va sa doh?

Hallå! 
Här brevid ser ni resultatet av en rätt så lame eftermiddag från min sida. 
I brist på något att göra så klickade jag mig in på hemsidan taaz.com för att sminka mig lite crazy och för att se hur jag skulle se ut med blont hår. Knäppt va?
Aja men vad tycker ni om reslutatet nu då? Är jag ensam om att tycka att den påminner aaaaas lite, asså typ en halv promille om carolina gynning? Eller har jag kanske fått solsting och ser i syne? Kanke. Det skulle ju ioförsig inte förvåna mig så fruktansvärt mycket med tanke på att jag legat och pressat ute i solen typ länge idag.
Det var btw satans varmt idag, närmare 30 grader tror jag att det var här. shiaat. Skulle inte sitta helt fel med en pool här på baksidan alltså!

Näpp. Nu ska jag sluta dagdrömma och återgå till det normala.
puss hej

såhär såg utgångsbilden ut liksom!





breastfeeding

haha shit alltså! hittade ett as weird youtubeklipp om en engelsk mamma som fortfarande ammar sin dotter trots att hon är 8 år. omg säger jag bara! jag visste inte ens att man kunde producera tuttmjölk så jäkla länge :O



jag tycker bara det verkar konstigt och äckligt, vad tycker ni?

homecoming

Hej alla glada och eventuella surpuppor.

Hoppas att alla har det bra och allt de där. Jag har det väldigt bra tack. Kom hem från öland igår kväll, runt halv 8 närmare bestämt för er som undrar liks. aa men det var iaf ett gäng härliga, varma och händelserika dagar om man ska kortfatta det hela.
Om man ska långfatta(?) det hela så blir det längre, vilket ni kanske förstår.. känner inte rikgit att jag har de rätta knycket (som tjorven brukar säga) att förklara allt mer ingående men a ni fattar säkert grejen. Mycket sol, mycket bad, mycket TÄLTNING!!!haha, mycket moppeåkning, mycket saras birthday, mycket grilla, mycket kalkbrottet, mycket byrum, mycket bridget, ja, mycket Öland med andra ord.
Men idag då? Jo. Uppe-med-tuppen-morgonpigg som man är så vaknade man ju först av att televinken ringde typ 5 gånger varpå jag inte svarade eftersom att jag trodde att nån annan var hemma. sen tillslut klockan 2 så blir man väckt av sin käre connie iaf. Sen känner jag mig as övergiven när jag inser att min käre syster jobbar och resterande familjemedlemar befinner sig på värmdö. men blablabla. sen gick bi till bea, sen gick vi till mig, sen gick vi till connie, sen gick vi till sassa, sen gick vi till connie sen gick jag hem och nu äe jag här. ni fattar gunget nu va?
men ucsh va tråkigt jag skrivet. fy på sig fiffi!

Men. NU till det viktiga. jag snackar om Bilderna, ni vet Bilderna med stort "B".
Här har ni lite barn!

              

                 

         



a så. där har ni lite grann iaf. de mesta är på sara dåra men vad gör det när allt kommer kring liksom? :)
haha vad är det som säger mig att bilderna kommer bli helt störda när jag trycker på uppladningsiconen. höh jar är verkligen sämst på allt vad bloggdesign och bilduppläggning heter. fan nu måste jag sluta slumra! har ju annat som skall göras. men hare vettja

kate perry- I kissed a girl




sol

vaknade upp här hos sara vilket numera hör till vanligheten! idag ska vi gå ut och ta vara på solen som har uppstått yey. sen måste jag hem för att hälsa på lite folk samt fika och packa ihop mina stuff till Öland. sen ska jag hänga med connie och sara ikväll tror jag, vet inte vad vi ska göra än men umgås det ska vi iaf. är ni nyfikna nu på vad som hände va??.. okej, då ska jag berätta. det var nämligen så att en närmare 10 cm lång larv/tusenfoting gick ett par meter frpn våra handdukar där vi låg och solade. såg den men tänkte att den skulle skynda iväg nånstans och försvinna. men icke- typ 15 minuter senare så känner jag hur någonting typ rör sig under min vad. tror ni inte att det är den jävla superläskiga larven som hade attakerat mig, fy fan säger jag bara. mycket ska man vara med om här i livet. guess i have to get used to it.  aa slutsbabblat om larvincedenten nu.
nu ska jag som sagt ta mig ut och lägga sara (och mig) i solen. punkto sluto


