when it comes to you

sisådär. Nu har jag lugnat ner mig lite grann. men håll med om att det är sjukt upphöjt till en miljard!
Insåg precis hur satans passiv jag varit idag! Helt otroligt alltså, jag kan inte komma på en enda halvkreativ sak jag gjort idag, exept på slöjden då, om det räknas. Nä, ändring snarast alltså. ska börja med att röja lite på mitt rum vilket ser ut som en svinstia för tillfället- inte ok.

men då vet ni vart ni har mig de kommande timmarn då! slå en pling if you get lonley vettja!
PUSS!

aftonbladet.se

Har ni hört om detta? Det är helt sinnessjukt! Jag kan verkligen inte förstå hur människor kan vara så onda och skada andra (speciellt sina egna barn!) på ett sånt här jävla äckligt sätt! man blir bara så himla arg när man hör om sånna här saker, visst finns det många psykiskt sjuka människor men vafan sånt här händer bara inte! det är ju heelt omänskligt. sen kan jag inte förstå hur dålig säkerheten i ett samhälle kan vara, ett par enkla lögner var allt som krävdes för att psykot skulle övertyga så väl myndigheterna som grannar och andra bekanta om att allt var i sin ordning, hur kunde alla missa det hemska som pågick i över 20 år??

image142


Det är fall som detta som gör att jag är för dödsstaff.



_________________________________________________________________________________________
 
vet att det blev ett jäkla seriöst och känslofullt inlägg men jag blir bara så frustrerad ya knöw.

sd

Hinner inte med så mycke nu, men här har ni en lista att gotta er i iallfall.

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund
eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Lipstick eller Lip-gloss
Rock eller Rap
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
CD eller Radio
Hockey eller Fotboll
Äpple eller Apelsin
Morgon eller Kväll
Kyckling eller Kalkon
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Droger eller Likör
Guld eller Silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
eller Springa
Stranden eller Bergen
Stan eller Landsbygd
Kärlek eller Lust
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad
eller Dusch
Syster eller Broder
New York eller California
Svart eller Vit
Långthår eller korthår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Kvinnokropp eller manskropp
Tall eller gran
Ring eller halsband
Jordgubb
eller hallon
Sverige eller Norge
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Glasögon eller linser
Jul eller påsk
Tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Cowboy eller indian
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes benz eller Bmw (haha ingen aning egentligen)
Nyår eller Midsommar
Hetro eller bi
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång eller kort
Puss eller kram
One nightstand eller kärlek

26 april

Hellu mina små sockertoppar! Hur lever livet denna mulna lördagseftermiddag?
Själv dåra sitter jag här med en supersnygg turban i håret och lyssnar på klubbland framförd av ingen mindre än håkan hellström! Vad händer idag då? Jo. Ikväll, eller 17.00 rättare sagt så ska jag tillsammans med min släkt ut och äta  middag för att fira min och min systers födelsedagar. Ytterst trevligt är vad det ska bli eftersom att jag känner mig riktigt pank på cash fot the moment. Sen efterdet så återstår det ju faktiskt ett par timmar av lördagskvällen, har inte bestämt något än men vi får väl se hur dom kommer att disponeras(hihi).

Bara en liten updatering så ni slipper vara oroliga liksom..
have a nice day!

image141

daaamn

haha,kollade precis inlägget som jag precis laddade upp och Ursäkta men ni får ha överseende med min utvecklingsströning när det kommer till att kunna lägga bilder och texter här på bloggen på ett snyggt sätt! Alla har vi våra brister, detta råkar tydligen vara min.

Det var bara det, ha en skit bäst fredagkväll nu, vad det än må innebära, LOVA! <3

