Fredag

Hej alla glada! (för det är ni väll?)

Om exakt en vecka så drar vi! Ska faktiskt bli jäävligt nice att åka iväg till thailand och bara ge fan i allt vad svensk hederlig jul innebär, men innan dess är det ju en hel del som ska hinnas med också :/ och det är ju pillimariskt att man måste sitta hemma och glo för att man har massa skol skit att göra när man helst av allt vill spend some time with sina vänner!
aja jag ska nog överleva.. Dagen var iaf väldigt slapp, hade matte på morgonen fast vi hade vikarie så det blev inte så värst mkt matte gjord för min del, därefter va det so som faktiskt är rätt kul enligt mig! senare va det gympa då vi hade vikarie igen så vi låg på golvet och lyssna på musik istället. sen trodde jag att jag skulle behöva redovisa en sak på hemkunskapen men i och med att de va köör så slapp man ju det liskom!  :D
haha, på kören övade vi inför luciafiringen, vilket var rätt weird av mig att delta på i och med att jag liksom inte är i sverige varken under lucia eller jul!
Jaa, sen har jag mest vart hemma och pluggat och kollat på outsiders resterande tid denna fullspäckade fredag!

image34


Har förövrigt varit på stället på bilden! mycket trevligt må jag säga :) puss och kram skumbanan!

Torsdag

Fick av en slump fram detta klipp på youtube, ursäkta men den här tjejen är GRYM på att sjunga! eller vad säger ni? :O



tack sverige



vill bara säga
att det är saker som denna sköna låt som sverige borde satsa mer på! mer sånt här till folket tack så kanske det trots allt finns en slags ljus framtid för vårat fagra kungarike här  i nord. typ :)

slapp lördag

Hej! Gårdagskvällen spenderades på anexet vid globen. Jag var nämligen och såg på the huge king winnerbäck! Det va, som föregående konserter i år också varit, ruggigt bra! Lars är så sjukt bra live för alla som inte visste det tidigare :)
Sen idag så började dagen med att jag vaknade upp ur min skönhetssömn, utvilad och fräsch som alltid (inte) hos min lilla vänninna sara rosenknopp. efter lite näring i form av MAT och en gnutta styling så bar det av till staaan where we storsade runt i ett par timmar, jag köpte en himla trevlig mörklila bikini med guldgrejjs på på h&m plus lite annat skit. Innan vi went home så kilade/chilade vi över till cafe 60 och drog en KAFFE.

a, sen dåra har jag mest varit hemma och gjort onytta hela dan och right now så sitter jag här i all min ensamhet efter en relaxkväll med vänligt sällskap. överväger att sniffa lite andraavenynpulver (nivet?) nu, hare bra så länge gullegluttar!

image32

Tack o hej från en som heter fiffilisia!


 


torsdag (fredag nästa! yeah)

Haha, har lagat min gaamla data och därmed kommit åt en heel del gamla bilder från typ 1-3 år tillbaka!
sjukt kul att kolla igenom, haha kanske kan langa upp några här på min lilla blogg inom den närmaste framtiden :)

image31 
Ett praktexemplar på en knäpp och old bild by fiff!

Go' afton so long <3

Tisdag


Har precis kommit hem från skolan.. Hade egen idrottslektion med 5or, hade fått för mig att man kunde uppföra sig någorlunda när man gick i femman men icke sa nicke! Barnen var vilda och vägrade lyssna på vad jag försökte säga, fick skrika en hel del för att dom skulle höra och göra som jag sa, så nu har jag himla ont i halsen efter allt skrik. Aja, annars gick det väll helt ookej so to say :)

En annan liten sak som jag tänkt på är: är min blogg uppskattad? (av de fåtal läsare jag har dvs ;)) himla irri när man lägger ner tid på saker och ting som folk bara dissar som anonyma .. OM det finns nån som tycker att den duger så skriv gärna det för då blir felicia klaad hest! :D

byebye from fiffi! <3

Söndag

let's bojkotta söndagskvällar/måndagmornar allesammans!

eller vad säger ni? nån som håller med om att man känner sig grymt deprimerad när det nalkas vardag runt hörnet?
(en liten spontan tanke by fälisja)


so long & godnatt dear readers!

BOOB

"Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!  Oh, no!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
Ay-in the darkness there must come out to light.

Could you be loved, and be loved?
Could you be loved, wo now! - and be loved?"

image30


the one and only förfan, puss på er! / feliciaaa

Lördag?

såhär känns det just nu:

image28

kommentera mera, biatches!


mvh feliciaaa!

