Övertygad

Jo hörrni det var en grej. Min käre vvapendragare, även kallad hotmail har blivit hackad. Någon gång ska väl vara den första så varför inte den 27/11-11? Då är det så fiffigt ordnat att man kan be om att få en säkerhetsfråga som ska kunna verífiera min identitet. Smidigt å så. Exept från att fråghelvettet lyder: "Mat som du alltid tyckt om."
Vad fan är det för jävla sugig fråga? Det är inte bara faktumet att frågan inte ens innehåller det förutsatta frågetecknet, den är även helt genomgående efterbliven. Nu är det så att det finns en himla massa olika maträtter som jag alltid tyckt om. Men om vi nu trots detta skulle ponera att jag faktiskt hade en förkärlek för köttfärslimpa med potatis och purjolök (eller fan vet jag) så hade det väl för FAN inte varit hemlighetsstämplat och nog för att verifiera min identitet på ett trovärdigt sätt?
Trött är vad man blir.  Konstigt egentligen med tanke på min lilla ljuva sovmorgon hos catja som avrundades ca 14.20. Men så kan det gå när man ägnat föregående kkväll åt att dricka rött vin på stockholms gator och bedöva kylan med heta disskutioner, stå i kö till varenda femställe man kan hitta för att vända på klacken när man kommit halvvägs.
aja skitsamma trött var är jag ändå trots ologiken.
hej

ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen

Tjena bruden! (i förhoppningsvis plural)
En ny arbetsvecka börjar så sakerligen lida mot sitt ofrånkomliga slutmakeri. Mot detta har jag förstås ingenting då det har varit en rätt så torftig vecka med sparsamma arbetstillfällen.Jobba gärnet i tisdags och sedan dess har jag legat lägre än en sjunken båt. Tills idag då jag hämtade världens finaste unge på dagis och hade århundrades goseftermiddag. Men det kan väl knappt räknas som arbete? "När man jobbar ska man ju slita, såga, hyvla och svettas. Inte sitta på ett kontor och titta på papper och säga "hmmm...hmm" hela dagarna ", som en klok ung man vid namn Sune hävde ur sig i julkalendern från 1991.
Imorgon väntar begravning för att hedra min fina farmor Lillie som har lämnat våran värld. Sen bär det av till Jönköping för andra gången den här anmärkningsvärt varma höst och därefter behöver jag väl inte planera direkt efersom jag ändå med största sannolikhet inte kmr komma ihåg så mkt i efterhand. Alltså plus minus noll på nåt sätt.
Sådärja, då hade man knåpat ihop ett helt ok långt inlägg. Bra, nu får äntligen publicera min fina rubrik som jag helst vill visa upp för hela världen. Om det är något maskinen kan är det fasiken festliga rim!

Life for rent

Nu vet ni har det varit Halloween. Trots festliga traditionella förutsättningar har jag haft den vitaste, tråkigaste och tröttaste helgen på en herrans massa månader. Och så lägger vi till en härlig jävla förkylning på de!
Jag kände helt enkelt att jag hade sålt smöret och tappat pengarna, jag var nere i ett dystert, dunkelt hål av skittråkighet tills ögonblicket då jag pressade play på just detta jättekasiga klipp.

Och så vips var helgen räddad! Nu känns det hela lite bättre och jag har kommit på att jag ska sticka en halvduk. Som jag INTE ska ge bort den här gången. Uppdaterar om eventuellt reslutat!

RSS 2.0