sol vind och vatteen

Nu kanske ni sitter och förbannar mig och tycker att jag är en jädrans bitch eftersom att jag upprepat min non-writing-thing. Men lugn. För det första så skrev jag ett kalasroligt inlägg igår som tydligen inte lagts upp och i och med att det på sätt och vis var en färskvara så kan jag inte ladda upp det idag istället så sorry, min miss, sen för det andra så är bollen rund och allt kan hända! (som en klok man vid namn zlatan sade). Men hörrni grabbar! visst vare helt satans klockrent väder idag!? (för att byta samtalsämne) Jag slutade 12.00 och av någon underlig anledning så vaknade systerinstinkten i mig och jag räddade min lillebror från skolan typ 4 timmar tidigare än vad han är van vid. Kan ni fatta vilken befrielse det måste ha varit för honom eller? Fast faktum med att han inte verkade särskilt road, vilket kan bero på den puttinuttiga atmosvären som man känner så fort man satt sin fot innanför tröskeln på ladan eller liknande.
Hur som helst så har jag varit med lillebror och mamma i kungsträdgården och djurgården idag. vårkänslor på höög nivå säger jag bara! Det kändes verkligen som att vi traskade runt en ovanligt solig 15:e juli fast det i själva verket bara är en sketen 25:e april. Jaja skönt med sol iallfall för allt blir mycket enklare och roligare då ju! :)

image134       image135       image136      image137    



image138       image139
(lite bilder från eftermiddan hihi)



kiss and hug


oh happy day

häy! först vill jag bara be om ursäkt för usel uppdatering men jag har inte varit så hög denna vecka liksom (asså snarare låg) hoppas att ni har överseende med det! Men igår iallfall, så var jag och spanade in en helt vanlig skoldag på Norra real. Det var lite pinigt men ändå rätt så intresting, känner väl att man fick en gnutta mer gymnasie-skillz (uttalas med amerikansk dialekt). Sen måste jag också medge att det inte var helt fel att glida runt lite inne i city i solen också. (eller glida och glida.. ta sig från norra till noco till connie och tillbaks till norra igen)

image130

(Här ser ni mitt finfina sällskap igår)

Idag iallafall var det en annan dag. Skoldag rättare sagt. Hade matte nationella som gick helt okej, fast den andra delen var sannerligen lite halvknepig. Resen av dan var väldigt chill med solning och filmtittande så det var ju rätt slappt så att säga. (med ordet chill vill jag då inte säga att jag nyttjade någon typ av narkotika eller heroin som vissa potatisgrisar tycks kunna misstolka ordet till, haha stackars ellen)

nä nu ska jag göra en såndär coool smoootie, cooolt vaaaa? puss puss


jonny va evas hjärtas låga

Yees, vad glad man blir av det råsnygga vädret utanför fönstret! Gick precis hem från sara utan jacka (A) Kan det bli mer vårkälslor elleer?? Gårdagen var också mycket vårkänslig och rolig tack vare håkan och hans supersköna musik. Tror dock inte att jag har svettats så mycket som jag gjortde igår i hela mitt liv, men det gjorde inte så mycket in the end eftersom att det var en grym konsert liksom. Träffade även självaste Ebba von sydow (ni vet äckelpannan) usch va ful och arrogant hon var. schablööö! Men just nu skiter jag i lilla Ebba för hon är oviktig för mig.
Men som sagt håkan var grym as usual, sen efter så var det tänkt att vi skulle mött upp nåra spaniorer på nån bro i gamla stan(?) men vi dissade det och åkte hem och drack te istället. råmysigt faktiskt :)
Idag ska jag sola och plugga!

(Blev inte så mycket bilder från igår eftersomatt jag inte tog med mig kameran på konserten, men lite suddiga mobilbilder kan jag ju bjuda på!)


image128              image129






19 april 2008

Tja allesammans! Läget då? med mig är det bara BRA. Och nu kanske ni undrar varför det är så BRA med dig just denna sketna lördag? Jo, det är nämligen håkan hellström the one ikväll! Ska bli så jädrans kul om jag ska vara ärlig! Köpte väl typ biljetterna för fleeera månader sedan, så längtat har man ju redan hunnit med så det räcker och blir över. Kom precis på att jag skulle lägga pp lite bilder från de konserter med håkan som jag redan varit på.. Har varit på hyffsat många redan de blir fjärde gången gillt ikväll! Men för att återgå till min uppläggning av bilder från dessa så vill jag bara meddela att jag bokstavligen talat har vänt ut-och in på hela min satans data för att försöka ruska fram lite bilder (som jag vet finns!) men dom vägrar dyka upp. Nu har det gått så långt så jag börjar frukta att jag av misstag inte fått med Håkan bilderna till denna data när jag la över allt från min gamla data! SATAN I GATAN säger jag bara! :( Men vet ni? Om dom dyker upp så ska ni få se dom! Och dessutom så planerar jag att ta lite bilder ikväll också som ni givetvis ska få ta del av! Visst är jag klad snel hest idag!?