(här har ni en bild på fickebarnet. klicka för större vettja)

senaste timmarna har jag lekt med denna figur. helkul!


destination sara

hej alla glada!
idag har jag tagit en liten tripp på stan med sara. jag köpte dessvärre ingenting. men sara hon shoppade loss förfullt, galen som hon är!
a men nu då? jo nu sitter jag här i saras hus som är och kommer vara lite sådär härligt föräldrafritt i ett par dygn. sånt gillas ju verkligen alltid!

a men nu ser jag att sara börjar plocka fram en stor, läskigt, hotfull, systerkamera och fotar mig ´som nån jekla paparatsi! man ba: vem fanken tror kvinnan att hon är?!
och sen vill jag bara smygtipsa om att hon med störsa sökerhet kommer att skriva om sin nya klocka med tillhörande bild ioch med att hon just nu fotar den. skrytmaja numero uno eller vaad?

aja nu är det kaffe som gäller. hej

anders eklund

´hittade en ljudlänk på atonbladets hemsida där anders eklund som våldtog och mördade Pernilla och Engla be om förlåtelse typ under rättegången. fy fan säger jag bara, det är liksom för sent att be om förlåtelse nu! så jävla stört att en människa kan göra sånna sjuka grejer, och dessutom så visar de proverna som har gjorts på honom att han inte har en psykisk störning. så jävla creepy asså.
hur som helst, här har ni länken.

ciao


stackars

nejmen hej kära (evuntuella(?)) bloggläsare!
ja nu är det sorgligt nog som så att min besökarstatestik för närvarande är rätt kass.. och det kanske i och försig inte är så otroligt konstigt med tanke på att läsa min blogg borde vara ungefär lika kul som att stirra in i en vägg eller nått. inte bra fiffi tänker jag då.. men saken är den att jag undrar om det handlar om min bloggtorka eller om jag kanske hellre borde inse att jag inte är född till bloggare, kanske borde satsa på nått helt annat. typ spjutkastning eller gå med i en korsordsklubb.. njae

men nu ska jag försöka vara lite kreativ (jag kan stava!!). och det kirrar fiffi så himla lätt genom att visa ett fotoexemplar av en riktigt snygg figur vid namn sara!






är hon inte fager folk? vavava? amen nu ska jag sluta tramsa. till det vesentliga i sammanhanget! det är nämligen som så att jag i sällskap med just sara ska åka till öland på fredag, det ska bli kul och jag ber till gudarna att det blir fint väder så man kan soooooooooola! min eLskhLInGs hobby verkligen! amen nu har jag framfört det och på så sätt slösat ett par minuter så nu är jag väl klar. tror att jag ska titta klart på filmen "50 first dates" som jag börja kolla på på gotland. den verka lite halvskruvad men ändå helt okej, lättittad sådär- preciiiis som jag vill ha det! :)

ha en bra måndagskväll allesammans.

kn

hej!
sara fick mig nyss att kolla igenom mina gamla arkiv här i bloggen. och oj vad gamal jag vipps kände mig! liksom jagh var så ung, optimistisk och oerfaren på den tiden. men sen tror jag också att jag var aningen mera kreaktiv på den tiden, jag liksom skrev det som dök upp i skallen på mig och brydde mig inte så mycket om att andra faktiskt skulle läsa det jag skrev och frmförallt förstå vad jag ville få fram. tänk hur mycket nostalgikänslor man kan känna genom att se tillbaks på gamalt strunt från 2007. (october, inte ens ett år sen ju! herre :O) aja hursomhaver så ska jag meddela att jag kom hem från gotland idag, körde visby sista 2 dagarna. behöver jag ens nämna stockholmsveckan eller? haha satan i gatan vilket drag det är där nere alltså, synd bara att cirka 10% tycks vara riktigt tvättäkta schtekare/brats medans resterande 90% bara är pinsamma desperata wannabes. 

men jaja, jag vill inte vara dömande med mina fördomar, det är säkert kalaskul att tvingas ta lån för att kunna spruta 30 000 kr skumpa på varandra och vara dyngrak redan 4 på eftermiddan, även om jag inte rikgit förstått tjusningen med det hela.

