god kväll



image47
Imorn är det tisdag, vilket för mig vanligen innebär barnpassning. Men inte barnpassning av vilka små skitungar som helst! Nä, jag ska passa Oliver och Filippa, som förövrigt är världens sötaste små barn! nu vet ni det liksom, jag orkar inte skriva så värst mycket mer om vad jag gjort idag & sånt eftersom att jag med handen på hjärtat vet att det kan bli rätt tråkigt, enformigt och ointressant att läsa om. Gulligt av mig va? att inte sno eran dyra bloggläsartid!
lovar att skriva någon annan gång när jag har något roligare att skriva om, walla jag svär på koranen.

Puss o kräm från fiffi


fiffi & blomsterfröna

Som ni kanske redan visste (eller inte) så finns det ett barnprogram som heter "fiffi and the flowertots". (fiffi och blomsterfröna på ren svenska)
men håller ni inte med mig om att det låter som att flickan sjunger fiffi and the flowercocks? XD




Liiiiiiite va? ;) tack och hej!

r.i.p

Idag så fick vi beskedet att världens bästa och framför allt snyggaste skådespelare har dött. jag får väll säga som alla andra redan tycks ha gjort innan mig(faan): Rest in peace and quiet Heath Ledger. Alltid så himla sorgligt när bra människor som egentligen har mycket kvar i livet bara dör till ingen nytta tycker jag. ):

image44

image45

Svennetest

Hur svensk är du?
[  ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Jag känner någon som heter Lisa.
[X]  Du känner någon som har samma förnamn som du
[  ] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn
[X] Du bor i villa
[X] Du bor i en tätort
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[X] Din familj har en Volvo
[  ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till Internet hemma
[X] Du har egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[  ] Du har varit i Grekland
[X] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[  ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[  ] Din familj har en husvagn
[  ] Ingen av dina föräldrar röker
[  ] Din pappa är lite lätt överviktig
[  ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ / ] Du har husdjur (endast däggdjur, suuck)
[  ] Du får månadspeng (barnbidraget)
[X] De flesta i din familj är blåögda (ALLA, utom jag är blåögda vafan :| )
[X] Du äter McDonalds (det händer, tyvärr)
[/ ] Du följer Melodifestivalen ibland (njaa, det har väll hänt)

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

15 x 3 = 45 % Svensk

45 % svenne alltså.. vad är resterande 55 %? :O

donkään

Alltså. Jag har precis kommit fram till att jag aldrig mer i hela mitt liv ska äta på mcdonalds. Det är farligt som fan! Om man ska ta död på sig själv så finns det ju liksom cleanare sätt att utföra det på! What about piller? Nä, smämtosido, det jag ville komma fram till är att jag får alltid så himla ont i magen så fort jag ätit någonting som kommer ifrån just mcdonken! helt stört liksom bah. aja nu orkar jag inte fortsätta att fördjupa mig mer i detta. Jag är trött som en daggmask (det tråkigaste djuret jag kunde komma på).

God natt people *-*


hjälp!

Hjälp säger jag bara! Vart har våran glada bekymmerslösa Brittan tagit vägen?



fredag idag!

Denna dag har hittills varit mycket chill, startade kl 8 med 2 timmars bild. Efter bilden var det  gympa/skridskoåkning i gubbis som gällde. Efter skridskoåkningnen så åkte jag till gullmars för en ytterst nödvändig solning. Sen åkte jag hem och var hemma redan ett! Inte illa pinkat vaa? ;) Fastnade därefter tragiskt nog framför tv:n. De va väärsta dokumentären om nån heelt outstanding kille som var totally övermänsklig! Nu ska jag ta en ducsh och sen ska jag nog se på fimlen "it's all gone, pete tong" som jag köpt i Thailand, har fått för mig att den är jättebra. Senare ikväll så ska jag hem till sassa tror jag :)

Tack & hej leverpastej!