Jaja nu ska jag återgå till att noppa my eyebrown's! Ha en bra dag

image126

(Här langar jag en bild som är så
gammal så om den hade varit en frukt
så hade den med all säkehet varit rutten nu!)


Onödig Information!

Här har ni!

Har du någonsin..

Snott någons mobiltelefon? : Nej då!
Varit medvetslös? : Nej då!
Hånglat med fler än 50 personer? : Nej då!
Gjort nåt riktigt dumt? : Jovars
Gjort nåt du verkligen ångrar? : Jovars
Blivit full på ett släktkalas? : Nej då!
Varit full i skolan? : Nej då!
Blivit portad från en krog? : Nej då!
Varit full på julafton? : Nej då!
Slagit sönder en tv? : Nej då!
Önskat att du var det motsatta könet? : Jovars
Fått barn? : Nej då! (men jag längtar till den dagen som in i norden! :))
Överdoserat? : Jovars (men inget farligt, kamrater)
Åkt ambulans? : Nej då!
Gjort nåt riktigt olagligt? : Njaaee..
Tyckt illa om skunk? : vaa? djuret i sig har ju inte gjort mig nått såå..
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? : Nej då!
Fått din mamma att gråta? : heheheh..
Blivit polisanmäld? : Nej då!
Slagit ner någon? : Nej då! bara på skojj
Slagit någon blodig? : Nej då! Inte med mening iaf
Skämts över dina föräldrar? : Nej då! (Bara när jag var i 10-13 års åldern)
Skämts över din bästa kompis? : Nej då!
Skämts över dig själv? : haha xd jovars men det bjuder jag på!
Ätit från en papperskorg? Nej då! (inte vad jag kan minnas)

Senaste personer som..

Såg dig gråta : Kommer inte ihåg
Fick dig att gråta: Kommer inte ihåg
Du gick på bio med: Kommer inte ihåg
Du gick på stan med: Sophie och sassa (idag!)
Skällde på dig: Mamma (idag)
Skickade ett e-mail till dig: typ reklam....

Har du någonsin...

Sagt "jag älskar dig" och menat det: Självklart, varför säga det annars??
Bråkat med ditt husdjur: JA FÖR FAN! de är fight ju - torsten & tyra vs Fiffi
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Jaaa!

Extra stuff...

Tar du droger: Nej då!
Dricker du: Oftast inte
Vad är du mest rädd för: Blodådror, hajar, spindlar, misslyckat liv osv!
Vilka kläder sover du i: Typ vad som helst
Vart vill du gifta dig: Jodå, varför inte? :)
Vem hatar du verkligen: HemliZz!
Varit kär: Jodå
Kör du bil: Nej då!
Har du ett jobb: hihi, barnvaktntning varje vecka, om det räknas? (A)
Gillar du att ha folk omkring dig: Beror på vem, men oftast Ja
Är du ett hälsofreak: haha typ en gång om året


Stuff...

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Jadå, har väl alla? ;/
Är du ensam nu: Ja
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: hmm.. många men typ markoolio låtar är värst!
Vill du gifta dig: Men hallå de har du redan frågaaat! Ja
Vill du ha barn: Men hallå de har du också ju redan frågaat! Jaaaaa!

Favorit...

Rum i huset: Mitt rum eller matrummet xd haha matrummet för att där kan man chilla på nått konstigt sätt :P
Typ av musik: Indie rock/pop mest.. sen är det rätt blandat!
Månad: Juli <3

De senaste 48 timmarna, har du...

Gråtit: Nejdå!
köpt någonting: Jadå!
Varit sjuk: Nejdå!
Sjungit: Jadå!
Sagt jag älskar dig: Niet
Velat säga till några att du älskar dem: Jadå!
Träffat någon ny: Nejdå!
Saknat någon: Nej då inte mer än vanligt! :P
Kramat någon: Jadå!
Kysst någon: Nejsik :O

Senaste...

Låt du hörde: Jag vet inte vem jag är - hålam hellström
Film du såg: Nån i skolan xd
Drink du köpte: hihi räknas juice?
Sak du stal: typ en penna
Mat du åt: tacos!