nä hörrni! nu ska jag packa upp lite av min gotlandspackning och såsmåningom käka för att senare träffa mina efterlängfade friends som jag inte träffat på rålänge! 


trevlig kväll!


goodland

men tja..
kom väl hem från connie för nån timme sen eller nått.. håller på med att samla krafter för att orka packa, jag ska nämnligen åka till fårö (gotland) imogon. Kul tänker ni. Min grav säger jag. Alltså jag menar visst det är väl super mysigt där och så men liksom jag kan verkligen inte fatta vilka jävla lustigkurrar det är som sitter på nått kontor någonstans och hittar på att båtjäveln ska gå typ 9 på fucking morgonen!!! asså vad är felet på typ åtminstone 11-12 tiden nudå? tänk själva liksom hur mycket gotlandsfärjan -företaget måste gå back genom att folk som tar denna satans morgonbåten helt enkelt är för trötta för att köpa deras varor. alla sitter ju ändå och sover. :S
aja. nu är det ju trots allt som så att somliga övermänskliga varelser typ är morgonpigga eller nått så för dom kanske det är lajbans med att åka så pass tidigt men jag vill bara tala om för härskapet att om nån av er planerar att fixa nån överraskningsresa till lilla mig nån gång så ska ni akta er för att boka tidiga båtar/flyg/tåg m.m.
okej nu är det möjligt att jag är lite överdramatisk och låter mina negativtänkande demoner ta över lite väl mycket. jag menar gotland är ju kul på många sätt också även om jag inte kommer på någon bra grejj i detta nu förutom solchangser, får och saffranspankakor. (det sistnämnda sa mamma, det var totally okänt för mig men aja hon har säkert nån poäng)

men så där ja! nu har man fixat fram ännu ett totally senseless inlägg, go fiffi eller vad säger ni?


hahaha hittade denna löjligt gamla bild! måste varit nån gång i 7:an tror jag, sweet lix


say what

HEJ ALLA MONSTERDIGGARE!
i skrivande stund sitter jag hemma hos conniem och chillar. JAG VET ITS HUGE! njä inte riktigt kanske men det är alla tiders att umgås och ojj nu hör jag atrt hon snackar för fullt på britisk engelska. men men somliga måste ju öva upp det språket en aning av vissa anledningar..
aja! nu iaf vet jag att ni vill veta vad vi egentligen pysslar med, här bakom kulisserna so to say! vi gör inte alls mkt ochb faktm med att jag med handen på hgjärtat inte har nånting vesentligt att skriva här men eftersom im a big fan of connie- im doing this to comfort her forward reading.

aja fy fan vad jag är o-in-tre-sant!!!!!!! (intressant)

men nu, ,mina underbara läsare. ska vi äta bär!!!
connie säger : THEYR BURNING! IT SEEMS QUITE SERIOUS.....
ni fattar.




raj raj

haha kollade runt på lite raj raj klipp på youtube och vad hittar man då om inte detta?




hihihi, so long !

we us them

det är dagar som denna som man bör klona enligt mig alltså. äntligen lite sunshine liksom! indag har jag verkligen inte gjort nånting. vakna sent, gick ut och solade i stort sätt hela dagen, ända tills 5 tiden då jag fick ta mig själv i kragen och bita i det sura äpplet och se sanningen i vitögat och inse facktumet att soltimmarna var över och att tiden var inne att dra sig tillbaka (in). a men hur som helst, allt e gött här ja mänar de e la lov elle? (på göteborska alltså) något segt möjligvis med tanke på att typ mitt vanligaste mänskliga sällskap är på diverse platser så som london, yorkshire, usa, partille mm.
man ba: hej jag heter tony rickardsson och jag ä inte bitter. nä men allvarligt talart nu då så är det inte så värst plågsamt med tanke på att man hinner göra all skit som man annars får dissa på grund av tidsbrist. att blogga är ett exempel på detta. nej då det är nedrans roligt när man har insperation, tid och lust :)
ändå dilemmat för min del med bloggningen är att det mesta blir mer eller mindre oseriöst och osammanhängade. beklagar detta. men nu ska jag eat some food guys. we hears liksom :)

(kom btw på att jag inte nämnt nått om balen och avslutningen och massa andra små grejjer, kommer nog skriva om det i sendare inlägg)

PUSS O KRAM


miss me

sötaste videon till sötaste låten. teamwork liksom! :)



puss på er!

RSS 2.0