helå

Sitter på ledarskapen och meningen var att vi skulle samla fakta till våran lektion på ledardkapsveckan men istället fastnade jag helt fremför yoooutube och massa fiiiiiinaaa gamla svenska låtar. åååå. om 20 min är det helg och sen ere höstlov faaa-an va najst. och sen fick man även studiebidraget idag vilket jag inte hade väntat mig men var jävligt behövligt då jag är PANK är (var) pank som ett svin.










puss å heeej


.

ärade undersåtar,
det slog mig nyss att alla mina blogginlägg nu för tiden är ungefär lika långa, handlar om ungefär samma saker och är ungefär lika tråkiga. hmmmm, vad tycker vi om det? - äntä praaa.

lägger upp en video med min idol crookboyy iaf för att få igång stämningen här en aning. säger bara en grej: FYFAAAAN vad jag längtar efter remixen som nån bara måste göra på dennaaa video!!!!!



önskar er alla en skön torsdagskväll
xoxo g0zzip gÖrl

saknar dig fast du står här mitt framför mig svart av askan å elden som syntes mil det var jag å jag gjorde det bara för dig

tjaaaaaa
ja, det var ett tag sedan senaste inlägget ser jag. sårriii hörrni. bloggandet har helt enkelt ersatts av olika grejer bla myskväll hos sara, kvalitetstid med connie innan hon drog hem till england, utvecklingssmtal, galen måndagkväll på berns, värdelös bakisdag samt bio. aa det var väl det vesäntligaste. kvällen till ära har jag i stort sett bara kollat snett på psykologiläxan som är helt psykooo. behaviorismen är inte min grej helt enkelt. å sen har en känsla av ångest smygit sig på när jag tänker på vad catja fick mig att i måndagsnatt i dimman...HMM..... men skitsamma vad gör det om hundra år liksom
har inte så mycket att säga egentligen men imorgon är det torsdag och sen är det helg IGEN!!! zåååååft tjadåra


vad vill google säga mig egentligen? hmm.....


sunday

heeeeeeeeej!
nu har det varit helg igen. i fredags var jag med catja på sjätte tunnan där hon höll på att dö av rädsla pga......eldslukare...eeh TUFF TJEJ! sen så begav vi oss till metro och träffade lisa och hennes kompis ett tag för att avsluta med en tidig hemgång. igår var det lördag och vi hade överraskningsfezt för connie, vilket va aaaskult :D sen så drog vi med henne ut för att visa upp stockholms nattliv men det blev inte mer än dovas fast whatevva det va trevligt och kult som fasiken! ikväll blir det en reunion hos sara, ska laga middag och mysa och sånt med alla b-rudar. fett nice :) och imorgon äre bara utvecklingssamtal och ledig resten av dagen. fett nice2. sen är det bara 4 skoldagar kvar tills höstlovet. fett nice3. 


Tjuvlyssnat.se Röda linjen, Midsommarkransen


(Skyltarna har visat "Mörby Centrum 1 min" en lång stund).

Ett litet barn
: Pappa, det har stått en minut på skylten JÄTTELÄNGE, men det kommer inget tåg?!
Pappan (hukar sig ner till barnets huvud och säger med sagoberättarröst): Du förstår, det där är ingen vanlig minut, det är en SL-minut, och den kan vara huuur lång som helst...
Barnet: Jahaa... Ok!



heidoo


men det blir bättre om vi är tillsammans

så var det fredag igen då vilket är helt insaane. det är fredag varannan dag i min värld. men jag klagar inte över att höstveckorna går fort... dom kan helst dra egentligen, dom är inte bjudna och ingen vill ha dom här. punkt slut.
idag var det liite skola för min del, skickade in svenskan(!) och sen bar det av till Karlssons &co för att skriva på kontrakt för flaket, så nu finns det ingen återvändo, wiiiho! läääängtar :):)
nu kom jag precis hem, ska käka lite pizza, ta en dusch och sen bär det av på nya äventyrrr!




/hejrårå

ett skepp kommer lastat med ett meningsfullt och intressant inlägg!

hallå världen, läget?
jag trodde typ att hösten hade kommit idag men sen när jag var på väg hem från tuben insåg jag att det är vintern som är på g. 4 jävla minus liksom. inte OK men vad ska man göra? Bara le och vinka, jaaa, hehe, ee jaa (som någon vis människa sagt) var på jensens böfhus efter skolan idag förövrigt, det var k


skägg

tjenis. tänkte bara utbringa en skål till mig själv som har blivit en riktig hejare på att blogga!!!! (alltid nåt när pluggandet går åt skogen)

ikväll är det kunarna av tylösand - SKÄGGIGT!!

 


hej hej


imorse var jag uppe i ottan (kl 10) och drog till sara för en mysig frukostdate innan hon skulle till skolan. nu ska jag åka och kränga lite CV:n, hoppas det går vägen! Nu kör vi, full fart.



dagens väder får 0 av 5 toasts. kanonkul....