Har Jag:

Digitalkamera? : Japp
Telefon på rummet? : Niet
Egen dator? : Japp
Könssjukdom? : Niet de hoppas jag inte!
Husdjur? : bitchiga fiskar, en ensörig ödla och resten är döda xd haha
Bra kompisar? : Jadå :)<3
Tar Du Receptbelagda Mediciner? Nej det hoppas jag inte
Varför då? Asså... va?
Vem vill du fika med just nu? moneybrother :):)

hej hej hallå

Alltså shaame on me säger jag bara! Förstår verkligen er om ni är skit irriterade på mig nu på grund av min ojämnhet när det kommer til det här med att uppdatera. Liksom ibland så blir jag skit inspererad och skriver 5 inlägg om dagen och sen går det typ en vecka utan att jag skriver ett enda fjuttigt litet inlägg. SKÄRPNING fiffi! Men iallfall. Denna vecka har varit ganska tight i och med massa prov och läxor i skolan. Sen så fyllde jag år i måndags också, där av dålig uppdatering. Hur som helst, har ni märkt hur satans vaarmt det är ute nu? Satt precis ute och sooolade och jag kan faktist medge att jag känner mig lite smått bränd om kinderna! yey alltid nått ju :)

image125

(Det är konstigt nog inte så många som vet om detta, men de hudfärgen
som ni ser på bilden ovan är egentligen min riktiga. Det lägger sig bara ett
vitt skal över det bruna när det är vinter och sånt tråkigt. Bara så ni vet liksom :))


Tjena!

Hoppas att allt är kalas med er, med mig är det bra! Den här helgen har varit väldigt bra och lång på nått sätt trots det lättdeprimerande vädret. Idag är det alltså Söndag som vissa av er snilleblixtar kanske redan har hajjat. Söndagar är för mig alltid en day to waste om ni förstår vad jag menar med det. Jag tänker alltid att jag ska hinna med en massa saker på söndagar men sen när det väl är söndag så säger det bara plopp och så är dagen över och man hann inte med mer än att komma upp ur sängen typ. Iallafall. Idag kom jag på hur stöört onyttig jag varit de senaste 24 timmarna. Så jag beslöt mig för att skjuta undan chipsskålen och ersätta den med lite nyttigheter i form av avokado. Men självklart så är den jävla grönsaken helt genomrutten, den smakade liksom som nån slags blandning av bulle och banan! Äkligt vare iaf så nu är jag inte lika taggad på att fullfölja min anti-onyttigheterkampanj längre.. En sak som SKA göras idag är iallafall att börja på so uppsattsen "min livsåskådning" . Så nu ska jag genast sluta upp med att fjolla omkring och skriva blogginlägg som ändå ingen får ut nånting vesäntligt av.
image123

(Tänkte få med nånting viktigt i detta inlägg iaf
genom att påminna och eventuellt uppdatera er
om att moneybrother är bäst & framför allt 
snyggast i hela världen.)


adios !

tävling!!

image122

Igår färgade jag håret gott folk.
 Tänke att jag skulle ta kort på kaluffsen för att visa er hur det
blidde! Men sen så kom jag på att jag borde
changsen när jag får den och bestämde
mig för att försvåra uppgiften en aning för att få er att
använda hjärnan liiite extra mycket. Det jag vill att ni gör nu är att tänka
alla färger fast tvärtom. Min hy är exempelvis vit i verkligheten..
Nån som kan klura ut vilken min nya hårfärg är??!
En ledtråd för er som finner denna gåta för svårt är
att färgen rimmar på kvart och börjar på bokstaven S.

Den som svarar rätt får en weekend resa till Paris! (, inte av mig dåra men kanske av era föräldrar om ni har tur)


visste ni att...

...enligt hinduismen så har kossor mer värde än vad en kvinna har. När en hindu-kvinna t.ex. har mens så måste hon sova ute bland djuren eftersom att hon anses oren, psykat värre alltså! Och en man måste ha dödat minst tre av sina fruar för att ens kunna bli åtalad. Hur sjukt är inte det på en skala läsare? I ASK YOU.

image119

Good morning sunshines!

