
igår var jag ju som sagt ledig från skolan så det va ju himla skönt. utvecklingssamtalade en snabbis i skolan och fikade på självaste cafe 60 med mamma. himla mysigt! fick även med mig två par skor och ett par chinos efter gårdagen så jag var nöjd mä dääää. ibland kan det ju finnas fördelar med att ha en så pass central skola alltså, skönt att ha nära till allt vad stan inkluderar liksom.


tänkte bara tala om att pengar inte växer på träd,
för er som inte riktigt fått all information tidigare.

(bilden är ett montage)

..hahahahah jag har nog inget liv!

Puss hej :D


tuesday, wednesday break my heart

hejsan allihopa!
dagen till ära är man ju ledig eftersom att det är utvecklingssamtal i skolan så ska jag bara dit i typ nån ynka liten kvart med mamma vid 3 tiden. så innan dess hade jag tänkt åka in till stan för att byta ett par chinos som jag köpte i helgen och försöka hitta nåra andra med lite annan passform om vi säger så. aa och så utnyttjade jag för en gångs skull mina typ tre hjärtnceller och kom på att "aha! efetersom att det är vanlig sketen vardags-tisdag för de flesta så är det nog rätt coollugnt i stan idag!" så aa jag tänkte väl vara lite effektiv då.

Men tanken var ju att jag skulle gittat in till stan vid sisådär halv 12 tiden men jaa.. klockan börjar närma sig 12 och än så länge har jag bara fått i mig frukost och lite kaffe. ajdå liksom. ska försöka skynda mig lite nu asså. haha, vaknade btw inte förns typ 11, SÅ JEKLA SKÖNT vill jag bara meddela.

men. mitt härskap. nu ska jag bege mig, så om ni ursäktar ---..

HEJ DÅ :D

tjockt söt låt :D



björde fjörde schmörde dörde dooo - i think in swedish that means "I love you"

haha lite gulligt va? erkänn

pössen

hej och hej då!

 
liten bild va? mohaha där kan ni ju sitta och fantisera om hur den ser ut egentligen. enjoy yourself

puss puss

you make my day darling <3


sitter här i min ensamhet. har varit hemma o sjuk hela dagen.
såg precis världens hemskaste domkumentär om självmord
och det är då man kommer på vad man har och att man inte ska
ta något förgivet liksom...

har även glömt att meddela här på bloggen att världens bästa kompis connie
kommer och hälsar på här i stockholm i ett par dagar om nån månad sisådär.
ååååh vad jag längtar! saknar min bästus något enoormt!

ha det så bra, jag känner redan nu att jag börjar krya på mig, får hoppas på skola imorgon!
Puss och kram till ALLA :)

Hej och välkommen

hallå i stugan! allt väl? med mig är allt bra och som på pricken över i:et så har en viss kissig-bloggerska lämnat landet! YEY det är bara att njuta av hennes frånvaro innan hon krm tillbaks!
Hinner inte skriva så värst mkt men igårkväll va det Moneybrother på grönan med sara och sophie som gällde, jätte mysigt och behöver jag ens nämna att herr Anders är läskigt bra live? Nä. men jag måste fan få klaga på den otroligt lamea påbliken asså, shit asså men aa jag var ju iof en del av den, så jag ska nog inte klaga så mkt trots allt.. Men de va iaf skita braa liksom! Sen åkte vi hem rätt tidigt och chillade as hårt hos sarut och sen sov jag där och sen idag skulle jag följt med henne till skanstull var tanken fast i och med att jag ska va barnvakt klockan 16.00 till typ 00.00 ikväll så kände jag inte riktigt att tiden tillät mig att joina. Så jag drog hem, pratade lite med mamma och sandra ett tag och duscha. Nu ska jag klä på mig och fixa lite skit sen ska jag bege mig till barnvaktandet. Plikten kallar liksom!
Puss och hej rutten pastej!
<3

Bild från Juni förra året, hade precis slutat 8:an.
dan innan spanien. Vilken PLUTT va