"tjing tjong anneli"

måndag idag. bestod av en riktigt skön sovmorgon, latte på waynes med catja, religionsförhör som gick över-förväntan-bra samt en fika med sara och ellen på ett töntcafé med riktiga töntregler och töntpriser. kvällen till ära har jag hjälpt lillebruur med hans engelskaläxa, hjälpsam som man är å sådära å sådärarårå... nuu ska jag snart kolla på mitt älsklingsprogram "i anneli<33333" och sen sova och ladda för den hära veckan och framför allt helgen då värlens bästa connie kommer :D å de ska bli så kult. längtar!



tjing tjong anneli!/Don


dagens funderare

jag förstår att många lyssnar på mange schmidts "jag talar ut", eftersom att den är bra å så. vad jag dock inte förstår är hur den har kommit med på en utav lowes hits for kidz skivor???? han sjunger bla att någon får stock av kollegan och penisar och botox och porrr och massa annat vuxenprat. HUR FAN KOM DET SIG UNDRAR MAN......


hmmmmmmmmmmmmm...............


Nu ska jag käka lite lasse med familjen och sedan hänga med stina och soffan för er som undrade!!!! hejrå


HELLO, is it me your looking foor????

Hej bloggen! Igår vare utgång dirr efter skolan (ingen helgtid får spillas!!!) vilket var kult och spårat och sådär. Besökte bla sjätte tunnan för första gången där det dracks MJÖD. så himla bra.
Idag är det lördag och här ligger jag nu i min soffa och lyssnar på lugna favoriter och sjunger med i alla smöriga ballader. har även lyckats använda webcamen på skoldatan. vilken liten hacker man är! *hiiih* så nu kommer det komma upp massa allmänt lodiga och tråkiga hej-jag-tror-att-jag-är-nåt webcambilder.
enjoy.




puss åå heej


jag just nu!


Goddag!


10/10-10

Hey alla bloggerzZZz. magazines, caffe latte, swimmingpoooolzz etc etc.
Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen den 10/10-10 vilket firades med en natt i världens i särklass skönaste binge!!!!! sängen jag pratar om tillhör stina och den är helt obeskrivlig, amazigng. Annars då? har chillat rätt hårt och i fredags var det ganska softistikerat rödvinsdrickande på söder som gällde (fast inte för min del, drack givetvis öl vilket hör till ordningen. någon måtta får det ju ändå vara) och hela helgen har präglats av massa övernaturliga sammanträffande och andra sjukligheter. jag har bland annat för första gången bekantat mig med youtubeprofilen "crookboyy" som är helt fucking MAD.

går inte att lägga upp videon här men här är iaf länkar till nåra av alla underbara videos. varsegoda och njut(/gråta)

http://www.youtube.com/watch?v=nEhmCE20zkg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ye8qZNeesqo

http://www.youtube.com/watch?v=f-avL3MOMhM&feature=related 

Nu tänkte jag dricka te och kolla på ensam mamma söker, som förövrigt är världens mysigaste mysprogram!

....och och.. hej dååååå

torsdagen den sjunde oktober tvåtusentio

idag när på väg hem från skolan var jag med om något kult. skulle köpa tuggummi i svedmyra och blev under loppet av 30 sekunder kallad för: hjärtat, vännen och älskling av den totalt okände kassören. kanske var det min snygga, genomblöta outfit som gjorde susen, är inte riktigt helt säker.. men trevligt var det iallafall.
igår fick jag förövrigt uppleva stinas övningskörning (vilken gick galant) och lite obligatoriskt slackerhäng och "i anneli" HAHHAH all min kärlek till den serien säger jag bara.
Nu äre mat som gäller, hej


hahahahahahhahaha godnatt


hjärtattack

det mest spårade som har har hänt idag var när dom spelade nirvana på NRJ. hej då

kött fifän

morsning korsning, shing-shong. vaknade nyss och var på bra humör (vilket INTE är vanligt för mig på morgonen) vilket dels berodde på  att jag inte hällde i mig en massa onödig alkohol igår och inte kom hem sent körde en liten "after school" på hellströms men den räknas inte... sen upptäcckte jag även ett ytterst roligt sms imorse också hhehe!
 I onsdags var jag på kryyysssniiing för att hedra sassas 18års dag tillsammans med lite goa männiksor. det var speciellt, spårispåri och kult. och lite allmänt äckligt också med handen på hjärtat. men det överträffade faktiskt mina förväntningar sattee...bland det bästa på båten var: 1.Stinas kväll 2. stinas fynder i sängen 3.Lisa som hällde en drink över nåra ohövliga lodarbrudar 4. Alice halvdana haff (Lazee)5. Idol-uttagningen 6.Begagnad spya i duschen 7.mitt och saras djupa bakismoment på torsdagen. och massa andra grejor som jag inte kommer ihåg hohooh.

Nu ska jag kirra lite frulle, FETT VÄRT. puss

      


RSS 2.0