Sitter just nu i bibblan och slår upp engelska glosor. Fast jag hade tydligen glömt mitt papper så ja, nu använder jag min energi till att skriva ett inlägg här istället! Denna morgon har inte pågått särskilt länge med tanke på att jag gick upp för typ drygt en timme sedan. Idag har jag iaf inga direkta planer.  bör plugga. bör aven städa mitt rum näe jag kommit hem. Får se hur det blir med den saken.
Aja, nog med onödig information för idag!

image116




Puss på er och ha en underbar torsdag!



 


"jag var bara tvungen"

Här kommer en såndär supermysig lista enbart om mig. Den som orkar kan läsa den! Dom som inte orkar läsa den har jag full förståelse för, ni gör som ni vill. Ni är ju så stora nu, nästan vuxna och därmed redo och mogna att fatta egna beslut. Så, nu vilar makten helt och hållet i era händer. Om ni känner för att läsa listan så ska ni självklart göra så. Men var varsam med att tänka igenom era handlingar först, innan det är försent. Tänk noggrant igenom vilka konsekvenser denna handling kan föda. Konsekvenser såsom konflikter kan vara otroligt svåra att hantera och det skapas lätt en dispyt mellan dig och dina medmänniskor i samband med denna konflikt.
(fråga inte hur jag  pallar)

Om mig:
är singel: yes
saknar någon just nu: ja!
är rädd för att bli övergiven: njaa, inte rädd precis men de skulle väl inte va så himla festligt ;o
svär ofta: njaa, beror på humör
sjunger i duschen: det förekommer.
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: que? det beror på, men inte frivilligt iaf
är kär i kärleken: alltid!
skrattar åt mina egna skämt: det förekommer.
äter snabbmat varje vecka: niet
vill ha barn: jaaaa!!!! fast inte nu dummer!
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: jorå (fast då skulle alla göra det ju och då tror jag att det skulle vara mer "inne" att va naturlig)
vem saknar jag just nu: ingen just nu, men liksom man saknar ju alltid massa folk undermedvetet typ

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: ja
Gråtit en hel natt: nej
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: nej
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja
Haft träningsvärk: jaaaaaaaa
Önskat att du var det andra könet: ja
Velat vara ett djur: ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: har jag säkert gjort :)

HUR...
Svarar du i telefonen: hej det är felicia oftast
Tycker du om gul-bil-leken: hhahaha näää jag pissar på den!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: inte ett jävla öre! fast korten är i plånboken och där finns det lite grann som tur är!
Mycket är klockan nu: 22.40
Många kontakter har du på msn:  ingen aning, 200 kanske
Spenderar du en regnig dag bäst: vara inne

VAD...
Tänker du på just nu: att jag måste sova snarast
Tycker du om sushi: det smakar pyyyton!
Älskar du just nu: familj och vänner as usual :)
Åt du sist: te & KIWI <3
Drack du sist: te dåra
Gjorde du för 5½ timmar sedan: Gick hem från sara
Är din originalfärg på håret: Brun
Behöver du just nu: ny garderob och sommarlov tack!


Fy fan va tråkig den blev, im so sorry guys!
aja, snodd från jullans blogg var den iaf.
Nu ska jag sova, dröm sött everybody <3

för mycket solning är ohälsosamt

image115

HAHAHAHAHHA! Alltså antingen så är detta ett otroligt roligt skämt, eller också så är det adjöss och goodbye till dessa smått överdoserade wanna-be-schekare som med stor sannolikhet dör av hudkanser inom de närmsta veckorna! 

hej då grabbar, hoppas det var värt det iaf! ;D

kissie.blogg.se

Mohahaha! Vad sägs om detta gott folk? Ni har kanske hört talas om en patetisk liten överklassbrutta som kallas Kissie? Hon verkar inte ha några som helst problem med invandrare här på videon, men hur går det egentligen ihop med tanke på att hon är mer eller mindre kallar sig själv rasist? :O
Haha, enjoy detta klipp och visa den för så många som vi bara orkar!
(Vanligt vis brukar jag vara rätt snäll men i lägen som detta får man vara lite elak)




Gul bil!

image114

höhöh, en sån här gullig bil skulle man ju inte banga på!