11 september

Ta och glutta lite på rubriken, hur är det där ute i stugorna? Lever ni än? Jag lever och jag är frisk som ett nötskal men känns lite dangerous eftersom att det liksom är lite väl bra för att vara 11 september. Hade på nått sätt känts bättre nu om jag typ ramlade påväg till skolan imorse och stuka tummen eller missa tuben eller nått, då hade det liksom varit över vid det här laget, oroligheten alltså.
Den här dagen var förövrigt ovanligt lång och på väg till odenplan så tänkte jag i min ensamhet på att det är lite töntigt att man tuggar i samma takt som man går om man tuggar tuggummi när man går. Rytmen sitter i ryggmärgen i guess.
Just i detta nu sitter jag och dunkar huvet i väggen och lyssnar på "How bizzar" i jakt på att på lite ideér om vad jag kan tänkas skriva här näst men det är liksom helt stuck i huvet på mig just nu. Bäst jag återgår till mitt pluggande medans hjärnan fortfarande funkar någorlunda :)


När karamellerna är slut får man
helt enkelt bjuda på sig själv!



Hare gött! <3


yes way

Det slog mig precis att jag glömde att skriva en liten sak som hände idag påvägen hem i mitt förra inlägg. Tänka sig hur oartiga dagens ungdomar är nuförtiden vaa! Så här var det iaf: Jag hade precis sagt hejs&svejs till mitt sällskap vid t-centralen påväg hem efter dagens skolbravader när en "gangster" eller vad vi nu ska kalla honom kommer fram och börjar prata med mig. Först tänkte jag: hej och hej då , men sen tänkte jag: Nejmen hallådär! Han kanske bara är lite pratsugen och om man ska avgöra med färgen av hans hudfärg så såg han inte ut att vara en avhållsam svennebanan, så jag bestämde mig helt enkelt för att inte dissa honom med en gång och svarade istället på tilltal - schyssta jag liksom!
Aa men det var väl helt okej att stå där och småsnacka på halvrisig engelska om min fotbollskarriär. hahahaha asså tro inte att jag ljuger om att jag fortfarande spelar fotboll nuva, men den här killen fattade inte riktigt när jag förklarade att jag bara hade "fotbollskläder" för att jag hade varit på idrottsdag och inget annat så det slutade med att jag fick låtsas att jag gjorde det för det var liksom den enklaste utvägen. Aa, men dittills vare väl helt normalt men sen blev de lite småcreepy när han tog samma tunnelbana som mig och satte sig brevid och fortsatte samtalet. Och så började han tjata om att han ville se mig spela fotboll vilket blev lite problematiskt och obekvämt och jag fick dra en vit lögn (igen) om min oexisterande pojkvänn. hahaha och så blev det väärsta utfrågningen om honom också och lalala tillslut gick jag  av tuben. Inväntade hellre nästa tub än att fortsätta det där ytterst osköna samtalet.

aa usch vad jag ljög där alltså, ska nog kolla min tunga i spegeln för säkerhetsskull, den lär vara kolsvart efter dagens pissdåliga lögner!

Jsute! Jag måste bara tillägga att jag verkligen inte förstår mig på det här med världens eventuella undergång. Har hört massa olika datum! Nån som kan ge mig det slutgiltiga datumet så man liksom kan planera sitt liv(bokstavligen talat!)?
Nej, skämta lite men ärligt jag blir helt trött i huvet på det där snacket om en ny big bang asså då börjar alla frågor om rymden och vad som händer efter döden sakta men säkert börja gnaga i hjärnan på en. och det är inte najs



vill bara ta tillfället i akt och
säga att jag är inte så dum
som jag ser ut, och tur är
väl det?



love hurts

sitter och lyssnar på love hurts och tänkte fördriva ett par minuter med ett hjälp av en dator och ett glatt hurmör (Vi bjuder på korv och saft!!!).
Kom rätt så nydligen hem från tha wood. Lill-john-skogen är jag rätt så säkerr på att den hette. Fast om mansäger det snabbt så låter det mer som "liljanskogen".. Hahaha shises asså, jag och jessika bestämde ju oss för att åka till tekniska högskolan och sen därifrån typ följa strömmen men HAHA säger jag bara! Tur för oss att vi träffade linnea, madde och sofia som hade vägbeskrivning, det var vääärsta krongliga vägen dit från tunnelbanan :P
Aja sen så var dagen rätt seg, typ en gruppövning som var en tjedjedel orientering, en tredjedel tipspormenad och en tredjedel hinderbana. Hela klassen var en grupp men eftersom att typ ingen var där så va det typ bara 16 st fårn klassen där. Hela grejjen gick typ ut på att vi ska skriva ett brev till skolminstern om att vi vill ha mer idrott eftersom att sverige är det land i hela europa som lägger minst skoltid åt just det. men som fan heller, jag klarar mig utmärkt med 1 timme i veckan!