Fredaag

heeej! `vad gör ni? själv sitter jag för tillfället och lyssnar på musik och dricker laaatte! dagen var som vilken annan freedag som helst, var i skolan och hade ganska slappa lektioner. När jag kom hem så kollade jag ett par avsnitt av andra avenyn haha, fett synd egentligen! när det började så tyckte hag att det va så jävla patetiskt sen så såg jag det nån gång och nu är jag så gott som fast! så jag har börjat kolla på dom första avsniten nu för att fatta mer av det som händer i de senare avsnitten som dom visar på tv nu. hursomheeest! är by the way inloggad på min nya data nu så detta får väll bli debutinlägget för den, eller nått ;)
ska snart slita mig från datan och ducha och gå och ta bussen till heroncity med stina sassa och sara! vi ska se på saw 4, HOOPPAS den är lika bra som dom andra tre ..
sen ikväll så ska jag förmodligen bara vara hemma och ta det chill!

much looove/ firreeeeee

lill-lördag

hej hej hallååå!

dataköpet gick well and efter det så skjutsade pappsi hem mig till connie. vi kom rätt snabbt på att vi va vrålhungriga och sket i att laga värsta mysiga midagen så vi gittade till donken och köpte nån slags halvskabbig föda. därefter gick vi hem och åt det hela och sen har vi haft fetaste memorysnacket nästan hela kvällen, har ju varit med om galet mycket när man ser tillbaka på allt! (SHIT fatta att jag har typ förhoppningsvis 70 år kvaar! helt spaysad tanke bre)

nu ska vi dricka te och sen ska vi väll sova nån gång också, puss och godnatt mina superdupergoa readers! :D:D

image27


advent betyder väntan!

Sitter och chillar som så många gånger förr framför datan. Väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka och tjacka ny computer till mig! jag må vara efter, men jag är skit överlycklig över att jag ska få en sprillans laptop så jag kan vara aanywhere i want när jag är inne på datish!
aja, efter att dataköpet är klart ska jag hem igen & sen iväg till min käresta vän connie, har/ är/ kommer alltid att vara lika roligt att vara med henne. Har liksom hållt ihop oavbrutet sedan 2an eller nått! den tiden var det hemliga vaken som intresserade oss mest, det var skit spännande och fruktansvärt hemligt att leka det minns jag väl  ;).
 Det är det dessvärre inte nu, det har vi växt ifrån vid det här laget! ( & tur är väll det!?)

image25


 ciaao, ha en kul onsdagskväll gott folk! :)


Bonde söker fru- klipp!

sådär, då var youtube problematiken som uppstått uträtts, STORT TACK TILL ELINOR SOM GJORT DETTA MÖJLIGT.



haha, fick det här klippet av sara (tack sara!!) och tyckte att det var helfestligt på en gång! det söta med det roliga är att båda två är jätte nöjda med speeddaten efteråt och verkar redan nästan lite småkära. om ni frågar mig så skulle jag nog snarare påstå att det hela gick åt pipsvängen, (ord taget från Ronja Rövardotter - grattis astrid 100 bast!) men men, dom verkar iaf glada och nöjda så det är väll nice i guess! :]

<3

dagens omtalade nederbörd

jaha, nu är det såhär att youtube/msn problematiken är löst, men jag kan fortfarande inte visa er det roliga klippet eftersom att jag inte är särskillt skillad på det här med att-lägga-upp-youtube-klipp-på-sin-blogg-som-alla-andra-tycks-klara-galant-utan-några-problem, nån som kan tala om för tant fiffi hur det ska gå till? tack på förhand my dear readers!  

Men nu över till någonting viktigare, nämligen dagens huvudsensation - FÖRSTA SNÖN EVER 2007!
blandade känslor uppenbaras iochmed dagens snö. endel känner ett enormt sug efter att ta upp den svinkalla djävulska snön och rulla den till en lagom hård boll för att sen kasta iväg den. SHIT VA ONÖDIGT tänker jag då. liksom offra sina varma och inte röda händer för att rulla en ful boll och sen kasta iväg den. och även om man inte kastar den så smälter den ju ändå om man försöker att keep it en längre stund.
aja, snön var iaf ganska  gullig på förmiddan. let's go outside tänkte vi för det såg så puttenuttigt ut och allt.
Men sen när man kom tillbaks efter att ha haltat för sitt liv i en helt spaysad snöstorm påjakt efter lite godis i taleb hela kortrasten så va man rätt så skittrött på den där satans snön. hit med sommarn istället tack!

summering: vinter & snö ska ses på, inte upplevas för min del.

ha det bra och skiv hemskt gärna hur man gör med youtube grejset om ni vet!  