(tänk va kul om det stod roliga historier/vitsar på alla bilar! det skulle göra en tråkig promenad mycket roligare ju. Fast å andra sidan skulle de ta längre tid att komma fram om man var tvungen att läsa på varje bil man gick förbi för att inte missa nånting roligt. Och sen som grädde på moset så ska man fatta vitsen också, då måste man ju stanna upp och tänka efter. Alltså nu syftar jag givetvis på parkerade bilar för dom som bara far förbi hinner man ju inte läsa, förutom om dom typ kör 10 km/h men liksom hur ofta gör dom det på en skala? Plus att man säkert skulle tröttna och störa sig på skämtet efter att ha haft bilden i flera år och liksom ser samma gamla mening dag in och dag ut. jaja, detta var ju bara en liten hypotes by me dåra. Men håll med om att det skulle pigga upp vardagen rätt rejält med sånna söta bilar!)

Oj då. det var inte meningen att parantesen skulle bli så låång men man måste ju få förklara sig, visst?
Hej svejs

Hallå där - köp blåbär!

Hallå där- köp blåbär!


Idag har varit en relativt slapp dag, hade rålång håltimmegrej på förmidagen och muntliga nationella i engelska, vilket gick rätt skapligt. Efter skolan gick jag hem till sara och pratade och chillade och drack latte och såg på top model och pratade i televinken och kolla på nått halvsajkat mäklarprogram - ja, you name it guy's!
Sen iallafall blev jag utkastad därifrån och krålade mig förgäves hem genom drivor av överbelastande prestationsångest blandat med en problematisk känsla av dödslängtan och självförakt.

...Nej så illa vare naturligt inte men liksom det kan kännas som så i svåra tider, hade nämligen glömt min älskade vän Mobilen hemma vilket resulterade i utebliven musik. Men tror ni inte att jag hittade lille Mobilis i väskan iallafall sen när jag kom hem? Den hade liksom legat i väskan all day long! shame on me som inte letar ordentligt. Ni måste bli strängare hörrni läsare, om ni säger till mig på skarpen nästa gång som jag är slarvig så kanske jag bättrar mig! vem vet?
Hur som helst. de senaste 5 timmarna har jag:

- Ätit indisk skitstark mat. (Fast det var gott också!)
- Firat min gamla tant syster sandra som fyller 20 idag, grattis (av mig fick hon btw en tavla med olika bilder på Bob Marley. Där kom förresten avslöjandet på den hemliga presenten i ett tidigare inlägg!)
- Sett Hammarby- Sundsvall (HAMMARBY VANN MED 6-2!! yeahh)
- Sytt om ett par byxor som nu gått från oanvändbara till användbara, inte så pjåkigt va? :)
- Druckit te och surfat på internett (hahaha fett ful formulering)

"Och Nu då?" tänker ni säkert.
Svaret på den frågan, mina vänner, är mycket simpel.
Nu skall jag nämligen sova! ( <3<3<3)

Good bajs! =)


o -_- o

Tjabba Tjena!
Tänkte bara meddela att jag varit i stan idag och köpt en present fast ni får inte veta vad det är för nått för HALLÅÅ det är en hemlis!? Efterhängsna jävlar!

Nääe jag skojjade ni är dundersöta hela bunten!



Rise and shine

Jaha, redan när man vaknade upp imorse så visste man att denna dag skulle bli en bra dag endast genom att kolla ut genom fönstret. Eller man visste rättare sagt att just den här dagen skulle ha goda förutsättningar för att bli bra. Men för att den ska bli det så krävs det ju förstås att man går ut och gör någonting krektivt ute i solen, för inte kan man ju sitta inne och uggla när det är skinande solsken ute! Med andra ord så blir man liksom tvingad att gå ut bara för utgåendets skull även om man har typ 20000 andra saker att göra innomhus just idag, och om man inte går ut så riskerar man att bli lidande av svår ånger dagen efter när alla andra har blivit superbruna efter att ha tagit vara på the springsun...
Nämen nu ska jag inte vara sån! Jag ska väl för bövelen vara gla och tacksam för att det ens är sol, otacksamma snorvalp!! :@ (Skulle en sträng gubbe på 50-talet kunnat säga till mig, men det gjorde han ju inte)

Nepp nu ska jag göra mina innegrejjer blixtsnabbt så jag hinner gå ut och sola sen! Och om jag har tur så kanske vi sätter upp studsmattan idag också och då har man ju nått att sysselsätta sig med på köpet XD Hurra!!

image113


Thai


stockholms kyss



image112
Ingen glittrar som i Stockholm,
ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit och du är svalare nu
Men jag har känt hur mina steg har fått en gata här att gå
I ditt regn fick jag den kraft jag skulle få

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt
Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt
Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt
men nu möter jag alla ord som jag har sagt

                 

/ Herr Lars Winnerbäck

<3


katastrof

image111

Någon har lyckats. Igen


go o gla

Tjenixen sixten!
Jag måste bara få citera en liten slutt från sunes jul känner jag.