Nu blire latteeee :D Puss och kraaam

Rubrich

detta är vad jag kallar för en riktigt risig cover. ska det va så ska det va va, annars kan de va ftw!




..Dagen då? Jo, så här vare va. Jag började kvart 09.45, (YEY FICK SOVA TILL 08.00!) hade samhällskunskap, lunch och svenska. Jag och fyra till i min klass fick fylla i nått papper och den som ritade av rektorn bäst  kunde tydligen vinna en bil. Nedrans också att jag inte är någon blivande konstnär asså, hade inte bangat på en sprillans bil! ajaaaa, sen så har jag varit hemma och pratat med min kära mormor om diverse nonsens. Ska nog ta mig i kragen och börja på mitt personporträtt som ska vara klart nästa torsdag nu..
Imorgon har vi förövrigt idrottsdag i nån gammal skog. Attraktivt va? Njaaaaaaaaaa.. Ska möta upp Jessika vid t-centralen och sen vette fan hur vi ska ta oss till RÄTT skog för jag fattade verkligen nada av var den låg men men. what would jesus do liksom?

Ja, nu vet ni det och hmm.. vad kan man mer tillägga? Jo, juste, har nån mer än jag sett dom där reklamsakerna i tunnelbanan där det står att varannan svensk är otrogen? Jag ba shiiat, fyfan va hemskt om det är fakta.. Jag börjar tappa tro på männskligheten! I min nya svenskabok så dränker dom kattungar. Asså förtår ni!? KATTungar, inte vanliga skitungar som snorar och skriker. dom dödar kattungar!  vad är det för stil liksom?

aja, personportättet väntar!
 see you guys later, puss!



just another saturday

wazzup man?
Morgonen har varit allt annat än händelserik. Nä, den dagen jag flyttar hemifrån ska jag banne mig ha en sambo, vare sig den vill eller ej. Det blir ju så rysligt tyst och tråkigt annars.
Igårkväll när jag satt ute och kvällsfikade på café 60 med lite trevligt sällskap hände det en väldigt rolig sak. det var nämligen så att mitt i vårat behagliga chillande och småpratande så hör man plötsligt flera AS höga smällar som typ låter som pistolskott utfrån sveavägen (typ 20 meter från där vi sitter) alla vid vårat bord blir skiträdda och jag tror ärligt att jag ska dö, sara och jag slänger oss ner under bordet för skydd. sen blir det tyst och vi vänder oss för att kolla på caféts övriga gäster, liksom kolla om nån överlevt. då sitter alla andra där heeelt jävla oberörda och typ bara kollar på oss, haha omg pinsamhet på höög nivå asså.  (om min inte duger eller om ni bara vill ha en annan story about this eller bara vill ha lite mera detaljer så kan ni ju alltid klicka er in på saras blogg)
tror att jag ska sluföra mina japanska stensiler nu och sen ska jag sätta på mig nått mer vettigt än mjukisbyxor och en halvtrashig t-shirt.. kan ju bli svårt att toppa nått sådant men ill try liksom! och därefter bege mig till sara för att en gång för alla se "the blue lagoon" den ska tydligen vara jättebra.

truly yours
/feyfey


hej och hå

Imrogon är det fredag gott folk (& jag är sååååååå glad för deet). Sånt gillar vi, ska bli rätt väligt nice eftersom att detta hus förvandlas till en ungkarlslya över helgen(exept sandra då). Imorgon bitti har jag förövrigt min alderles första lektion i retorik. Det ska bli spännande att se vad det kan innebära liksom, exiiting..
Pratade förövirigt med sara idag som för tillfället är på lite "föris" innan deras officiella inspark, fysatan va kul jag vill också liksom!
 Men men.. vad är väl en bal på slottet? det kan vara alderles dötrist och tråkigt och alderles,aldeles underbart


näst bäst

tjenam0rs! hur står det till i stugan?
I denna stuga står det väl helt ok hyffsat rätt till.
Har varit hemma ett par timmar och cyklade nyss ut i det fina vädret och köpte ny ansiktskräm på apoteket. Det behövdes vill jag påstå, det känns som att min hy har gett upp och líksom stegvis försvinner ut i tomma intet. Ungefär hur tror ni att det känns va? Inte bra. Inte bra alls skulle jag vilja påstå. Men hur som helst nu har jag köpt min sista gnista hopp som kallar sig själv "L-face cream" .. hm vill allt framstå som märkvärdiga. Men hey I trust you now creamis, hit me, heal me, do whatever to make me whole again. Im desperate nu liksom!
ajaaaaaaa, enoff abaut daat får nåw.
Men juste, dagens hödpunkt får jag ju inte missa att nämna! Det är ju nämligen så att Idol 2008 kickar igång igen ikväll klockan 20.00. Fett naaajs asså! Det får ni absodapsolut inte missa.