Tisdag

Hm. Hade precis tänkt lägga upp ett roligt youtube klipp här fast det verkar som att mitt msn som inte funkar för tillfället har nån slags packt med youtube för jag kommer inte in där heller! tjockt synd, allt utom youtube och msn funkar. vad ska jag nu bli hög på? :^) jaja, så fort det funkar ska jag lägga upp klippet iaf, håll ut gott folk :)


weirdo's in here

Nu är det så här, mina kära syskon är helt till sig och vill att jag ska rensa min garderob när dom tittar på! är det normalt att bli mutad och övertalad även fast man redan sagt ett tydligt NEJ från början? :| och vad i hela friden är det som är så roligt/speciellt/spännande/exiting med min jälva garderoob och dess innehåll om man får undra? sjukt är det iaf att jag tvingas städa garderoben en söndagskväll när man helst vill göra nått helt annat bara för att folk tycks bli lyckliga i själen av det! STÖRT är det rätta ordet, den är ju inte ens stökig!
 
pussi

Farsdag

men ärligt! detta är den segaste helg jag varit med om! känner mig typ skit trött i hela kroppen som att jag har gjort nått jätteansträngande nyss, så jag pallar inte göra ett pilliota. Det är konstigt för jag borde ju ha värsta överskottsenergin nu när jag bara slöat i 2 dar :/ hm knäppt, aja får väll hoppas att man är piggare senare i veckan iochmed den här chillhelgen! :)

by the way sådär så är det fars dag idag för alla ni där ute som glömt det! (som jag också gjort tills mamma nyss kom och sa det) Det är rätt skumt egentligen att mor -& farsdag uppmärksammas jätte mycket samtidigt som det finns en barnensdag (för det gör det väll?) som ingen give a shiaat about!
hur som haver, grattis alla far(ar) (fädrar?? hurfan böjer man det!?) där ute!


höhm

image18
 
Usch va jag är trött på det här mörka landet! Allt blir bara mörkare och kallare, varför gör vi inte som fåglarna och sticker söderut så fort det börjar bli kallt!? Under ett extremt givande samtal för ett antal dagar sen så kom vi på den hårda sanningen: Sverige(/norden) är både kallare, dyrare, osmidigare och gör dig äckligt vit under vinterhalvåret än ett varmare land! Så, vad väljer man? kallhet, allting dyrare (uppvärming av allt i hus och sånt, varma kläder osv.) och skit blek hy. Eller: Varmare land, där allt är mycket smidigare, billigare, enklare, sol(bränna) osv? Dom flesta skulle nog lätt valt varmare ställen, men nej vi ska promt bo i det här deppiga landet :(
jaja, skönt att jag taggar till thailand om 27 dagar! sen får man väll hålla ut i ett par månader medans den förbanade snön smälter tills sommarn kommer! jag kan faktiskt inte klaga på den svenska sommaren ;) längtish

ciao readers!! ^^

fredag

Hej!
Idag har jag as usual gått i skolan. Det va helt okej som vaanligt. Hade såntdär gymnasieprat med en klok dam som vet mycket om ämnet, typ. Hon sa bra saker och sa heeela tiden att man skulle fråga om det va någonting man hade funderingar över eller undrade. Men kruxet va liksom att när man väl frågade henne så sa hon antingen att hon skulle berätta det senare, ett skiiiiit kort svar som typ "m" eller nått annat som liksom inte va ett dugg givande. knäppt va?

Hursomhelst, dagens eftermiddag har jag till största del tillbringat med min kära syster-yster! Vi har: druckigt caffe, surfat på thaa  net (nätet), tittat på gammla pictures samt sett ett mycket intressant program kallat "lyxfällan" på webbtv. Lyxfällan är ett realityserie där två prydliga ekonomiproffs ska hjälpa familjer som got huge ekonomiska problems att inte gå i personlig konkurs.  Familjerna får gå igenom flera olika steg och för att komma i fas med alla sina crazy utgiftZzz! Det som är så kul med serien är att det hela är så oerhört sorgligt att familjerna ens hamnar i så dåliga situationer! praktexempel på detta är det avsnitt vi såg idag, det handlade om en familj som år 1997 hade vunnit 1 milion spänn på lotto. Grattis dudes tänker man ju då, kul för dom. Men på bara ett år så var den summan cash helt slutspenderad på massa skitmateria som bilar, mobiler, mp3 spelare och andra tekniska pryls. Och nu, 2007, så har dom skulder på 1 miljon istället. Då ställer jag mig frågan: hur gick det till?  Det var uppenbarligen så att familjen skaffade sig dåliga konsumentvanor iochmed millen dom vann, men liksom, man kan ju faan inte skylla sina cp-problem på en lottovinst! jag anser att personerna i programen är allmänt störda och dom borde egentligen inte få någon hjälp av tv3 att komma tillbaks till det normala eftersom att dom sumpat sina egna changser soo fucking badly!  Men det hemskaste av allt är att dom här puckade människorna inte bara förstör för sig själva utan även för sina barn som dom har! Tjockt synd liksom.
Kännde att jag behöver avreagera mig en aning men nu mår jag finfint! :) tack och hej