"Har man en pillesnopp ska det väl synas att man har en pillesnopp!"

Han är klok han, den där sune :)


Ja men de va väl bara det jag ville meddela hörrni. Vi hörs senare (som vissa bloggerskor kan skriva men man ba: hallååååå! om man Hörs så betyder det ju liksom att man ringer varandra eller träffas! jag tycker att dom borde omformulera den där frasen eftersom att det i själva verket är dom själva som hörs och inte i samfund med någon annan!)

ok, nytt försök.
Jag hörs senare (& det kan ni ju läsa också om det skulle falla er i smaken!)

Ha det bra .


Hej alla!!!

Hej alla!!!
Just nu är jag på skit bra humör :D Har ingen direkt anledning egentligen men det kan ju bero på det fina vädret, det är nu som man märker att man äntligen börjar bli lite vuxen och mogen av sig. Hela vägen hem igår gick jag och tjatade som en hurtig liten tant om hur fint väder det var. Till slut fick tobias säga åt mig på skarpen, då blev jag tyst och kom efter en stunds eftertänksamhet fram till att jag börjar bli gammal och klok som uppskattar vädret. När man var liten blev man liksom helt vansinnig när mormor och mamma frivilligt ville sitta i solen och vänta på tunnelbanan istället för att sitta i skuggan. Idagsläget har jag skapat mig ett annat perspektiv på saker och ting vilket delvis resulterat i denna uppskattning av vädret.
Aja, back to the vesentliga.
Hööm... Idag har det åter igen varit fint väder! yeeaah. och så fick jag tillbaka so uppsattsen, fick mvg vilket också kan vara en liten mini fakor till detta muntra humör. Efterskolan hämta jag lowe och oliver, tog åååratal att komma hem eftersom att dom liksom absolut måste gå skogsvandringar, klättra i träd, bära runt på stora grenar, hoppa, springa, lyfta på stora stenar,aa you name it liksom. 
Sen nu snarast ska jag vara barnvakt ett tag till och plugga matte (blääh) tills mamma kommer hem, då bär det av tlll conie inklusive hennes nya lägenhet i gullmarsplan, ska bli spännande att få se den för första gången. Sen ska fröken "regn håll son " (reinholdsson) och jag aga mat och sånt rowligt o sen ska jag sova där, så det blir tuben till skolan imorn för alla som vill anteckna det.
näeee usch nu känner jag att jag börjar komma in på smittråkiga saker som ni bara skiter i att läsa eftersom att ni med handen på hjärtat inte bryr er ett skit om jag ska ta tuben till skolan eller ej imorn.
Bäst att jag avrundar detta inlägg innan det ploppar upp nått ännu tråkigare, HEJ SVEJS SÅ LÄNGE <3


image110
Bjussar på denna super schyssta vinterbild dagen till ära.


heejejjeje

Yeeaahh , äntligen funkar det att logga in på bloggen! Har blivit skit frustrerad eftersom att det varit omöjligt att komma in de senaste dagarna. Men nu verkar det klaffa iaf så allt är frid och fröjd med den biten. Kom hem från Sälen i söndagskväll också, sorry för ingen uppdatering men det existerade tydligen inte trådlöst bredband i stugan vilket jag förväntat mig (mAn Ba hAllllååÅå! DåLiG sErVice lr VaaD????). Men även om det hade funnits där så hade det nog ändå inte blitt mycket skrivande för min del eftersom att det blev mycket busytime och mindre speartime. Men ooj nu hinner jag inte skriva mer! ska hem till sarre och hämta mina firrar (+ ett stycke sallamander!)

Ha det kul och ät inte gul snö för fan


RSS 2.0