Bjuder på lite enastående
konst för att leva ut den
lilla kulturtanten inom mig


regn i stocken

sitter hemma och har precis käkat lunch. Lyssnar på Mix Megapol (yes ni hörde rätt) och tänkte att det skulle sitta fint med ett blogginlägg såhär på maten.
Idag började jag 08.00 med japanska som första lektion, det gick helt okej, trött som fan bara. Sen efter det vare matematik A som gällde, det gick bra och var faktiskt lite kul. Och sen när jg upptäckte att hela världen tydligen skulle ha språk när jag hade håltimmar så bestämde jag mig för att dra hem helt enkelt. I guess that's what you have to deal with when you are going i en klass med hälften språkisar. hihiii
Nu ska jag snart tillbaks igen och guud jag pallar verkligen inte regnet! det har fan regnat hela dan. Aja det får väl bli kläder efter vädret. Jag är inte den som mördar för mode om vi säger så, och tur är väl det? :)

Bjuder på en random
suris bild också.


seriöst..

.. facebook är helt stendött! vad i herransnamn hände?:O

can you hear me?

heii bloggis (!!!)
OKEJ låt oss skippa allt löst snack nu för en gångs skull. Jag håller seriöst på att dö! Det kliar över heeela min kropp och jag har typ fått hudproblem. Stora hudproblem.Assså hela facet kliar, är torrt och nu börjar det typ bli som små sår efter allt kliande, jag dör verkligen. Vad exakt var det som jag gjorde fel för att bli straffad på det här viset? Nån som vet det eller? äh fyfan snart börjar jg väl se kvalster här i sängen också. ucha bucha.
Hur som helst, idag vare skola mellan 09.45-16.00 för alla som verkligen bara MÅÅSTE veta. lite nice va det faktiskt och vi hade våran första dubbellektion i ledarskap.
Nu ska jag banne mig ha KAFFE och du inte stoppa mig. moha
<3 Kyssss!

ey up!!

skulle bara vilja tala om för er vad som hände mig idag! det var nämligen på det viset att vi precis hade haft mentorstid/mötelektion och gick ner till matsalen eller vad man ska kalla den för att käka lite food. Men sen dåså visade det sig att det var PYTT på menyn! Jag menar, PYTT på en måndag, vad är der för sjabberier? Nähädu, tänkte jag. Aldrig att jag slantar 30 spänn för pytt i fucking pannan. Så vi valde istället att gå upp till Sandy's vid odenplan och äta lunch istället. Och nu kommer vi till grejjen: Under den koorta lilla tiden som det tar att ta sig från sfg till sandy's (högst 5 minuter fram&tillbaka) så hann vi se,gå förbi och bli tittade av: en av snookmedlemmarna (skam på torra land att jag inte är säker på hans namn) tillsammans med veronica maggio. coolt. sen på hemvägen stöder man på  snooken nr2 som jag tror heter danne + nåra meter fram en JÄTTE känd modell och fyyfaaan för mig just nu kommer jag inte på namnet men aa she is huuge belive me or not.
så, ville bara skryta lite och nu är det gjort! men håll med om att de va lite coolt med tanke på att de va mitt på dan och rätt folktomt och så är liksom hela sveriges kändiselit on MY runway liksoom.
aja imrogon ska jag äta lunch med saaara igen! kanonkul :)

nu ska jag se desperate och dricka upp mitt te.. pratade med connie idag förresten och hon ska börja i sin superduper birttish privatskola imorgon och allt som hör till, ni vet: skoluniform, strikta regler, mrs.ms.mr.sir., cheerleading(?) and so on and so on. hoppas att det går vägen vännen min, det gör den säkert :)

Puss och kram din son mårten.


RSS 2.0