"eat my cornhole"

Nu har jag ju skrivit hela tre inlägg denna dag! så varför inte skriva ett fjärde nu när jag börjar få upp farten! XD

(Med risk att låta som Chris Crocker nr2) men ärligt talat, leave britney ALONE! Jag har aldrig varit något större fan för brittan men seriöst, det är så skrattretande när media gör värsta kallabaliken om att fröken Spears tydligen har försökt/planerat att ta livet av sig. Det är väll klart som fan att det skulle hända förr eller senare, det borde väll vilken  kändisexpert som helst förstå egentligen! Den här tjejen har gått från en oskuldsfull tonårsartist med en lovande framtid framför sig  till en bitter, frånskild tvåbarnsmamma som dessutom förlorat hela vårdnaden för sina söner.(för att inte tala om alla skandaler hon åstakommit de senaste åren!) Det måste vara hur svårt och skämmigt som helst att gå igenom, och fatta då hur jobbigt det måste vara när hela jävla världen är inblandad och ständligt uppdaterad om vad som händer i ens privatliv!
Det som alla ebba von sydow kopior som skriver dessa skvallertidningar inte verkar fattar är att det i själva verket är dom själva som sakta men säkert tar död på Britney Spears. Only to make money!  fyy

image42



Vad den här människan behöver är nog lite vanlig hederlig PEACE & QUIET (haha coconut's uttryck) eller vad säger ni? ;)

Bio? Bio!

Fick ett ryck och kom på att bio i helgen inte hade varit helt fel! Har dessvärre inte hört så mycket av vad som går just nu. Har försig hört att den nya svenska filmen Arn är jätte bra! så nu tycker ni kanske att: Ja men gud så bra då kan hon ju gå och se den, inget mer med det! Men ack så lätt är det inte, för det är nån jävel som har sagt att den är pissdålig också. Så jag står alltså mellan valet och kvalet här. Någon som har sett Arn eller något annat som går på bio som är värt att rekomendera eller varna för så ,please, be my guest och skriv vad som är bra/skit. Tack på förhand!

image41 
bild på mig själv i thailandet!

Wicked

alltså jag blir så himla frustrerad ibland. nån liten kändisgubbe ritade av en viss tjej vid namn mona för typ 200 år sen (?) och ja, tavlan blev  väll fin. men liksom, det är här frustrationen kommer in i det hela! varför i hela friden är den än idag bland det dyrbaraste tavlor som finns i hela världen? om jag ska vara helt uppriktig så tycker jag snarare att den är rätt ful. en gråblek tjej med påsar under ögonen och no makeup.(vilket iochförsig kan vara mycket fint ibland, men sorry monalisa, de va kanske inte riktigt din grej) och sen det där jeefla leendet som alla pratar om! hallå, så himla hemligthetsfullt är det ju inte :| eller vad tycker ni? skulle ni kunna mörda för att få ha denna orginaltavla i erat vardagsrum kanske?  :O


image38

purre på er <3

im sörry

Hej igen! Måste börja med att ursäkta mig. Jag är hemskt ledsen över att jag inte bloggat på snart 2 månader men jag har ju först varit utomlands 1 månad och i stort sätt inte haft tillgång till någon data. Eller jo egentligen hade jag ju det men jag hann nästan aldrig! Och när jag väl hann en liten stund så låg det inte särskillt högt på prioritetslistan att skriva ett hej-jag-lever inlägg på min kära blogg som typ ingen läser anyway, haha! nej men hur som helst, den tiden jag varit hemma efter thai har jag helt enkelt inte pallat skriva något. (och om sanningen ska fram så hade jag även glömt mitt lösenord och jag var på tok för lat för att orka fixa nytt! to baad, i know) aja, anyway! Nu är det nya friska tag som gäller :) ska försöka skriva så ofta jag kan/vill/pallar/orkar/tål osv.

Pussenuss på er!

RSS 2.0