om det fanns plats för lite värdighet

söndagskvällar brukar osökt ta en in på bloggen. skulle seriöst tippa att hälften av mina blogginlägg är skrivna på just söndagskvällar. det är inte så latjo på söndagar helt enkelt. eller jo den här söndagen har varit rätt nice faktiskt. och helgen har varit låååååååååång. och lite längre ska den bli, fick precis reda på att skins säsong 5 ligger ute!!! WOhOoOo.
och med detta signar jag ut och säger även farväl till vecka 4 år 2011, ses aldrig mer :)


VÄRLDENS BÄSTA B-RUDZ <3


fått en flarra i huve

När det gått så långt att ens tandborste smakar sprit börjar det kanske bli dags att se över sina alkoholvanor?  hähäeeee.. i allafall, färgade håret fredags och lever nu mera ett stilla(?) liv som the red haired girl. har funkat rätt bra hittills.
Den hära söndagen har varit oproduktiv som fan så därför tänkte jag nu ta mig i kragen på riktigt och börja kolla på jersey shore.
Hej hej!


nä fast aa

fredag igen YESS... sitter här på mitt loft å dunkar partiilistaan och upptäckte precis att hela golvet skakar.. hoppas inte hela huset rasar. det vore ju lite jobbigt sådär. nu ska jag göra en grej jag längtat efter hela veckan :D hej hopp lillesnopp

du undrar vad som kommer hända baby

den här dagen har varit riktigt kreativ! började med att jag försov mig MEN hann(!) mot alla odds till kören(!!!!!!!) ,har bestämt mig för att sluta välja sängen framför förmiddagslektionerna.hoppas det håller i praktiken.. efter samhälle och studentmöte köttade jag och catja projektarbete på kära gamla cafe60 och gjorde en aaaaaaascool inbjudan och en annan spännande sak......... sen åkte vi till hammarbyhöjden för att boka budddaaaaapeeesssssttttt boende hos sary!! blev en asfet lägenhet mitt i centrum och stört billigt dessutom. kommer bli legen-dary. blir spännande att bo 7 pers i ett sovrum dock, men det är ett senare problem. soffan övertalade mig att färga håret på hemvägen, exiiited. ikväll har jag bara brottats med ledarskapshelvettet.. börjar iaf se slutet av tunneln snart, najs.  nu ska jag kolla på hemliga prinsessor(älskart) och eventuellt somna nån gång framöver men det bukar ju inte direkt vara prio-ett i min lilla värld. eeeeeeeeeeh.



världens bästa som ska komma hem på min student <3

puss och hej


by the way...

Det tar 7 min för maten att passera från munnen till magsäcken. Ett hårstrå kan hålla 3 kg. Längden på en penis är 3 gånger längden på tummen. En kvinnas hjärta slår fortare än en mans. Kvinnor blinkar 2x så mycket som män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst hela texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme. Återanvänd detta om det gjorde att du ler!

...made my day

bra

skevt att jag "bloggar" när jag själv anser att det bara är löst patrask och allmänt töntiga människor som ägnar sig åt sådant...
nu till något helt annat:
Igårkväll blev jag frälst. fick en fet (jävla) uppenbarelse helt enkelt.

nu till något helt annat (2):
imorgon bokar vi budapest, partyhatten på- check. klackarna i taket- cheeeeeeeeckk


vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

trött och mätt.nu: prommenad med självaste sara. igår var det berns med nära och kära, jäkligt värt. imorgon ska jag gå på husdjursmässa, hoppas vi köper en kissemisse snart, vore gosigt!

HEJRÅ


it's not unusual

det är nästan sjukt hur ens hjärna typ förmultnar när är borta från skolan i nåra veckor. nu är det så att jag är inne på en rätt akademisk hemsida för att hitta material till en uppsats och jag måste på allvar läsa om varje mening ca fem gånger innan jag fattar betydelsen. och som ni förstår så innebär det att en text som i normala fall tar en halvtimme att gå igenom, helt plötsligt tar fem gånger lång tid. tur att man inte har nåt viktigare för sig iallafall. kanske blönar mig själv med café opera ikväll om detta går bra och smärtfritt.



jag sa hej då


look alike?




RSS 2.0