image16


Dagens dilemma

okej, here is the shit. många saker i det svenska språket är konstigt och det borde vara helt djävulskt att försöka lära sig eftersom att det är så knäppt, aja anyway,  jag har iaf hakat upp mig på ordet  "läsebok". för, vi har liksom ett svenskt ord som heter "läs" och så har vi "bok". men liksom, hur fan kom e:et in i bilden!? det är bara att inse, det finns inte ett ord som heter "läse" eller "ebok", så varför krongla till det så jävligt?
aja, om nån där ute sitter med en gissning till ett rimligt skäl till att det heter läsebok och inte läsbok så bring it to me for gods sake för jag blir störd på detta!

godnatt !


killers <3

image14 

the killers bara måste komma till sverige snart! nån som håller med!?
 

Torsdag

hallå!
Idag har jag tvvärr ingenting sådär jätte intressant att berätta om men jag tänkte vara mina hundratusentals läsare och fans till mötes så jag bjussar på ett spontaninlägg dagen till ära!
okej, dagen har väll varit helt ok, varken mer eller mindre. Lite läskigt när man inser hur mycket man kommer få att göra på bara nån sketen månad eftersom att vintern närmar sig och så känns det som att det typ var 2 veckor sen man började höstterminen! jag menar, jag har typ haft 4 prov på sin höjd hittills since vi kom tillbaka efter sommarn! helt sjukt spaysat asså!  jaja, som att det inte vore nog så ska jag liksom till thailand den 7 december och det ska ju bli naaaaajs och sånt men jag menar, no fans, men det betyder att det är pytteliten tid kvar på den här terminen och liksom bah shiiit va mycket jag kommer få ta igen och kompletera och skit! :| 
hjälp va tiden går undan! snart sitter jag väll här med 5 barnbarn som drar mig i byxbenen och säger att dom vill provåka min rullator och jag ba : say WHAAAT? och så liksom blir man as sne på den som bara snabbspolar ens liv med fjärrkontroll, bara sådär liksom! utan att fråga och allt. Men då är det ju redan försent förstås och innan man vet ordet av är man väll stendöd!
fiifan nu får jag ångest! 
men men, slutsats på detta nudå: lev i nuet (shit va djupt allt blev! XD ta inte allt jag säger för seriöst!)

godkväll allesammans! :]<3

 


Onsdaaag!

image13 
Glömde meddela i det förra inlägget att jag va på konsert under höstlovet också! Såhär gick det till: Hela måndagen tänkte man typ "men vadå, idag kan man ju chilla för annars pallar man inte billie ikväll" så det gjorde man liksom, chillade alltså gärnet hela dan och fick inte nånting vettligt gjort. Sen, såsmåningom så blev det kväll och vi åkte in till stan ochåt på pizza hut och jag satt i telefon jätte länge och försökte övertala connie att följa med trots att hon kände sig sjuk. Tillslut gick vi därifrån och jag hade lyckats övertala connie att följa med. Därefter letade vi efter stället vi skulle till och när vi tillslut hittar det så kollar nått snille på biljetterna och uptäcker att konserten är den 30:e october och att den dan inte vad 30:e october utan 29:e. Så det var bara att  åka hem igen och göra om hela pruciduren dan därpå. Förargligt var ordet. Men men, konserten var jätte bra och dom va helt sjukt bra live! Efter det följde connie med mig hem och vi satt och drack te och pratade till typ 3 eller nått sånt, mysigt värre! Kanske lägger upp bilder från kvällen senare :)
Hursomhelst, nu ska jag fåtergå till min hemma-och-vara-sjuk-dag. Host på er allesammans! /  fiffi! 

Tidag

Morsning folks. Som ni kanske har märkt (igen) så har mitt internett inte funkat (igen) på nån vecka skulle jag tro, jag är hemskt ledsen över det som har hänt men är nu beredd att gå vidare med denna undersköna blogg! :)
okej, jag tänkte att jag kan ju tala om vad jag har sysslat med under mina internettlösa dagar! Jag har nämligen haft höööööstlov. Lovet gick otrloigt snabbt men va faktiskt himla kul, umgicks med mina friends och the omtalade englishguys. Vi gjorde lite av varje, ex visade upp stockholm - vilket nästan va pinsamt eftersom att det inte är mycket att visa upp i november när det bara är allmänt kallt och jävligt. 
aja annars va det ett nice lov! Har gått i skolan måndag och halva tisdagen - sen gav jag upp! har ont i halsen och är mer eller mindre sjuk nudå. Får se om det blir nån skola för mig imorn. 

image11   glad höst i efterskott önskar FIRRÄÄÄÄÄÄÄHH!!!! 

RSS 2.0